Neler yeni

Arama sonuçlarınız

1. E

ChimeraOs nasıl kurulur?

Herkese merhabalar bende eski bir laptop var oyun oynamak istiyorum ChimeraOs diye bir işletim sistemi duydum nasıl kurabilirim yardımcı olabilirseniz sevinirim
  2. E

Askeri akademi gibi birşey var mıdır?

Herkese merhabalar seneye msü sınavına gireceğim fakt nasıl olduğunu merak ettiğim için sormak istedim aynı askerlik gibi olan kurs veya akademi gibi birşey var mıdır yardımcı olabilirseniz sevinirim :D yaş 17
  3. E

Ardunio'ya başlamak istiyorum

Herkese merhabalar ben Ardunio'ya başlamak istiyorum fakat hangi seti alacağımı bilmiyorum 500tl bütçem var ve Ardunio ile neler yapabilirim yardımcı olabilirseniz sevinirim :D
  4. E

Omega 3 uyku açar mı?

Herkese merhabalar bende amwayin 90'lı kapsül omega 3 mevcut fakat yatmadan önce içeceğim de uykumu açar mı ve ne zaman tüketmem uygun olur yardımcı olabilirseniz çok sevinirim saygılar
  5. E

Kan testi olmaktan korkuyorum (kısacası iğneden ve hastaneden)

Herkese merhabalar ben grip oldum fakat hastaneye gitmem gerek ailem götürecek korktuğum için de şuan gidemiyorum hastaneye girdiğimde korkuyorum yardımcı olabilirseniz çok sevinirim saygılar
  6. E

bu protein tozlarının aralarında fark var mıdır?

Herkese merhabalar spor için protein tozu almak istedim de fotoğraftaki 800tl trendyoldaki de 800tl fakat tozun kendi sitesinde ise 557tl bunların aralarında bir fark var mı? https://www.trendyol.com/herbalife/rb-promax-zenginlestirici-spor-gidasi-1200-gr-p-333184866...
  7. E

1. dönemdeki sınavlardan kalırsak ne olur?

Herkese merhabalar ben 11. sınıfa gidiyorum ve sınavlardan kalırsak ne olur fizikten kalma ihtimalim var da ve morelim çok bozuk yardımcı olabilirseniz sevinirim :D
  8. E

outdoor saati önerisi?

Herkese merhabalar ben dayanıklı sağlam bi outdoor saati almak istiyorum kaliteli olsun 500-600 bütçe yardımcı olabilirseniz sevinirim :D
  9. E

PUBG böyle hata veriyor?

Herkese merhabalar Steam PUBG hata veriyor ne yapmam gerek dosyaları doğruladım.
  10. E

500-600tl saat önerisi?

Herkese merhabalar ben fotoğraftaki gibi saat istiyorum yardımcı olabilirseniz sevinirim (bütçe esnekliği yapabilirim.)
  11. E

Öneri Sizce hangi kitabı alayım?

Herkese merhabalar ben bu 2 kitabın arasında kaldım da sizce hangisini alsam daha iyidir? Link Removed Havacılıkta Temel Uçak Bakım Konuları - Nobel Akademik Yayıncılık | kitapsepeti.com
  12. E

Havacılık ile ilgili kitap önerisi?

Herkese merhabalar içerisinde teknik bilgiler yer alan ve havacılık ile ilgili kitap önerebilirseniz sevinirim :D
  13. E

ya olamazsam korkusu :(

Herkese merhabalar ben seneye MSÜ sınavına gireceğim fakat hava harp okulunu kazanamazsam diye korkuyorum ne yapabilirim yardımcı olabilirseniz sevinirim (ve bu okul sizce nasıldır seçmeme değer mi)
  14. E

Sizce bu kursu alsam nasıl olur?

Herkese merhabalar ben para kazanmak istiyorum fakat böyle bi kurs buldum sizce uygulama yaparak para kazanılabilir mi? Link Removed
  15. E

Bilgisayar hiç tepki vermiyor?

herkese merhabalar bi arkadaşın sisteminde Msi N1996 intel anakart var fakat ne yaparsa yapsın kesinlikle çalışmıyor psuyu kendi başına çalıştırdık kısa devre yaptırarak çalıştı sorunun anakartta olduğunu düşünüyoruz sizce başka nereye bakmalıyız yardımcı olabilirseniz sevinirim :D
  16. E

Amfibi deniz piyade nasıldır?

Herkese merhabalar 2. olarak tercihimi deniz harp okulundan amfibi piyade olarak kullanacağım fakat bunu olabilmek için ne yapmam gerekir kara görevi vb. varmıdır yardımcı olabilirseniz sevinirim :D
  17. E

3 aydır satış yapamıyorum :(

Herkese merhabalar bu kesinlikle bir reklam konusu değildir.Ben Letgodan satış yapıyorum fakat 3 aydır satış yapamıyorum malesef çünkü ürünlerime yazan olmuyor ya da gören olmuyor neden oluyor bilmiyorum ama para da kazanmak istiyorum olmuyor bi tavsiyeniz falan var mı diyeceksiniz belki...
  18. E

Hava harp okulu nasıl?

Herkese merhabalar ben Hava harp okuluna girmek istiyorum,nasıldır nelere dikkat etmeliyim yardımcı olabilirseniz sevinirim :D
  19. E

kara harp okulundan kara havacılık sizce nasıl?

herkese merhabalar normalde hava harp okulu istiyorum fakat tutmazsa kara harp okulundan kara havacılık seçeceğim sizce nasıl olur ve kara harp okulunu bitirdikten sonra mı kara havacılığa yönelebiliyoruz yoksa başlamadan önce seçebiliyor muyuz? yardımcı olabilirseniz sevinirim :)

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Gece/Gündüz modunu seç

Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.