Neler yeni

Arama sonuçlarınız

1. ™ROOT

Hangi sistemi almalıyım

Benim biraz beynim yandı ben kartı xfx 6700 xt sandım. Arkadaşın kartı xfx 6700 3 fanı model mi ?
  2. ™ROOT

Hangi sistemi almalıyım

Epey den aldığım görsel ekran kartı için diğer görsel ise gaming gen tr den aldığım kasa bilgileri
  3. ™ROOT

Hangi sistemi almalıyım

Sığmaz çünkü kasa max olarak 315mm ekran kartı uzunluğunu destekliyor senin kart 323 mm
  4. ™ROOT

Hangi sistemi almalıyım

Sizinki sığmaz sığsa bile iyi olmaz
  5. ™ROOT

Fırsat WD Blue SN570 500 GB 699,00TL

çok iyi fiyat kaliteli ssd
  6. ™ROOT

Rehber PSU Seçiminde Dikkat Edilmesi Gereken Unsurlar

Ellerinize sağlık güzel bir içerik olmuş
  7. ™ROOT

Soru Sistemimi kaça satmalıyım?

Bende öyle düşünüyorum mining yüzünden ikinci el ekran kartı piyasası baya düştü bu 2.el sistem fiyatlarınada yansıdı
  8. ™ROOT

Soru Dropshipping ile alakalı kafamda birkaç soru var cevaplayabilecek birisi var mı?

Geçenlerde birşey görmüştüm tam emin değilim ama dropshipping bitti gibisinden artık amazon da kendi ürettiğiniz markası size ait ürünleri satabiliyorsunuz gibi ama tam emin değilim
  9. ™ROOT

Herkese Günaydın

Bakalım fiyatlar ne olacak =:
  10. ™ROOT

Yardım 3000-4000 TL bandında 1080P monitör tavsiyesi alabilir miyim?

Bahsettiğiniz listeyi tam olarak atabilirmisiniz. Kontrol ettiğim zaman 3600mhz ram destekliyor anakartınız.
  11. ™ROOT

RTX3070-3070TI Sistem Olmaması ve Patlayan Friday

Berbat bir black friday daha gelip geçti
  12. ™ROOT

Hepsi iyi ürünler 3 farklı ürün koydum fiyat olarak uygun olanı kendinize alabilirsiniz ben olsam g-skill alırdım
  13. ™ROOT

Yardım GeForce Game Ready Sürücüsünü indirdikten sonra yüklenmiyor

DDU ile driverları kaldırdıktan sonra tekrar yüklemeyi denermisiniz. DDU:Display Driver Uninstaller (DDU)
  14. ™ROOT

Bütçene uygun olanı alabilirsin. Hepsini işini görecektir 1-https://www.akakce.com/ram/en-ucuz-team-t-force-vulcan-tuf-gaming-alliance-16gb-2x8gb-3600mhz-cl18-ddr4-gaming-tltyd416g3600hc18jdc01-fiyati,1720185658.html...
  15. ™ROOT

logitech g pro x EQ ayarlari

Ne tarz oyunlar oynuyorsunuz ?
  16. ™ROOT

Hangi sistemi almalıyım

2 fanlı
  17. ™ROOT

Herkese Günaydın

😅

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Gece/Gündüz modunu seç

Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.