Neler yeni

Arama sonuçlarınız

1. A

6000Mhz Ram 3200 de Çalışıyor

Aman yapma hocam yerimde duramıyorum zaten 😄 bu kadar zaman sonra bu update ile çözülürse gerçekten kafam rahatlayacak.
  2. A

Zaten 'Ama' yı sağlıklı olmadığı için söylemiştim hocam :) sorun 2/4 slotları değil onu arkadaşta biliyodur illa ki. Sorun EXPO profillerinin sağlıklı çalışmaması ve sürekli hatalar vermesi. Beta dan çıkınca yükleyecem inşallah sorunlar çözülür.
  3. A

Hocam haberiniz olsun yeni BIOS update geldi ama beta versiyon.
  4. A

Muhtemelen aynı sorunu yaşıyoruz. Ben 7-8 aydır çözemedim hocam. Bellekleri EXPO I ve EXPO II de çalıştıramıyorsunuz. EXPO kapalı iken sorunsuz açılıyor. EXPO profillerini açtığınızda hata alıyorsunuz. Siyah ekranda POSTed hatasımı veriyor ?
  5. A

✨️ Herkese İyi Bayramlar ✨️

Bayramınız mübarek olsun :)
  6. A

Asus pg27aqdm ekran sorunu

Merhaba, az önce eve geldim ve pc yi açtım sonrasında windows parola ekranı geldi ve gölgelenme olduğunu farkettim. En son dün gece pixel temizleme yaptım ve ilk defa şimdi açtım. Yine bir pixel temizleme başlattım ve normal kararıp 5 dakika dolduktan sonra görüntü normal olarak geliyor ama bu...
  7. A

Corsair nakliyat sorunları yüzünden RMA yapmaktan vazgeçti

Bence göndermeyi bi dene hocam sonuçta sana kargo barkodu göndermişler.
  8. A

Corsair nakliyat sorunları yüzünden RMA yapmaktan vazgeçti

Corsair size UPS kargo için belge için gönderdi mi ?
  9. A

Yardım mousenin sol tıkı basılı kalıyor

Mouse markası modeli nedir ? Ne zamandır kullanıyosun ? Mouse’u yeniden söküp direk switch üstünde ki click e basarsan sorunu anlayabiliriz. Aşağıda ki resimde gösteriyorum. Eğer sorun orda ise switch bitmiş.
  10. A

Instagram'daki +18 Reelsler

Noldu hoşuna gitmedi duydukların galiba ? Ezberin yetmedi sanırım. Yine anlamsız ve dediklerime karşılık gelen bir yorum yok. Şaşırtmadın. Yinede düşmanlıktan fazla kudurma kalbine zarar verirsin. Ayrıca bu hastalıklı düşünce ile kolay gelsin.
  11. A

Sen kendini kandırmaya devam et. “Avrupa da onları yapanların çoğunluğa bak istersen” o kadar aciz cümle ki ne yaptın kimliğine mi baktın ? Oturdun konuştun mu ? Geç bu asılsız çamur at izi kalsın yorumlarını. Senin benim müslümanlığımı soygulayacak haddin yok. Elhamdülillah bizde karşıyız bu...
  12. A

ADD de duymadıysan birazcık araştırma ile neler döndüğünü görürsün. Eğri oturup doğru konuşalım diye bir söz vardır tabi duyduysan. Bırakın artık bu hedef gösterme işlerini belli bir zihniyeti kandırırsınız ancak. Her kurumda her düşüncede böyle ahlaksızlıklar var. Duymadım, görmedim, bilmiyorum...
  13. A

Ben yaklaşık 1 ay önce kapattım çok memnunum, tavsiye ederim :)
  14. A

Yardım Monitörde titreme ve görünün karışması

Model Asus rog swift PG27AQDM. Ekran görüntüsü derken sadece elimde olan bunlar sorun devam etmedi.
  15. A

Hepsi güncel hocam hatta nvidia experience açılmadığı için ddu ile silip yeniden yükledim ondan sonra böyle oldu. Ancak fişleri çekip bekleyip açınca düzeldi.
  16. A

Merhaba, Monitör durduk yere böyle oldu. Reset attım ve bilgisayarı kapadım, açtım fakat değişen birşey olmadı. (DP kablo kaynaklı değil) Komple fişleri çekip yeniden başlatınca düzeldi.
  17. A

Yardım Sıvı Soğutucu Tercihi

Hocam sesli çalışması gayet doğal. İşlemciye yük bindiğinde sıvı soğutmanın görevini yapması için pompa devrinin ve fan devrinin artması gerekiyor buda sesli çalışacağı anlamına geliyor. Onun haricinde ben icue den pompa ve fan’ları zero rpm moduna aldım ve yükte değilken gayet sessiz çalışıyor...
  18. A

Newegg Sipariş.

Ücret iade konusunda birisi “tüm ücretler iade ediliyor” diye okumuştum fakat direk newegg e sormak daha sağlam olur. Bakayım hocam.
  19. A

Newegg Sipariş.

Normalde takılması gerekiyor fakat satıcı newegg ise anlamsız şekilde eline ulaşıyor hocam. Burada dikkat edilmesi gereken satıcının “newegg” olması.
  20. A

Kasanızın Özellikleri ve Fotoğrafı

Güzel fikir, hemen yapacağım :) fanları komple değişicem zaten yakında.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Gece/Gündüz modunu seç

Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.