Neler yeni

Arama sonuçlarınız

1. Enesalp

Soru 360 mm Radyatöre 6 Fan Takmak

Bu çok harika bir şeymiş teşekkürler.
  2. Enesalp

Daha önce duymadım. Nedir tam olarak?
  3. Enesalp

7950x 95.25 dereceleri görüyorum. Bir faydası olursa 6 fan takacağım. Bir fayda görür müyüm?
  4. Enesalp

Corsair 5000x Üst kapağın altına takacağım. Sorun olmuyor o şekilde kullanabiliyorum.
  5. Enesalp

Merhaba, Corsair h150i Elite Capellix Sıvı soğutucum var. Buna bir sıra daha Fan taksam, soğutma performansına nasıl etki eder*
  6. Enesalp

Yardım Sistem ilk açıldığında donmalar oluyır

RAM’leri EXPO moduna aldığımda sistem geç açılıyor. Belli bir süre RAM hatası alıyorum. O yüzden EXPO’yu devre dışı bıraktım. Açıldığında kasmalar yine de oluyor. Ama açılma hızı normale döndü. RAM hatası vermiyor açılırken
  7. Enesalp

Çok teşekkür ederim hocam
  8. Enesalp

Asus Rog Crosshair X670E Hero hocam
  9. Enesalp

Bunu video olarak paylaşacağım
  10. Enesalp

Bundan şüphelendim tekrar işlemciyi çıkarıp montaj yaptım. Bu olamaz😄
  11. Enesalp

Monitör profesyonel bir monitör 60hz ekran kartım 3070 ti oc. Farklı bir monitör bağlamadım. Çok monitörlük değil gibi. Ama sizin bir bildiğiniz varsa deneyebilirim
  12. Enesalp

Herşey normal gözüküyor. Bi süre görev yöneticisi de donuyor tüm veriler. Sonra normale dönüyor. İşlemci testlerinde hiç sorun olmadı. Normal performans değerleri de alıyorum
  13. Enesalp

O şekilde hiç bakmadım, BIOS la düzelir mi, yoksa format faydalı olur mu?
  14. Enesalp

Evet EXPO RAM kullanıyorum. 3 RAM değiştirdim hepsinde aynı sorunu aldım. İş için ihtiyacım olmasa işlemciyi servise göndericektim
  15. Enesalp

Merhaba, bilgisayar ilk açıldığında kasma ile birlikte donmalar oluyor ve neredeyse ekrandaki herşey donuyor. Kasma sorunu ve donma sorunu 30 sn - 1 dk arası devam ediyor sonra tamamen normale dönüyor. Sistem sorunsuz çalışmaya devam ediyor. Bu durumun sebebi ne olabilir. Nasıl düzelir...

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Gece/Gündüz modunu seç

Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.