Neler yeni

Arama sonuçlarınız

1. bybarisss

RTX 4070 TI Tanıtıldı !!!

Muhakkak daha fazla olur 😑
  2. bybarisss

RTX 4070 TI Tanıtıldı !!!

Nvidia RTX 4070TI özellikleri belli oldu. CUDA sayısı: 7680 Saat hızı: 2.31 GHz Boost saat hızı: 2.61 GHz Bellek: 12 GB GDDR6X Veriyolu: 192 bit Işın izleme çekirdekleri: 3.nesil Tensör çekirdekleri: 4.nesil DLSS: DLSS 3 En yüksek çözünürlük: 7680 X 4320 Monitör desteği: 4 TDP: 285W Önerilen...
  3. bybarisss

Emekliye Yapılan Komik Zam

Sırf muhalefet tarafı demirtaşı savunduğu için akp'ye oy verenlere hak verebilirim
  4. bybarisss

Emekliye Yapılan Komik Zam

Ağzından yel alsın 😀
  5. bybarisss

Ken Block Hayatını Kaybetti 😑

Efsane ralli pilotu (driftci) Ken Block kaza sonucu hayatını kaybetti. Açıklamaya göre Block'un ölümüne neden olan kaza, kar arabası kullanırken meydana geldi. Kendisinin asıl çıkış yaptığı nokta ralli kariyeri değil, stunt gösteriler ve gymkhana stiliyle sürüş yaptığı videolarıydı. Bu...
  6. bybarisss

Soru Oyun için VA mı IPS panel mi kullanmalıyız?

SAMSUNG Odyssey G3 ASUS VG249Q LG 24GN600-B MSI G241 AOC 24G2U
  7. bybarisss

G7 neo ve G9 ghosting konusunda başarılı ama uçuk fiyatlar. G3 ise berbat bir ghostinge sahip. Hatta va paneller arasında en fazla ghosting onda var. Memnunum demekle bitmiyor maalesef.
  8. bybarisss

Soru Yeni yılınız nasıl geçiyor?

Ben bi değişiklik hissetmedim. Hisseden oldu mu 😀
  9. bybarisss

Oyun için va uygun falan değildir. Ghosting seviyesi en yüksek panel va'dır
  10. bybarisss

Arkadaşlar son sistem 4090'lı intel i9 13900 serili bir pc kurmak istiyorum Lütfen bana fikir verirmisiniz

Montajlamayı bilmiyorsan konumunu söyle, belki yakın çıkan olur yardımcı oluruz. Veya levon usta ile iletişime geçip yapabilirsin. Genel hatlarıyla sistem şöyle olur, Z790 D5 anakart 4090 gpu 13900k cpu 32x2 6000mhz+ D5 ram
  11. bybarisss

Arkadaşlar son sistem 4090'lı intel i9 13900 serili bir pc kurmak istiyorum Lütfen bana fikir verirmisiniz

13900k şuan kullanıcı için en üst seviyedeki intel işlemci. All of Rog topla. Kafan rahat olur.
  12. bybarisss

Öneri 800tl bütçe ile klavye öneri

Her outemu switch için geçerli denilebilir. Hatta bu bütçede bazı markalar hariç her klavyede basmama ve çınlama sorunu çıkması ihtimal. Tabi biraz şans işi.
  13. bybarisss

1500₺ bütçe klavye

Sessiz istersen apex 3 baya güzel membran olarak
  14. bybarisss

1500₺ bütçe klavye

Facebook 2. El gruplarda temiz klavyeler olabiliyor. Modart alım/satıma da bakabilirsin. Summoner, gk50 elite var bu bütçede. Belki apex 5 de olabilir.
  15. bybarisss

Yardım Ram bozuk çıktı ne yapmalıyım?

Hallederler o zaman. En olmadı thh başvurursun.
  16. bybarisss

Bilindik biryer olsaydı iyiydi 😕
  17. bybarisss

Normalde önce satıcıya gider sonra satıcı servise gönderir. Nerden aldınız acaba.
  18. bybarisss

Nvidia denetim masası ekran sekmesi yok (masaüstü)

İşlemcinizde dahili grafik birimi varmı ?
  19. bybarisss

İndirim Bitti Acer 2K 165hz Monitör 3599TL

Çok güzel fiyatmış ama stok bitmiş

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Gece/Gündüz modunu seç

Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.