Neler yeni

Arama sonuçlarınız

1. A

Yardım RTX 4090 bu sistem alınır mı?

Dynamic evo ya rahat rahat sığar hocam. 426mm e kadar destekliyor.
  2. A

Yardım RTX 4090 bu sistem alınır mı?

Ram Link Removed https://www.sinerji.gen.tr/gskill-32gb-2x16-trident-z5-rgb-6000mhz-cl32-ddr5-ram-f5-6000j3238f16gx2-tz5rk-p-43822?gclid=CjwKCAjw__ihBhADEiwAXEazJsARyx8vjwRifsqIuOYbiiyEcJMVf-icofQQuAThBy3V7ie_BX7mvxoC_2oQAvD_BwE Sıvı soğutma bütçe varsa...
  3. A

Yardım Lian Li SL120 infinity hakkında

Merhaba, Aktif olarak kasasında Lian Li SL120 infinity fan kullanan var mı ? Genel olarak bu fanlar hakkında ki yorumları merak ediyorum. Yakında Lian Li O11D Evo kasa ve SL120 inf fanlara geçmeyi planlıyorum.
  4. A

Yardım 4080 ekran kartı için hangi psu kablosunu almalıyım

Hayırlı olsun. Bende aynı ekran kartı var kutu içinden çıkar onunla bağlarsın.
  5. A

Ben itopyadan alışveriş yapmıyorum. Birkaç defa sorun yaşadığım için. Pckolik güvenilir bir...

Ben itopyadan alışveriş yapmıyorum. Birkaç defa sorun yaşadığım için. Pckolik güvenilir bir firma oradan alınabilir. Bu kasayı beğendiğin içinmi alacaksın hocam
  6. A

Güvenilir hocam herkesin hazır sistem aldığı bir site sadece kasayı kontrol edip teslim al...

Güvenilir hocam herkesin hazır sistem aldığı bir site sadece kasayı kontrol edip teslim al tamperli camını özellikle
  7. A

Bende memnun oldum kardeşim. İstediğin kasa bu galiba...

Bende memnun oldum kardeşim. İstediğin kasa bu galiba https://pckolik.com/urun/thermaltake-view-51-tempered-glass-pencereli-2x200mm-argb-ledli-siyah-midtower-kasa/?ref=akakce&v=1.38.3
  8. A

Ne demek hocam. Tamamen ilgi, mesleğim değil :)

Ne demek hocam. Tamamen ilgi, mesleğim değil :)
  9. A

IPS Ekranlı Klavye | Flux Klaye

Bende yakın takipteyim alabileceğimi sanmıyorum ama mouse ve klavyelere ayrı bir ilgim var :) Pulsar.gg de bu yıl ekranlı mouseları sürecek piyasaya. Mouse ile ilgili bilgilerin değiştirilen ayarların takibinin yapıldığı bir ekran ekleyecekler mouse’un altına. Artık her çevre bilimine geldi. Ne...
  10. A

Heh bu evet. Amazonda yazmıyordu çünkü atx 3.0 olduğu. Güzel psu hayırlı olsun

Heh bu evet. Amazonda yazmıyordu çünkü atx 3.0 olduğu. Güzel psu hayırlı olsun
  11. A

Emre

Emre
  12. A

IPS Ekranlı Klavye | Flux Klaye

Güzel ilerlemeler. Finalmouse’ta tanıtmıştı bu tür ekranlı bir klavye.
  13. A

Sıkıntı olur mu sorusuna kesin cevap veremiyorum hocam. Ben işimi sağlama almak için atx 3.0 psu...

Sıkıntı olur mu sorusuna kesin cevap veremiyorum hocam. Ben işimi sağlama almak için atx 3.0 psu almıştım malum ekran kartı yanma ve kablo erime sorunlarından dolayı. Foruma konu açarsan belki kesin bir cevap alırsın.
  14. A

Hocam tek kablo ile 4080 i bağlayabiliyorsunuz ayrıca yeni nesil olam modeli bu zaten pcıe 5.0...

Hocam tek kablo ile 4080 i bağlayabiliyorsunuz ayrıca yeni nesil olam modeli bu zaten pcıe 5.0 atx 3.0 modeli tek kablodan 600w güç çekebiliyor. 4000 serisi ekran kartları için önerilen ve tercih edilmesi gerek bunlar
  15. A

Yardım 4080 ekran kartı seçimi

Ben memnunum hocam. Isınmıyorda zaten. Kaya gibi duruyor kasanın içinde 😄
  16. A

Benim gördüğüm kadarıyla atx 3.0 değil hocam yine bir arkadaşına sor. Eğer atx 3.0 modelini...

Benim gördüğüm kadarıyla atx 3.0 değil hocam yine bir arkadaşına sor. Eğer atx 3.0 modelini almak istersen 1000w lık model linkini bırakıyorum. https://www.teknobiyotik.com/fsp-hydro-g-pro-1000w-80-gold-atx-3-0-pcie-5-0-moduler-guc-kaynagi-hg2-1000.html?ref=akakce&v=1.3.4
  17. A

Yeni nesil psu lar rtx 4000 serisinde 600w tek giriş oldu ve bu yeni nesil atx 3.0 psu larda...

Yeni nesil psu lar rtx 4000 serisinde 600w tek giriş oldu ve bu yeni nesil atx 3.0 psu larda bunları destekliyor
  18. A

Aynı markanın Atx 3.0 modelini alsaydın daha iyi olurdu hocam.

Aynı markanın Atx 3.0 modelini alsaydın daha iyi olurdu hocam.
  19. A

Yardım 4080 ekran kartı seçimi

Tamamen bütçe ile ilgili hocam. Rog RTX 4080 aldığınızda başka parçalardan kısmak zorunda kalmıyorsanız alabilirsiniz şahsi düşüncem. Görüntü anlamında baktığımda içim gitsin diyorsanız ve içinizde ukte kalacaksa alın. Bende yakın zamanda sistem topladım rog 4080 aldım hatta bir sorun oluştu...
  20. A

Kasana uyar hocam ama senin attığın linkte ki psu atx 3.0 değil. Bilerek aldın değil mi ? 4080...

Kasana uyar hocam ama senin attığın linkte ki psu atx 3.0 değil. Bilerek aldın değil mi ? 4080 alacağın in sordum

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Gece/Gündüz modunu seç

Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.