Neler yeni

Arama sonuçlarınız

1. A

Soru Ryzen 7 7800x3d işlemci Sıcaklık değerlerim nasıl?

Merhaba, bugün 2-3 saat boyunca hwinfo arka planda açıkken oyun oynadım. Sıcaklık değerlerinin görüntülerini aşağıda paylaşıyorum. Sizce değerler normal mi? İşlemci : Ryzen 7 7800x3d Sıvı soğutma : Asus rog ryujin III 360mm
  2. A

Yardım Hazır sistem itopya

Geçmiş olsun hocam. İtopya ile görüşmeniz gerekiyor. Ellerinde yedek parça olarak cam bulunması zor bir ihtimal ama marka ile görüşür bir ihtimal ayarlama durumları olablir. Corsair da bu oluyor ama diğer markaları bilemiyorum. Ram de yanlış diyorsunuz illa ki arayıp görüşmeniz gerekiyor. Ram...
  3. A

Kasa tercihi

3 üde uygun hocam. Hemen hemen tip olarak aynı kasalar. Artık biraz zevke kalmış karar. Ben dynamic evo kullanıyorum ve memnunum. Montaj olarak hangisi daha pratik seçenek sunuyorsa ona yönebilirsiniz. Şuan alacak olsam H9 alırdım sanırım.
  4. A

Kulaklık Tavsiyesi

O fiyatlarda onu almayın hocam. HS80 modelini tercih edebilirsiniz. Beyaz modeli ayrıca indirimde. Hs80 sizin aldığınızdan daha iyi bir kulaklık. Link Removed
  5. A

İtopya garanti rezilliği burdan ürün almayın

Bende 3 yıl önce 2 defa sorun yaşamıştım. Hazır sistem ve ayrıca aldığım ekipmanda. Sonrasında oradan alışveriş yapmayı bıraktım. Genel olarak satın aldığım mağaza ile değil de TR desteği var ise marka ile iletişime geçiyorum. İtopya ile sorun yaşayanda çok, yaşamayanda çok.
  6. A

Yardım Thermal Grizzly KryoSheet Alınır mı?

Evet biraz fark varmış. Açıkçası voltaj ile ilgili bilgim yok. Limit varmı, yokmu nereden bakılır nasıl teşhis edilir bilmiyorum :)
  7. A

İyi geceler, Bugün siparişim geldi ve 7800x3d işlemci ile beraber montajı yaptıktan sonra az önce R23 testi yaptım. Fanları ve pompayı BIOS'ta silent moda aldım. Test sırasında fan ve pompa sesi duymadım, Fan RPM'lerini anlık izlemesem de gayet yavaş dönüyordu. aşırı sessizdi. 7700x R23 testinde...
  8. A

Açıkçası uygulama tarafında kolay olması cezbetti. Performans olarakta araştırdığım kadarı ile tatmin edici duruyor. Test edince sonuçları paylaşacağım.
  9. A

Teşekkürler hocam izlemiştim. Efsane farklar yok ama macun şuraya bulaştı buraya bulaştı gibi dertler olmamasından dolayı alınabilir oluyor. Alıp deneyeceğim.
  10. A

Evet marka dan dolayı olumlu bakıyorum aslında. Alıp deneyeceğim bakalım.
  11. A

İyi akşamlar cümleten. Bugün 7800x3d işlemci için macun araştırırken aşağıya linkini bıraktığım ürüne denk geldim. Hem kolay uygulanması hemde uzun ömürlü olması dikkatimi çekti. Bilgisi olan arkadaşlar paylaşabilirse sevinirim. Sizce alınır mı...
  12. A

Soru Mouseped cs2 için

Hocam zero, hien den daha yavaş bir mousepad. Control veya speed mousepad sizin tercihinize kalıyor. Genel olarak FPS oyunları için zero daha uygundur.
  13. A

ekipman değiştirme?

bütçeniz nedir hocam?
  14. A

ekipman değiştirme?

Mekanik klavye ve mousepad hissiniyatınızı artı yönde etkileyebilecek 2 ürün fakat aldığınız klavye ve mousepad e bağlı. Mesela silver veya red switch li mekanik bir klavye kullanmak her zaman daha zevklidir. Kaliteli bir mousepad kullanmak ise mouse’un mousepad üzerinde tıkanmadan akıcı şekilde...
  15. A

Rehber Logitech G Pro Superlight Ilk Kullanım Deneyimi

GS R da alabilirsiniz hocam çok yavaş bir pad değil ama energon hızlı kategorisinde benim için.
  16. A

Attığınız GSR, Energona göre daha yavaş bir mousepad. GS R da alınır fakat burda sizin tercihiniz önemli. Control mü yoksa daha hızlı mı?
  17. A

Hayırlı olsun hocam. Lamzu energon tercih edebilirsiniz. https://wraithesports.com/products/lamzu-energon-mousepad
  18. A

6000Mhz Ram 3200 de Çalışıyor

Denemek için XMP Ram aldım yaklaşık 8 ay sonra ilk defa profil açıkken 6000 mhz de sorunsuz kullanabildim. Önce ki denediğim 4 farjklı Ram in EXPO olması ve bazılarında profil kapalı iken bile sorunlar yaşatması gerçekten EXPO Ram lerde sorun olduğuna inandırdı.
  19. A

5k bütçe var mekanik klavye arıyorum hangisi

Apex pro alabilirsin
  20. A

6000Mhz Ram 3200 de Çalışıyor

1516 son bios versiyonunu yükledim ama işe yaramadı :)

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Gece/Gündüz modunu seç

Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.