Neler yeni

Arama sonuçlarınız

1. elrodh1337

FSP Hydro 750W Full Modüler PSU Hakkında İncelemesi Gelsin Mi?

teşekkür ederim bugün videoları çektim biraz kesintili oldu yani pc yarı toplayarak çektim yarısında çekemedim çünkü sıvı soğutmayı bağlamak gerçekten çok ama çok zordu 2 saatlik uykunun üstündeyken bir daha asla pc toplamayacağıma dair kendime söz verdim kablolar aşırı kafamı karıştırdı ama...
  2. elrodh1337

yalnız o konuda 4000 serisinin kabloyu eritmesi kadar saçma bir durum görmüyorum burada gpu üreticilerinin bir hatası olduğunu düşünüyorum
  3. elrodh1337

Onu araştırdım iyice aparat ile alınca sorun olmadığına dair yani alıp aparatla kullanabiliyorsun
  4. elrodh1337

sanırım yok dostum kargo elime ulaşmadı henüz ulaşınca detaylı kontrol edeceğim ben am4 sistemi topladım depremden dolayı kırılmayan parçalarda vardı ram vs gibi onları aldım yanıma yani bir nevi sistem upgrade yapmış oldum birazcık sıfırdan sistem toplamadım ama upgrade açık bir durum olması...
  5. elrodh1337

Furkan dostum urfa'da ikamet eden biriyim ve askerliğim erken bitti depremden dolayı eve döndüğümde ailemden sonra bilgisayarın başına geçmek istedim ve odama girip bilgisayara bakmak istediğimde ne odam kalmıştı nede bilgisayarım bu durumun ne kadar kötü olduğunu ancak yaşayarak görebiliyoruz...
  6. elrodh1337

Bu PSU alınır mı ?

counter strike global offensive'de C4<Power Boost psu
  7. elrodh1337

Merhaba dostlar fsp hydro 750w psu hakkında inceleme yapmayı düşünüyorum ihtiyacı olan arkadaşlar incelemeyi detaylı yapmamı isteyen arkadaşlar ankete katılırsa sevinirim
  8. elrodh1337

6K-7K TL Arası PSU Önerisi

beynim yandı hem dijital göstergeli hem 1000w psu ve 6-7k arası Türkiyede mi yaşıyorsunuz?
  9. elrodh1337

Güç Kaynağı(PSU) tavsiyelerinizi beklemekteyim

emin olabilmek adına cooler master kendi sitesinden psu calculator (psu hesaplama) aracındanda baktım dediğim gibi 750w 80+ gold fsp güç kaynağı sizin için yeterli olacaktır 650'de alabilirsiniz fakat tavsiyem 750w olacaktır ilerleyen zamanlarda sistemde upgrade yaptığınızda ek masraf çıkmaması...
  10. elrodh1337

kaç gb ram ve pc içinde kaç fan kaç ssd kullanıyorsunuz?
  11. elrodh1337

1200w fazla olur 750w 80+gold full modüler tavsiye ederim gerçekten iyi bir güç kaynağı

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Gece/Gündüz modunu seç

Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.