Neler yeni

Arama sonuçlarınız

1. vonaleee

F/p RTX 3060 Ti Plus sistem

kesinlikle anakart yükseltip alınmalı ...
  2. vonaleee

11.499 TL RTX 3060 Donanım Arşivi yeni F/P sistem yayınlandı!

ya ben köydeyim altyapı çok yavaş olduğu için ttnet magnete geçmiştim 3-4 gündür baz istasyonu mu ne bozulmuş evde iç savaş var şuan :D
  3. vonaleee

1mb bile kalmadı .evdeki herkesin interneti bitti :D arkadaştan süperbox rica ettim bugun 1-2 saat sonra alacak geri:) alabildin mi sen bişey ?
  4. vonaleee

3 gündür internet kesik neler kaçırdık be :/
  5. vonaleee

Soru Mod-Mart sistem hakkında

tam olarak söyleyebileceğiniz parça var mı?
  6. vonaleee

ekran kartı net diyebilir miyiz? yayın tarihini de haftaya cuma falan yapsak pazartesi ameliyat olucam çıkabilirsem alırım artık :D
  7. vonaleee

Mart ayı içerisinde bikaç yayıncı daha sistem çıkaracakmış... umarım hepsi aynı ayda aynı saatte aynı sitede olmaz geçen ayki gibi...
  8. vonaleee

ya şimdi 3060ti dururken 3060lı sistem mi yapılır :P (gddr6x olayına girip şansımızı düşürmeyelim)
  9. vonaleee

100 bin mi limit var?
  10. vonaleee

5 aydır işsiz görünüyorum kredi kartı çok kullanmam limitim 2.500 tl falandı...enpara mesaj attı geçen 10.000 tl ye yükseltmek isterseniz onaylayın dedi..ne olur ne olmaz onayladım...bi baktım limit 100.000 olmuş :D çalışıyorken 5 bine yükseltmek istedim olumsuz dönüş yaptılar tek banka...
  11. vonaleee

bursa iskender efe konağı sanırım :D
  12. vonaleee

e biz de biraz istek ve dileklerimizle yönlendirmeye çalışmayalım mı?
  13. vonaleee

Bu konu24 şubat günü @ModArt Levon Tarafından içinde bulunduğumuz mart ayını işaret ederek müjdelenen yeni sistem hakkında kamuoyu oluşturmak için açılmıştır isteklerimiz açıklandıkça ilk mesaj güncellenecektir... Beklentilerimizi yazarsak olumlu anlamda yönlendirmiş oluruz diye düşünüyor...
  14. vonaleee

Bugün 4 Sistem Çıktı Rezillik Diz Boyu

çocuğa bez alacaktım 1 ay beklesin bari :D
  15. vonaleee

Video Haqqus yeni sistem inceleme videosu Cuma 18:00

sana mesaj attım geçen gün hiç bakmıyorsun :(
  16. vonaleee

bekleyip görelim...bu psu lara büyük önyargı var bence...belki çıkacak sistem zorlamayacak psu yu rahat çalışacak...belki çok güzel bir fp çıkacak ve alıp psu yu değiştirsen bile karlı çıkacaksın...
  17. vonaleee

Uzun zamandır yeni sistem çıkmıyordu yaşadığımız afetler dolayısıyla... sistem hakkında bi ayrıntı yok "süpriz fiyat" etiketiyle instagramda paylaşım yaptı sadece.. ilgilenenlere duyurulur
  18. vonaleee

Donanım Arşivi yeni sistem 11.799TL AMD R5 5600&RX6700

Youtube abone sayısı 250k olunca übersonik bir sistem gelecekmiş
  19. vonaleee

Donanım Arşivi yeni sistem 11.799TL AMD R5 5600&RX6700

gençerin patlayacağı belliydi bikaç ay önce haqqus un 3050 li sistemde bile patladı...hatta ben en başta şaşırdım ilk yarım saat falan sorunsuz geçti genel anlamda...demekki içten patlamış :D

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Gece/Gündüz modunu seç

Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.