Neler yeni

Arama sonuçlarınız

1. furkan.kartaa

Bilgisayarım neden kasıyor

sürücüleri güncelle
  2. furkan.kartaa

İnternet bağlantım yapılmıyor.

türk telekom binası varsa git söyle dile getir
  3. furkan.kartaa

asus rog strix scope ii 96 nx snow switch rgb kablosuz klavye tuş takımı nerden bulabilirim

asus rog strix scope ii 96 nx snow switch rgb kablosuz klavye tuş takımı nerden bulabilirim
  4. furkan.kartaa

intel wifi sürücü

Intel® Kablosuz Ürünleri için Intel® Bağlantı Performans Paketi indirip kurdugumda böyle sorunla karşışalıyorum
  5. furkan.kartaa

asus rog strix scope ii 96 nx snow switch rgb kablosuz türkçe mekanik klavye

Amazon.com tr Almanyalı Bi Satıcı Var ht ASUS ROG PBT Doubleshot klavye seti Satıyor (tuş kapakları, sağlam PBT, kısaltılmış şaft, orta yükseklikte profiller) çok renkli, tek beden klavye tuş takımı almak istiyorum Almancaymış Bana Lazım Olan Tuş Takımları B Y X Tuşu ve Sapace Tuşu İşimi...
  6. furkan.kartaa

Evde İnternet 2.4 hz wifiyi koparması

Evde 50 Megabit Vdls Altyapı Var tp-link archer vr300 ac1200 modem ürünü aldım Masaütü PC Var Anakartın Desteklgi wifi var Modemle Aradam 6 Metre Var 2.4 hz gecicen 10 megabit indirmede 7 falan kopma yapıyor youtube 2 k video izleyinde 5 hz kopma yok 5 Hz Gecince hız 45 47 48 indime 15...
  7. furkan.kartaa

PC - TV ekran yansıtma

televizyonun markası ve modelini araştırın okuyun özelliklerini varsa olur
  8. furkan.kartaa

PC - TV ekran yansıtma

Kabloyla Deneyin Desteklemiyor Olabilri tel yada pc niz
  9. furkan.kartaa

İnternet Parazit Sorunu

tp-link archer vr300 ac 1200 mbps 4x5dbi wifi pro sinyal wireless Modemin Son Kurulum Aşamasında İnternet Parazit sorunuyla Karşılaşıyorum Bu Sorunu Nasıl Cözebilrim
  10. furkan.kartaa

Monitör

tiner maf eder beyaz yerleri klasın en iyisi
  11. furkan.kartaa

Monitör

bunlar nasıl cıkar arkadaşlar temiz bir bezle sildim normal kullanımda görünmüyor flaşla falan görünüyor dert edilcek birşeymi
  12. furkan.kartaa

Asus ROG Strix Scope II 96 Wireless

ROG Strix Scope II 96 Wireless klavye kullanan varmı...
  13. furkan.kartaa

Windows 10 0x80073701

1 .Sorun Eski Leptop Windows 10 yükselmesi yaptım güncellemeri yaptıktan sonra yeniden başlatınca mavi ekran veriyor Bilgisayarcı götürdüm format atılmış alırken söyledi hdd eski her an bozulabilir dedi acaba mavi ekran çözümü ondanmıdır 2 Sorun Windows 10 KB5023773 güncellemesini indiriyorum...
  14. furkan.kartaa

Humble Bundle Deprem Yardımı Oyunları

Humble Bundle Deprem Yardımı Oyunlarını Alan Varmı 500 TL’ye

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Gece/Gündüz modunu seç

Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.