Neler yeni

Arama sonuçlarınız

1. A

Yardım Yurt Dışından RAM Alma

150€ üstüne çıkarsanız çok sorun yaşarsınız, ayrıca bir ram kadar daha harcarsınız. Bu arada Amazon’dan 150€ üstü sipariş verseniz bile genelini iptal ediyor diye biliyorum.
  2. A

Yardım Amd expo sorunu

Bilmiyorsa iade/değişim vermesi gerekir. Çünkü anakartın desteklediği RAM listesinde olan bir RAM ile denedim ama sorun devam etti. Keşke bana da elimde ki RAM’e göre çözüm sunsalar ve kullanmaya başlasam ama süreci çok uzatıyorlar. Dün konuştum üstünden 3 gün geçmesine rağmen dönüş yapmadınız...
  3. A

ninjutso katana superlight alınır mı

Ninjutso sora, lamzu atlantis ve pulsar x2 wireless bunlar sağlam mouse’lar. Herhangi birini tercih edebilirsiniz. İsteklerinizi karşılaması önemli. Tutuş şekli gibi. Hepsinin sensörleri aynı 3395 en güncel sensör. Ağırlık olarak sora 45 gr. Lamzu ve pulsar 55 gr. Skates konusunda 3 mouse da...
  4. A

Yardım Amd expo sorunu

Teşekkürler. Tabi ki beklemek en mantıklısı fakat mecburi bir durumdan dolayı yeni bir sisteme geçerken DDR5’e geçmek mantıklı geldi. Aslında çözülmeyecek sorunlar değil fakat ülkemizde çoğu firma müşteriyi mağdur ediyor. 1 hafta veya 1.5 haftalık bir olay ama bu kadar uzaması tamamen Asus’un...
  5. A

Yardım Amd expo sorunu

Anakartı Asus’un servisine yolladım ama anakart hiçbir işlem yapılmadan bana tekrar yollandı ve hiçbir bilgilendirme yapılmadı. Asus’u arıyorum “kayıt aldık, neden tekrar gönderildiğini öğrenebilmemiz için bu süreçte beklemeniz gerek, kendi ürünümmüş gibi ilgileneceğim merak etmeyin.” Dedi. 3...
  6. A

İnceleme MSI MEG Ai1000P PCIE5

Tamamdır, teşekkür ederim.
  7. A

Kablo uzunluğu olarak evet yeterli ama dediğim gibi kablo gizleme aparatını takınca fazla geriliyor. Aslında geçtiği açı dar olduğu içinde olabilir fakat anakart tarafında biraz kastırıyor. En iyisi aparatsız kullanmak, bu seferde görüntü kirliliği oluyor. Kablo da sallanma yok aslında sağlam...
  8. A

24pin aşırı zor giriyor milim boşluk kalıyor ve kan ter içinde kalıyorum oturtana kadar anakarta zarar vereceğim diye de ayrı geriliyorum :) Gerginlik konusunda ise evet rahat bir kablolama yapamıyorum aşırı gergin oluyor. Kasa 5000x RGB anakartın sağında yani ön fanlara doğru bir aparat var...
  9. A

Rog loki şuan stoklarda mevcut aslında rog aura almayı düşünüyordum ama ne zaman gelir bilinmiyor. Elimde Msi mpg 1000w PCIE 5.0 var ama CPU ve 24pin kabloları güzel oturmuyor, açıkçası memnun kalmadım ve güvende vermiyor. Sizce Loki alayım mı ?
  10. A

Öneri 20.000₺ sistem önerisi

Teşekkürler, tercihim direk satıcıdan almak.
  11. A

Öneri 20.000₺ sistem önerisi

Merhaba, güncel oyunlar için bir sistem alacağız. Amd veya Nvidia farketmez. Hazır sistemde olur, tek tek parçada olur. Fikir ve önerilerinizi merak ediyorum. Teşekkürler..
  12. A

X670e Anakart Seçimi

Ben önce x670E-E aldım sorun yaşadım. Sonra x670e Hero aldım yine aynı sorunu yaşadım. Buda iade olursa x670E-F deneyeceğim 😅 Servis falan derken 1 ay’ı geçti hala bilgisayarım yok. Ekran kartım Asus olmasa direk MSI alırım.
  13. A

Yardım Amd expo sorunu

Benim o kadar ince bilgim yok maalesef yoksa ayar yapılabiliyor.
  14. A

Yardım Amd expo sorunu

O ince ayarları ben yapamıyorum maalesef :)
  15. A

Satılık Asus ROG Gladius III wireless

Mouse anakart kampanyasından gönderildi. Kapalı kutu satılık.
  16. A

Yardım Amd expo sorunu

İlk kullandığım Ram destek listesinde yoktu. Sonra listede olan bir Ram aldım ve onda da ayrı sorunu yaşadım. Aslında sorun yaşadığım bu 2 anakartta toplamda 3 farklı Ram modeli denendi fakat sonuç değişmedi. 2. Anakartta ise evet stok 4800mhz hızlarda bile fazlasıyla sorun yaşadım. Eğer...
  17. A

Yardım Amd expo sorunu

Asus ile görüştüm. Ram, SSD ve işlemciyi de anakart ile beraber göndereceğim. Test edilecek. Yarın kargoyu almak için gelecekler. İnşallah çözülür.
  18. A

Öneri 7000₺ notebook önerisi

Evet celeron almayı düşünmüyorum hiç. Önerinde ki gibi i3 e yoğunlaştım aslında. 8GB Ram’de gayet makul olur. SSD olmayan modelede hiç bulaşmam zaten 😅 Üstte ki hocamın önerisi hoşuma gitti. Biraz daha araştırıp duruma göre karar veririm. Teşekkürler bilgiler ve öneriler için.
  19. A

Teşekkürler öneri için. Biraz inceledim ve listeye aldım.
  20. A

Merhaba, en fazla 7000₺ fiyatında notebook bakıyorum. Çeşit oldukça fazla olduğu için modellerin arasında kayboldum diyebilirim :) Günlük işler için kullanılacak. Ufak tefek oyunda oynanır ama genel olarak ders, video, microsoft office vb. için kullanılacak.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Gece/Gündüz modunu seç

Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.