Neler yeni

Arama sonuçlarınız

1. E

Stereo ton kontrol devresindeki amblem ne işe yarıyor?

Herkese merhabalar ben dün stereo ton kontrol devresi aldım fakat amfi nasıl kullanacağımı da bilmiyorum fotoğraflarda gördüğünüz gibi bir işaret ve r ve l yazıyor bunları nasıl amfiden buna çekip yapabilirim yardımcı olabilirseniz sevinirim :D
  2. E

1 adaptore 2 cihaz bağlama

Herkese merhabalar, benim elimde 12V 2A adaptör var bunu 12v lik amfi ve onun stereo ayarlama kısmı için 2 tane 12v güce ihtiyacım var 2'sini de kaldırır mı yardımcı olabilirseniz sevinirim
  3. E

Derse nereden başlayacağımı bilmiyorum?

Herkese merhabalar 12. sınıfa geçiyorum ve sadece bazen temel matematiğimi haletmeye çalışıyorum.Fakat diğer derslere nasıl çalışacağımı bilmiyorum ders anlatım föyleri ve konu anlatımlarından yardımcı olabilirseniz sevinirim
  4. E

ses çok az geliyor?

Herkese merhabalar ben kablosuz kulaklığın hoparlör kısmına 8ohm 5w hoparlör taktım fakat sesi çok az geliyor ne yapabilirim yardımcı olabilirseniz sevinirim
  5. E

dersi anlamadığım zaman morelim bozuluyor?

Herkese merhabalar 12. sınıfa geçtim yaz tatili olduğu için sıfırdan matematiğe başladım antremanlarla matematik ve aktif matematik üzerinden ilerliyorum.fakat rasyonel sayıları anlamadım ve diğer konuları anlamadığım zaman da morelim bozuluyor ya msü yü kazanamazsam diye ne yapabilirim kafam...
  6. E

Hamyo,Damyo nasıldır?

Herkese merhabalar seneye msü sınavına gireceğim de Hava harp okulu ve Deniz harp okulunu seçmek istiyorum.Fakat merak ettiğim için sormak istedim Hamyo ve Damyo nasıldır yardımcı olabilirseniz sevinirim:D
  7. E

Bu kitap seti nasıldır?

Herkese merhabalar yazın tyt yi bitirmek istediğim için kitap arıyorum fakat bunları buldum elimde de eis yayınları tyt ders anlatım föyleri ve soru bankaları var.Fakat bu set nasıldır yardımcı olabilirseniz sevinirim :D Link Removed
  8. E

ekran kayıt programı önerisi?

Herkese merhaba obs çalıştıramadım malesef ekran kaydı almak istiyorum da yardımcı olabilirseniz sevinirim :D
  9. E

savaş uçağı fotoğraf önerisi?

Herkese merhabalar odamın duvarına bastıracağım da F-16 Fighting falcon veya F-4 Phantom olabilirse sevinirim yardımcı olabilirseniz sevinirim :D
  10. E

Radeon Relive oyunun sesini kaydetmiyor?

Herkese merhabalar oyun kaydetmek için radeon Relive'yi açtım fakat oyunun sesinin olmadığını farkettim ne yapabilirim bilmiyorum yardımcı olabilirseniz sevinirim :D
  11. E

Antremanlarla Matematik 1 Aldım?

Herkese merhabalar benim matematiğim kötü olduğu için bu kitabı aldım fakat iyi mi yaptım bilmiyorum ama tyt ağırlıklı bir kitap mı yardımcı olabilirseniz sevinirim https://www.bkmkitap.com/antrenmanl...7SPiMmncuU8CfD5Q8hg1WbdPTyafVkb0aAp5kEALw_wcB
  12. E

canım sıkkın :(

Herkese merhabalar 11. sınıfa gidiyorum ve kafam çok karışık seneye sınava gireceğim fakat derslerde hiç birşey anlamıyorum ne yapabilirim bilmiyorum istediğim bölümü kazanamazsam diye de korkuyorum akşamları ders çalışmak istiyorum fakat dikkatim çok dağılıyor 9. ve 10. sınıf temelim de...
  13. E

Bu işlemcilerden hangisi iyidir?

Herkese merhabalar bende 4 tane işlemci var bunlardan hangisi iyidir bilgisayara takacağım dual core E2220, dual core değil E6500, dual core E5300, E7500 yardımcı olabilirseniz sevinirim
  14. E

Falcon bms nasıl indirilir?

Herkese merhabalar ben falcon 4.0 aldım fakat falcon bms nasıl indirebileceğimi bilmiyorum sitesinde de böyle birşey diyor hangisini indirebilirim yardımcı olabilirseniz sevinirim :D
  15. E

Bu oyun nasıl oynanıyor?

Herkese merhabalar F-16 Multirole figher diye bir oyun yükledim fakat nasıl oynandığını bilmiyorum sağ üstte de uyarı çıkıyor yardımcı olabilirseniz sevinirim :D
  16. E

baskı devre (PCB) nasıl yapılır?

herkese merhabalar elektrik elektronik ile ilgileniyorum.baskı yapmak istiyorum fakat nasıl yapabilirim bilmiyorum ve yaptıktan sonra nasıl bir proje yapabilirim yardımcı olabilirseniz çok sevinirim saygılar
  17. E

Harp okulları için üniversite sınavında kaç bine girmek gerekir?

Herkese merhabalar harp okulları için üniversite sınavında kaç bin sıralamaya girmek gerekiyor ve netleri nasıl yardımcı olabilirseniz sevinirim
  18. E

Hp laptop usb hatası?

Herkese merhabalar ben hp laptoba Linux işletim sistemi kurmak istedim fakat böyle bir uyarı çıkıyor ne yapmam gerek içerisinde işletim sistemi var usb nin yardımcı olabilirseniz çok sevinirim
  19. E

usb'li havya önerisi?

Herkese merhabalar ben usb tipi havya almak istiyorum fakat bulamadım bütçe 350-500 civarı yardımcı olabilirseniz sevinirim
  20. E

sizce hangi seti almalıyım?

herkese merhabalar lehim seti almak istiyorum fakat bi türlü karar veremedim sizce hangisini almalıyım? Link Removed Link Removed Link Removed amazon tr yazan kısımda da havya linki var

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Gece/Gündüz modunu seç

Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.