Neler yeni

Arama sonuçlarınız

1. RevDeisDou

Soru "Nvidia RTX 3080Ti vs RTX4080" Hangisini tercih etmeliyim?

12VHPWR ile uğraşmazdım ben olsam yok tam takmazsan kart yanar yamuk takarsan yanar yok şu olur yok 450W' ı geçme falan ohoo. Salı günü radeonlar (TR de cuma satılır muhtemelen) satılınca karşılaştırırız seçersin en iyisini.
  2. RevDeisDou

Video Dört Gözle Beklenen AMD Radeon RX 7900 XT Geldi

%18 KDV %20 kar payı koyunca referans tasarımın 25-26 özel tasarımların 28-29 olması gerekiyor. Aynı hesabı 1200 dolarlık 4080' e yaptığımda 31999 TL sonucuna ulaştım ve akakçeye girdiğimde de durum aynıydı. 4090 ise 42.000 çıkıyor bu hesapta. TR de 43-44 ;)
  3. RevDeisDou

25699 (XTX) (Beklediğim fiyat)' tan girerse gayet iyi şuan ki halefi 6950XT den çokta pahalı değil. 7900 XT de 23999 dan girer tahminimce
  4. RevDeisDou

20-25 arası olucak gibi
  5. RevDeisDou

3 gün sonra(4 de olabilir) performans incelemesi var sanırım
  6. RevDeisDou

Yardım Rog 3080Ti furmark değerleri iyi mi?

Bence Ti modelinden uzak dur derim ya. 6900 XT veya 3080 12gb falan bak. Gerçi 3080 den sonra Nvidia çok deli güç tüketiyor trafoya dönüşüyor o ayrı 3080 12gb alsan da trafo
  7. RevDeisDou

Yardım Rog 3080Ti furmark değerleri iyi mi?

Furmark testinde en reel sonucu 4x msaa da alırsınız. Kartın çekirdek hızlarına dikkat edin oyunda 1700 lere kadar düşmüş demek ki power limite takılıyor. Power limit artınca da 450W tüketimleri görebilirsiniz. Arttırmazsanız da performans düşüşleri. Nvidia kartlar W canavarı resmen. RX 500 ve...
  8. RevDeisDou

Soru 4-5 ay mining görmüş ekran kartı alınır mı?

Boyle ugrasmaya gerek yok kartın kutusunu açsın kafii.
  9. RevDeisDou

Ekran Kartı fan,frekans hızları nereden ayarlanır?

MSI Afterburner kullanabilirsin

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Gece/Gündüz modunu seç

Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.