Neler yeni

Arama sonuçlarınız

1. LONGINUS

Öneri Elimde mevcut bileşenlerime kasa tavsiyesi

Hocam diğer pek çok forumlarda bu bilgi çok değişken. Ancak technopatın bir rehberinde yazılanlar şöyle ; (ZEN3) Ryzen 5000 serisi için ideal frekanslar; 3600 MHz 3733 MHz 3800 MHz Daha üstü de olabilir, bellek kontrolcünüzün kalitesine göre değişir. Ve bu her işlemcide aynı değildir. Şansınıza...
  2. LONGINUS

Hocam bileşenler güzel. Ancak anakartınız 4000 üzeri ram MHz destekliyor. Ramlari 3200 yerine daha yüksek MHz alsaydınız keşke. Her türlü stabil çalışır hocam sistem güzel
  3. LONGINUS

Pardon hocam ben yanlış anlamışım PSU sordun sandım direk. Uygun valla hocam boş kasaları o fiyata veriyorlar.
  4. LONGINUS

Hocam marka güzel, 80+ olması güzel. Ama bana bir tık pahalı geldi. başka markaların 850w olanlarıda o fiyatlarda.
  5. LONGINUS

Hocam düşünürseniz bu kasayı sahibindende geçen hafta vatan faturalı hazır sistemleri ekran kartsız felan satıyorlar. satıcılarla konusup sadece kasa için teklif verebilirsin. Ben dün bir iki tane görmüştüm böyle ilanlda. Sıfır kapalı kutuda satıyorlar.
  6. LONGINUS

YENİ PC NASIL? Değiştirmemi istediğiniz birşey varmı?

Yok hocam dinleme. Mousepadin güzel. Bende geçen gün Steelseries ekipman dizdim. Klavye mouse mousepad tamamladım. Bir tek kulaklık farklı kaldı. Onu da ikinci el almıştım. Hızlıca satacağımı bilsem onu Satar, sırf ekipmanlar aynı olsun daha düzenli dursun diye artics alırdım
  7. LONGINUS

Öneri Full Ekipman Sistem Dizeceklere Tavsiyelerim

Siparişlerim geldi. Konuya aldığım ürünlerin kutulu haliyle fotoğrafı eklenmiştir. Monitör kutusunun içinden HDMI ve DISPLAY PORT kablosu çıkıyor. Hazır kasamı alınca hepsini açıp, dizip biraz kullanımla yorumlarımı konuya zamanla ekleyeceğim.
  8. LONGINUS

Öneri 360hz için 360 fps+ sistem önerisi

Sahibinden de bir iki ilan var 24-25 k ya bütçeniz yetiyorsa almanızı öneririm. Bir kaç gün önce 8-9 ilan vardı bir süre sonra yayından kaldırıldı, satıldı zannımca. Fiyat bence hala uygunken alın derim. Ama vaktiniz varsa önümüzdeki günlerde yeni kampanyalı hazır sistem çıkması muhtemel gibi.
  9. LONGINUS

Pc toplama önerisi

Arkadaşa yardımcı olmak için baktım sahibindende ama bir tane ilan var o da ekran kartını ayrı satıp başka bir ekran kartı koyarak 10500 fiyat koymuş. Hocam size tavsiyem biraz bekleyin yakın zamanda kampanyalı hazır sistemler çıkabilir giriş seviyesi olacağını tahmin ediyorum. Sıfır uygun...
  10. LONGINUS

Hocam valla siz öyle yazınca forumlarda biraz gezdim membran klavyeler harbi çöp o fiyata mekanik klavyeler var, apex 5 alın felan yazıyordu. Bende Steelseriesten vazgeçmek istemediğim için direk apex 5 fiyatlarına baktım. Normalde 2 k yı geçiyor ama Mediamarkt indirimini görünce kaçırmak...
  11. LONGINUS

Bunları bilmiyordum hocam çok teşekkür ederim. Az önce apex 5 siparişi verdim Media Markt tan. Webe özel fırsat indirimi ile 1955+ 30 dakikada sipariş verirsen ekstra %5 indirim kodu ile 1855 TL ye aldım.
  12. LONGINUS

Membran nedir hocam ? tam bilmiyorum kavramları.
  13. LONGINUS

Hocam dün aldım kulaklığı. En ucuz sinerji satıyor 1899 TL'ye. Bende isterim direk sıfır almak ama kısıtlı bütçe ile aldığım ekipmanların önce ikinci el ilanlarına baktım. Aralarında en sıfır ve temize yatkın kulaklık bulabildim. Amazondan sipariş verdiğinizde tr faturalı olmadığı için...
  14. LONGINUS

Merhaba sayın ModArt forum üyeleri, Kendime yakın zamanda dizdiğim full ekipman bileşenleri sizede önereceğim. Umarım beğenirsiniz... Monitör : AOC 23.6 C24G2AE 165Hz 1ms 2xHDMI DP VGA VA FHD FreeSync Premium Curved Gaming Monitör Monitörü itopyadan 3 gün önce hafta sonuna özel fırsatlar...
  15. LONGINUS

Soru Bu kasayı alıcam nasıl ? 16k

Hocam tüm ekipmanları dizdim masaya bir tek kasa yok. Masaya şöyle bir bakınca oturup oynamak istiyorum ama yok kasa yok işte çıldırıcam sabırsızım. Almışken sıfır alayım iyi birşey alayım diyorum. Yok hazır sistem uyguna yok. @ModArt Levon hocam yok mu şöyle modart blue tarzında yakında gelecek...
  16. LONGINUS

Soru 13.000 TL'ye Bu Kasayı Düşünüyorum, Nasıl ?

Arkadaşlar geçende bir soru konusu açmıştım. Sizin önerilerinizle almaktan vazgeçtim. Fiyat pahalılığı ön plandaydı. Ancak bu sefer sıfır güzel ve uygun fiyata kasa bulduğumu düşünüyorum. İlan görseli aşağıda. Uygun derseniz yarın sabah almaya çıkacam yola.
  17. LONGINUS

Estağfurullah hocam niye ters yapayım 😂 sizde haklısınız mobilden girdiğim için hızlı hızlı sorayım bakayım edeyim düşüncesiyle kopy paste yaparak açtım konuyu. Bir dahakine ekran görüntüsü ile açarım 👍
  18. LONGINUS

Yok hocam benim ilan değil. Kasa bakıyorum sahibindende. Konudaki kasa sizin önerilerinizle vazgeçildi. Başka bir ilan buldum 13k bu nasıl ? SİSTEMİ DAHA YENİ TOPLADIM 1HAFTA OLDU. NAKİT İHTİYACINDAN ZARARINA SATMAK DURUMUNDAYIM. SIFIRLARI 17BİN CİVARI TUTMAKTADIR. WİNDOWS KURULUMU VS YAPILDI...
  19. LONGINUS

Sayın admin ilan benim ilanım değil. Sahibindende kasa bakkıyorum kendime uygun sormak için buraya açtım konuyu
  20. LONGINUS

Hocam bu nasıl peki aynı fiyata ama SSD yok Ryzen 5 5600 | 3070Ti Hazır Sistem. Ryzen 5 5600 - | Sıfır, Kutu Fatura Garanti | Pny XLR8 X-Epic 2x8GB 3600Mhz - | Sıfır, Kutu Fatura Garanti | Gigabyte B450M S2H - | Sadece Kutu | MSI Ventus 3x RTX 3070Ti - 5.5 Aylık | TR. Kutu Fatura Garanti |...

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Gece/Gündüz modunu seç

Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.