Neler yeni

Arama sonuçlarınız

1. LONGINUS

Fotoğraflar Güncellendi! Canavar Sistemim :)

Kasa : Link Removed 1800 TL (SIFIR) PSU : Link Removed : 999 TL (SIFIR) Anakart : Link Removed : 1799 TL (SIFIR) İşlemci : Link Removed : 3399 TL (SIFIR) Ekran Kartı : Link Removed : 6000 TL (İkinci El) RAM : Link Removed : 1329 TL (SIFIR) Soğutucu : Link Removed : 3299 TL (SIFIR) SSD : Link...
  2. LONGINUS

Yardım Sıfır Sistem Topladım Açılmıyor

Evet hiç çalışmıyordu. Sys fanı farkettiğimde kablonun ucu ısınmıştı baya. Çekince Anakart pinleri kontrol ettim orası sıcak değildi.
  3. LONGINUS

Şimdi asıl soru şu. O sys fana PSUdan gelen 4 pinli ince kabloyu takıp çalıştıramadığım için psu ya da anakart zarar görmüş müdür ? Sistem şu an tıkır tıkır çalışıyor ama içimde ukte kaldı
  4. LONGINUS

@Soft Donanım @bybarisss @Nserkanates @kursatkutukcu Arkadaşlar eve geldim. Sakin kafayla tüm kabloları çıkardım. Sırasıyla tek tek deneyince çalışmaya başladı. Şu an inanılmaz mutluyum. Sebebini duyunca kafayı yiyeceksiniz Anakart sys fana güç kaynağından gelen 4 pimli kabloyu takmışım 😂
  5. LONGINUS

Şimdi ebe gidiyorum varınca 24 pin'in 4. 5. Ucuna ataç geçirip kısa devre ile güç kaynağını çalıştırmayı denicem PSU fanı dönerse sorun anakartta ya da herhangi bir bileşende demektir.
  6. LONGINUS

Hocam çok komik bir durum ancak ben sıvı soğutmanın kablolarını yanlış yada eksik taktığım için bu durum yaşanıyor olabilir mi ? Yanlış hatırlamıyorsam ARGB kablolarını takmadım, fan kabloları takılı sadece. bir de CPU fan da takılı.
  7. LONGINUS

Yok hocam yıllardır aynı odada o kadar sistem topladım vs prizden gelen elektrikte bir sıkıntı yok, güç kaynağı harici bir etken ile bozulamaz. Dahili bozuk olabilir dicem ama tüm bileşenler sıfır aga anlam veremiyorum paketlerinden sıfır jelatinlerinden bizzat ben açtım kurdum. Aklıma en iyi...
  8. LONGINUS

Hocam işyerindeyim, gece nöbetimdeyim. Belki çalışır umuduyla Eşimi arayıp kabloyu takmasını ve çalıştırmasını denemesini istedim. Denedi çalışmadı tabi. Sonra kabloyu tekrar çıkarttığında cıss diye bir ses geldiğini söyledi. Elektriksel bir ses gibi. Bu en azından güç kaynağının çalıştığını...
  9. LONGINUS

@Soft Donanım hocam akşam işe gideceğim için montajı vs hızlı yaptım yalan yok. Ancak iyice bir düşündüm. Yani eksik yaptığım birşey yok. Sadece sıvı soğutmayı kasanın üst tarafına monte ederken anakarta çok temas ettiğinden dolayı statik elektrik durumu olabilir diye düşünüyorum. Bir de...
  10. LONGINUS

Hadi ya. İnşallah PSU bozuk değildir. İade et tekrar sipariş ver bekle felan uzun iş
  11. LONGINUS

Hocam elinize sağlık, bu dediklerinizi tek tek deneyeceğim. Ancak şu an işe gidiyorum yarına kaldı artık.
  12. LONGINUS

Hocam PSU sıfır ya, jelatinini felan ben çıkardım direk. Kutusundan çıkarırken felan kontrol ettim harbi sıfır ürün. Sıfırlarda bozuk çıkma ihtimali bana mı denk geldi şimdi
  13. LONGINUS

Arkadaşlar merhaba, Saatlerce uğraştım, güç kaynağı 1 saat kadar önce geldi, onuda kasaya yerleştirdim, güç kablolarını taktım. Ama kasa çalışmıyor, sistem açılmıyor... Beyler daha öncede 4-5 defa montaj yapmış birisiyim. Anlam veremiyorum hiç açılmıyor kasa, power sw kablosu bozuktur diye...
  14. LONGINUS

Soru Satın Aldığım Ürün Ek İndirime Girdi Ne Yapmalıyım?

Hocam bende aradım açıklayıcı bir dille izah ettim. Öyle bir sürecimiz yok vs dedi.
  15. LONGINUS

Soru Sistem Montajı Sorularım...

Bütçe yetmedi hocam ya
  16. LONGINUS

Peki hocam bunları çoğaltacak bir yöntem var mı
  17. LONGINUS

Tek çare kasanın üst usbleri kullanmayı iptal edip onu takıcam
  18. LONGINUS

Bir de oraya takılan power LED, HDD LED felan küçük kablolar varya. Onlardan sadece biri kontrolcüye takılı diğerleri boştaydı. Acaba diğerleride mi kontrolcüye gidiyor diye düşünüp bakayım dedim ama yok
  19. LONGINUS

Ama orada başka kablo var :D

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Gece/Gündüz modunu seç

Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.