Neler yeni

Arama sonuçlarınız

1. ✓Arda

Soru X670E Bandrol

Video kaydı derken ilk kez kutuyu açarken videoya çekmekten bahsediyorum. 😀 %90 iade alırlar zaten.
  2. ✓Arda

Soru X670E Bandrol

Hepsiburada'dan aldığım için kolayca iade edebilmiştim. Bizdehesapli olaya nasıl yaklaşır bilmiyorum. Video kaydınız varsa rahat iade edersiniz.
  3. ✓Arda

Soru X670E Bandrol

Benzer bir durumu ben yaşamıştım. Anakartın M2 soğutucu pedinde eziklik vardı. Her ne kadar montajı yaptıktan sonra gözükmesede iade etmiştim. Sıfır aldığımız bir üründe böyle sorunlar olmamalı bence.
  4. ✓Arda

Soru X670E Bandrol

Çalışırında bir problem var mı? Ben kesin iade ederdim bu arada.
  5. ✓Arda

Soru X670E Bandrol

Bildiğim kadarıyla bandrol olması lazım hocam. Emin değilim ama daha önce kullanılmış, iade edilmiş ya da tamir görmüş bir ürün göndermiş olabilirler. Ben böyle şeylere çok takılıyorum, yerinizde olsam iade ederdim.
  6. ✓Arda

Soru X670E Bandrol

Normalde anakartın poşetinde bandrol gibi bir şey olması lazım, aynı ekran kartlarında olduğu gibi. Benim Z690 Edge'de vardı. Yerinizde olsam biraz daha araştırıp iade ederdim. Youtube'de kutu açılım videolarına bakabilirsiniz.
  7. ✓Arda

Öneri Hangi monitör?

Valla hocam son birkaç aydır monitör fiyatlarına bakmıyorum. Ben bu paraya 2K IPS 165Hz kaliteli bir MSI monitör almıştım. Şimdi normal IPS bile alınamıyorsa vay halimize.
  8. ✓Arda

Custom için bilgisayar kasasın

Ötede ağlayabilirsin gayet güzel öneri. 🤫😉 @Furkan Karagülle
  9. ✓Arda

Hangi Mobil Operatörü Kullanıyorsunuz Anketi

Turkcell. Fiyatları dışında memnunum. 😀
  10. ✓Arda

Öneri Hangi monitör?

Bu bütçelerde IPS tercih edin.
  11. ✓Arda

Custom için bilgisayar kasasın

Link Removed
  12. ✓Arda

Maksimum 15.000 TL Televizyon önerisi

Bunu buldum hocam. Hem OLED hem 120hz. Link Removed
  13. ✓Arda

Hmm anladım. 15K'yı bile zor çıkarırım ama yine de aklımda dursun LG A1. Ekran kartım 80-100 FPS'leri göstereceği için 60hz değilde, 120 Hz ekrana sahip bir TV önerebilir misiniz? OLED'de çok pahalı olacaktır bu dediğim. QLED daha makul olur.
  14. ✓Arda

48 inç mümkün değil almam alamam hocam. 50 inç bile aşırı küçük geliyor bana.
  15. ✓Arda

Merhaba, 4080/7900XTX sistemimi bağlamak ve Netflix izlemek için TV arıyorum. Maksimum bütçem 15.000 TL ama daha aşağıya çözebilirsem daha iyi olur. 4K olmasını istiyorum. Bizim evde 50 inç TV var ve gözüme epey küçük geliyor. 55/58/60/65 inç olursa daha iyi olur. Araştırdığım ve bulduğum...
  16. ✓Arda

Öneri Steelseries Arctis Pro Wireless alınır mı?

Hocam benim bütün ekipmanlarım Steelseries ve gayet memnunum. Ondan dolayı kulaklığı da Steelseries almak istiyorum. Bir keresinde Rival 650 Wireless mousem bozulmuştu, İtopya'ya götürdüm (1 ay falan sürdü) yenisiyle değişim yaptılar.
  17. ✓Arda

Tasarımı hoşuma gitmiyor onun.
  18. ✓Arda

Arctis 9 düşünüyordum ama gezinirken bunu gördüm. 2-2.5 daha koymaya değer mi? Link Removed
  19. ✓Arda

Öneri Yeni Z790 Anakartlar hakkında ne düşünüyorsunuz?

Rog X670-E/F incelemesi isteriz. Sebebini boşverin. 😊🙂
  20. ✓Arda

Hangi anakart tercih etmeliyiz

Bahsi geçen anakart AM4, senin dediğin AM5.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Gece/Gündüz modunu seç

Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.