Neler yeni

Arama sonuçlarınız

1. bybarisss

Yardım Freedos laptop

Orada da birşey değişmiyor hocam.
  2. bybarisss

TECHNOPAT-TN3 vs MANTIS-6800

İntel alın hocam. İ5-12400F+B660 ikilisi R5 5600+A520'den daha iyi.
  3. bybarisss

Hangi sistemi almalıyım

3 fanlı olan, o kasaya sığmaz hocam.
  4. bybarisss

Sistemim Hazır ! İşte Fotoğraflar

Hayırlı olsun. Güle güle kullan.
  5. bybarisss

Bu Sistem 15.000 TL Bandında Alınır mı?

Güzel bir hazır sistem indirimde yakaladığın avantaj ile parça parça indirim kovalayarak topladığın sistemde yakaladığın avantaj hemen hemen aynı oluyor. 2. el şans meselesi. Muhatabı kaybedersin ve puff. Klavye mouse alınabilir ama pc için 2. El öneremem.
  6. bybarisss

RTX3070-3070TI Sistem Olmaması ve Patlayan Friday

Cuma günü olmasa da geçtiğimiz hafta içinde, geçtiğimiz aylara nazaran güzel indirimler gördüm.
  7. bybarisss

Parça parça alırsan firmaların kârı daha da artıyor. Mantıksız olan 0 alma 2. El al demen.
  8. bybarisss

Yardım Freedos laptop

Arkadaşın dediği işlemi yapıcaksın. O linkteki lisans anahtarı ya retail'dir ya da oem. Orijinal değil yani. Haber edeyim.
  9. bybarisss

Pahalı kaçmış hocam. Şuna bakabilirsiniz; https://www.gaming.gen.tr/urun/176464/mantis-12400f-intel-i5-12400f-asus-dual-geforce-rtx-3070-si-8gb-16gb-ram-512gb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/
  10. bybarisss

GAMEMAR Saatlik İndirimleri 21:00'da

Geçen haftaki ile aynı herhalde.
  11. bybarisss

LHR MODELLER RENDER ETKİLERMİ

LHR'yi kırdıkları için belli olmuyor.
  12. bybarisss

Yardım 3000-4000 TL bandında 1080P monitör tavsiyesi alabilir miyim?

Çok bi fark olmaz. Viewsonic alınır. Hem hoparlör var ve pivot mevcut.
  13. bybarisss

LHR MODELLER RENDER ETKİLERMİ

LHR'nin negatif hiç bir etkisi olmaz hocam. İçiniz rahat olsun.
  14. bybarisss

Yardım 3000-4000 TL bandında 1080P monitör tavsiyesi alabilir miyim?

Viewsonic iyidir. İtopyada g24f-2 sık sık 3400'e düşüyor. Denk geldinmi al derim. Kaliteli panel.
  15. bybarisss

F/P Mouse Önerisi Olan Varmı ?

Max 1k demişsin ama ben yine de atayım. Elin biraz büyükse tam senlik Link Removed
  16. bybarisss

3060ti r7 5700x fiyat nasıl f/p midir sizce alınır mı ?

3070 her oyunda 165fps veremez zaten. Sistem biraz pahalı kalmış. AMD düşünürsen technopat sistem güzel.
  17. bybarisss

İnceleme MSI MEG Ai1000P PCIE5

Elinize sağlık hocam. Bu işin pîri adamdan inceleme okumak bir başka oluyor.
  18. bybarisss

Kendim topladığım sistem birbirleriyle uyumlu mu?

Uyumlular ama tek tek pahalı olabiliyor. Hazır sistemler çok daha ucuza gelir.
  19. bybarisss

Monitor önerisi

HİGH SPEED HDMI™ CABLE WİTH ETHERNET E465667 rl AWM STYLE 20276 80⁰C 30V VW-1 GELİNTE

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Gece/Gündüz modunu seç

Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.