Neler yeni

Arama sonuçlarınız

1. C

Donanım Arşivi Sistem V6

İyi bi adam olduğunu düşünüyorum kalbini kırmak istemem dostum. Paylaşımcı yönünü takdir ediyorum.
  2. C

Donanım Arşivi Sistem V6

O zaman al satçıyım diye gezme forumlarda iyilik elçisiyim diye gez ;)
  3. C

Donanım Arşivi Sistem V6

Önce 2 senedir ben bu işi yapıyorum dedin. Senin cümleni aynen kendi yorumumda kullanınca kendini savunma ihtiyacı hissedip yok ucuza veriyorum, aynı fiyattan falan veriyorum falan diyorsun. :D Ama konumuz al-satın ahlaki tarafı değildi durduk yere sen getirdin konuyu buraya. Aldığın fiyattan...
  4. C

Donanım Arşivi Sistem V6

2 senedir çip krizi ve mining sebebiyle meydana çıktı zaten bu al sat ve indirimli sistem muhabbeti ikisi de son bulmuşken neden devam etsin? 100-200 lirayı kar sayıp yerine oturmayacaksan bence bitecek. 2 senedir bu işi yapıyor olman sence al sat sektörüne güven mi aşılıyor?
  5. C

Donanım Arşivi Sistem V6

3 ay içinde biter mi bitmez mi göreceğiz. 3 gün sonra 9.999 liraya 3060 çıksa bunu alanlar satabilecek mi zannediyorsun
  6. C

Donanım Arşivi Sistem V6

Piyasa rahatladıkça stoklar bollaştıkça. Nasıl 3 gün önce 9500 e vatan 2060 sistemini alanlar bugün kontrpiyede kaldıysa yavaş yavaş bu al satçılıkta bitecektir.
  7. C

Vok Sürpriz Sistem Geliyor

Belli olmaz çıkınca göreceğiz.
  8. C

Vok Sürpriz Sistem Geliyor

Piyasanın eskilerindendir. Geçen sene yılın en f/p kalite sistemi ödülü bu adama verilmeli. Vok friday efsaneydi
  9. C

Levon hocam sistemler nasıl olacak

@bybarisss, yav niye gelmesin. Pc hocası çıkarttı 11.999 a daha gelmez dediler 2 gün sonra modart geldi. Vatan PC 9.5 a 2060 sistem çıkarttı 2 gün sonra 8799 liraya geldi. 3060 ların kampanyasız hali 14k civarına bağlandı. 2.5k yayıncı indirimi mi gelmeyecek Gelir niye gelmesin.
  10. C

Duyuru Acaba ne Duyurucam :)

Yani 18 bine 3080 hazır sistem almışlığım var hocam neden 3070ti için 20bin İmkansız olsun.
  11. C

İmkansız bir durum yok bence :)
  12. C

19,999 olsa güzel olur gibi
  13. C

Benim tahminim i3 12100f / gtx 1660ti = 6999₺ Böyle olursa alınır mı?
  14. C

Bu dediğin giriş segment için geçerli bence. Bu seviyelerde pek yaşanmıyor
  15. C

Haqqus gen 5 alınır mı?

@yakup1349 ilk çıkacağı sistem üst seviye mi olacaktı
  16. C

Haqqus gen 5 alınır mı?

Ben kasayı, ssdyi ve anakartı beğenmedim sistemde. Kaliteli bulmadım.
  17. C

Video Pc Hocası 9.499 TL RTX 2060 12GB Sistem

@ModArt Levon Abi sence amd tarafında radeon 7000 serisinin tanıtılmasıyla birlikte de daha güzel hazır sistemler görebilir miyiz? Mesela 20 bin lira bütçelerle 6900xt hazır sistem hayal midir? Yakın mıdır?
  18. C

Bu haftasonu gelir mi ilk sistem?

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Gece/Gündüz modunu seç

Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.