Neler yeni

Arama sonuçlarınız

1. C

Duyuru Acaba ne Duyurucam :)

Asusta böyle bi kasa var mı 301 olur bence ki daha iyi 3070 ti değil miydi ? :((
  2. C

Modart sistemleri ne zaman yayınlanacak?

Bence 2 sistem çıkacak biri yüksek gibi ucuz olacak
  3. C

Size deseler ki bir ülkenin başkanı olacaksınız ne yapardınız ?

Eğitim sistemini %80 teknoloji üretimine yönlendirirdim
  4. C

Rehber Windows 10 Temayı gerçek siyah yapma

renkler arasında siyah göremeyince araştırmamıştım artık böyle kullanırım teşekkürler
  5. C

Soru Bu ssd yi alarak iyi mi yaptım

Teşekkür ederim
  6. C

4 bine bulsam ben de alırdım :D
  7. C

Nette fiyatlar 9-10k ben 4k ya aldım ama bu fiyatlar gerçeği yansıtıyomu emin değilim aynı okuma yazma hızlarında hiç 9-10k ya ssd görmedim. Modartın pc yi bekliyorum bütçeye göre bunu kullanırım belki ama 2 tb lik ssd ye ihtiyacım yok üzerine 1-2k koyup satmayı düşünüyorum satılır mı
  8. C

İndirim Bitti Cougar Helor 240mm Sıvı Soğutma 1686 TL ( Son 3 Adet)

Sepete ekledim ödemeyi yaparken stok bitti. Bu indirimleri nasıl buluyosun böyle :D
  9. C

Soru ModArt Orta Segment Sistem Yayınlanacakmı?

:D:D ne alaka 4080 tanıtımı yaptınız gayet guzel bi şekilde
  10. C

Bu sistem nasil ?

demek istediğim kaliteli parçalarla yapılmış bi sistem bu fiyatlara bulunabilir
  11. C

Bu sistem nasil ?

geçen gun elraen gg diye bi sistem çıktı işlemci seninkiyle aynı gpu 3070ti rog strix ramler aynı ya da eşdeğer 24k dı bence bekle bundan daha iyisini aynı paraya alabilirsin
  12. C

Bu sistem nasil ?

fiyatı atamamışsın
  13. C

o zaman bedava olur ben bile 2 tane alırım :D
  14. C

Lise 10. sınıf size de zor geliyor mu? Eğitim sistemi hakkında düşünceleriniz neler?

10. sınıf zor geliyosa sistemden ziyade sen de sıkıntı vardır sistem her zaman böyleydi yapan yapıyodu
  15. C

ne kadar gidebilir ki 3-4k ucuz olsa tercih eder misin
  16. C

dediği gibi 13600k 3070ti sıvı soğutuculu falan gelirse 25k civarlarında olur o fiyatları al sat yapanlar sevmez ihtiyacı olan alacak genelde o yuzden kafam rahat benim dusunduğum bu parçalar asus olarak gelecek mi
  17. C

3070ti ayarında çıkan sistemler 2-3 gun kalıyo stoklarda kaldı ki çoğu insan sistemini topladı stokta problem olacağını sanmıyorum ilk gun almak isteyenlerin hepsi alır bence
  18. C

Vok Sürpriz Sistem Geliyor

orta yuksek hangisi oluyor 3070ti neye giriyor mesela
  19. C

Rehber MSI MPG CoreLiquid K360 V2 Soğutma Performansı

hayırlı olsun. guc kaynağı nerede göremedim
  20. C

2 tane tam istediğim gibi sistemi almadım bekliyorum

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Gece/Gündüz modunu seç

Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.