Neler yeni

Arama sonuçlarınız

1. A

Yardım Amd expo sorunu

İnşallah dostum.
  2. A

Yardım Amd expo sorunu

Öyle bir imkanım yok galiba çünkü 1 ay’ı geçti. Gerçekten çok yordu. Artık bıkma derecesine geldim.
  3. A

Yardım Amd expo sorunu

Yeni sorunlar : Video izlerken, müzik dinlerken veya oyularda kulaklıktan cızırtı geliyor ve donmalar oluyor. Bugün 3-4 defa bilgisayar tamamen dondu ve reset ile düzeldi.
  4. A

Yardım Amd expo sorunu

Aslında iyi olur. Fikir için teşekkürler. Yarın Asus’u arayıp soracağım. Sağolun hocam.
  5. A

Yardım Amd expo sorunu

Ram’ler bugün geldi. Takıp expo 1 ve expo 2 de denedim fakat problem hala devam ediyor. Hatta artı olarak sistem açılınca Ram’lerin RGB si sönüyor. Ram’de listede olan bir model. Şaka gibi 1 ay hiç oldu. Bu anakartıda servise göndereceğim. Bir sonra ki anakartta durum ne olacak acaba :)
  6. A

Hangi ünlüyle 1 gün vakit geçirmek istersiniz?

Hiçbiri, ünlülere karşı herhangi bir hayranlığım yok çünkü :)
  7. A

Yardım Amd expo sorunu

Listede olup satışta olan G. Skill model bulamadım stoklarda. Şimdilik kingston gelsin bi deneyeyim. Bakalım ne olacak. İnşallah Ram’den kaynaklıdır.
  8. A

Yardım Amd expo sorunu

Sizde de Asus x670e vardı sanırım. Sizin aldığınız Ram stoklarda var ise link paylaşabilir misiniz ? Bunları iptal edip onları alayım.
  9. A

Yardım Amd expo sorunu

Aslında kutusunda Amd expo yazıyor ama dediğiniz gibi Ram optimizasyonunda bir problem olabilir. Yeni Ram siparişi verdim. Anakartın desteklediği Ram listesinden bulup. Eğer sorunu çözebilirsem iade ederim ama çözemezsem gelince deneyeceğim. Aldığım Ram : Kingston 32GB(2x16) Fury Beast RGB...
  10. A

Yardım Amd expo sorunu

Düzeltme : 5200mhz de sistem normal açıldı.
  11. A

Yardım Amd expo sorunu

Expo I’de 6000mhz den geriye doğru giderek hepsini denedim fakat yine aynı. Ram üzerinde tüm ayarları elle yapmak için biraz araştırdım fakat bilgiler çok kısıtlı. Yabancı forum sitelerinde de aynı sorunla karşılaşanlar var. Çözümünü bulanda var, bulamayanda var.
  12. A

Yardım Amd expo sorunu

Ever o programları bende kurmadım. Arka planı çok işgal ediyor. Ram’lerde optimizasyon sorunu olduğunu düşünüyorum ama Asus anakarta neden değişim verdi diye de bir taraftan düşünüyorum :)
  13. A

Yardım Amd expo sorunu

Hocam Ram’iniz anakartın desteklediği Ram listesinde var mı ? Asus programlarından kastınız Armoury creta mi ?
  14. A

Yardım Amd expo sorunu

5600 de aynı sorun olmuştu, hatta daha kötü duruma gelmişti ama dediğiniz gibi hepsini sırasıyla deyeyeyim. İlk işim o olmuştu :)
  15. A

Yardım Amd expo sorunu

Orda yanlış kelime kullanmışım. Amd expo sorunu düzelmedi. Kastettiğim o anlık donma düzeldi olacaktı. Amd expo sorunu devam ediyor.
  16. A

Yardım Amd expo sorunu

Güncelleme : Şuan youtube’da video izlerken kendiliğinden donma/kasma başladı. Klavye ışıkları söndü. Mouse imlecide kayboldu ve bir süre sonra geldi ama komple donduğu için herhangi bir işlem yapamadım. Bilgisayar kendini kapatmadı çalışmaya devam etti. Reset atınca düzeldi.
  17. A

Yardım Amd expo sorunu

Merhaba dostlar, Size uzunca zamandır yaşadığım sorunu aktaracağım. Bundan yaklaşık 1 ay önce bir sistem topladım. Sistem ise şöyle, İşlemci : 7700x Anakart : Asus Rog Strix x670E-E Gaming Wifi Ekran kartı : Asus Rog Strix RTX 4080 OC edition Ram : Corsair 32GB(2x16GB) Vengeance RGB 6000mhz...
  18. A

Asus Rog Strix Carry Mouse !

Bu fiyatlara çok daha iyi ve güncel mouse’lar varken neden tercihiniz böyle bir mouse oldu ? Merak ettim.
  19. A

Yuksek yenileme hizi almak icin hangi kablo gerekli ?

Üsttekini deneyip birde nvidia denetim masasında ki hz ayarlarına bakınız. Her zaman kablo ile ilgili olmayabiliyor sorun ama display port kablonuzu monitörde DP1 e Ekran kartında da o taktığınız yerin soluna takın. (en başta ki)
  20. A

Yuksek yenileme hizi almak icin hangi kablo gerekli ?

Bunu denediniz mi hocam ?

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Gece/Gündüz modunu seç

Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.