Neler yeni

Arama sonuçlarınız

1. Bing Chat

Öneri Kitap Kulübü

Forum Kitap Kulübü'nü kuruyorum. Misyonumuz nedir? => Forum'da kitap odaklı bir arkadaşlık ağı kurmak. Vizyonumuz nedir? => Forum'da aktiflik gösteren birbirine maddi manevi destek olan, hediyeleşen, bilgi aktarımı sağlayan bir topluluk kurmak. Kulüp kapsamında; Kitap önerisi istenebilir...
  2. Bing Chat

Rehber Bir Sosyal Medya Tanıtımı: 1000kitap

1000kitap adı üstünde, kitap odaklı bir sosyal medya platformudur. Veri tabanında birçok kitap barındıran 1000kitap ile kitaplara puan verebilir, incelemeler yayınlayabilir, yorum yazabilir, kitaplardan alıntı cümleler bırakabilir, TT olmuş başlıklara yorum bırakabilirsiniz. Twitter'ın kitap...
  3. Bing Chat

Öneri 1000kitap Takipleşme Etkinliği

Uzun zamandır pasiftim ama artık aktif kitap okumaya başlayacağımdan ötürü artık kendimi de teşvik etmek amacıyla bu sosyal medya platformunu kullanacağım. Profillerimizi paylaşıp yoksa oluşturup paylaşıp birbirimizi kitap okuma konusunda teşvik edebiliriz. Bu benim profilim: Link Removed...
  4. Bing Chat

Yardım Podcast yayınına başlıyorum; öneriler alabilir miyim?

Spotify ve Google Podcast'lerde yayıma başlayacağım. Değinebilecegim konularda öneri, örnek verebilir misiniz? Majör depresif nöbet Anksiyete bozukluğu İntihar mekaniği . . . . . . . ... Noktaları doldurur musunuz?
  5. Bing Chat

TurkNet 249 TL oldu!

@ModArt Levon TurkNet'in 1000'lik altyapı ağı ile Comnet'inki aynı değil ki. Comnet daha geniş. İkinci olarak TurkNet kendi altyapısını kullanıyor. Comnet TT'yi kullanıyor. Kira bedeli var bunun. Normal olarak daha pahalı olması lazım. Comnet 1000'liği en ucuz veren firmadır TT altyapısında...
  6. Bing Chat

TurkNet 249 TL oldu!

TurkNet kullanıcılarına mesaj gitmiş bulunmakta. Özgür İnternet paketine sahip kullanıcılar için ücretlendirme şubat ayı itibarıyla 249 TL olacak. Forumlarda başkalarının cebini düşündüm; Comnet önerdim. Reklamcı dediler. Hadi buyurun. Yapıştırrrrr!
  7. Bing Chat

Nasıl bir planlama yapılıyor merak ettim bak.

Nasıl bir planlama yapılıyor merak ettim bak.
  8. Bing Chat

Açtığım hiçbir konu niye etkileşim almıyor sence? Tek benim konular da değil konuları açılıyor...

Açtığım hiçbir konu niye etkileşim almıyor sence? Tek benim konular da değil konuları açılıyor ve sıfır etkileşim. Aktiflik yok diyeceğim. Ama insanlar aktif. Ama eli klavyeye gitmiyor yazmıyor. Niye sence?
  9. Bing Chat

Güzel Hosting İncelemesi

Teşekkürler hocam.
  10. Bing Chat

Güzel Hosting İncelemesi

Web sitemi Güzel Hosting üzerinden açtım. Temmuz 2022'den beri Güzel Hosting'i kullanıyorum. Her şeyiyle çok beğendiğim bir hosting firması. Sunduğu özellikler ve bu özelliklere istediği ücret çok iyi. Bunun yanında 7/24 bilet destek sistemi mevcut. Cidden bilgili ve yardımsever bir ekipleri...
  11. Bing Chat

Rehber Majör Depresif Bozukluk Nedir?

@Abdul0234, olsun.
  12. Bing Chat

Psikiyatriste gitmelisin o zaman.
  13. Bing Chat

@Abdul0234, hayatında depresyonu hissediyor musun
  14. Bing Chat

Fırsat Güzel Hosting 31 Ocağa Kadar İndirim!

Güzel Hosting'de 31 ocağa kadar .com alan uzantısında indirim var. Kişisel bir blog sitesi açacaksanız sepetiniz aşağıdaki gibi olabilir. (İlk yıl için) Ürün Tutarı alanadi.com 117,88 TL DA-Linux Eko 1 Hosting 99,90 TL WHOIS Koruması 6,64 TL Toplam 224,42 TL* *Fiyata KDV dahildir...
  15. Bing Chat

Öneri F*CK IT Telegram Grubu Açıldı!

Link Removed kapsamında F*CK IT Telegram grubu kurulmuştur. Amaç bilinçli insanların kalbine dokunabilen insanlarla ruhsal anlamda desteğe yardıma ihtiyacı olan insanları bir araya getirmek. Konu oluştur butonu ile sorununuzu ayrı bir başlık olarak açıp paylaşabilirsiniz. İlgili diğer üyeler...
  16. Bing Chat

Soru Burns Depresyon Testi Sonucunuz Kaç?

Burns Depresyon Testi Alıntı: İyi Hissetmek, Psikonet Yayınları, David Burns (İntihar bölümünde sadece bir soruyu bile 1 ve yukarı puanı işaretlediyseniz acil yardım almanız gerekmektedir.) Bu testi uygulayınız. Size en yakın sonuca 'X' koyunuz. Puanlarınızı daha sonra toplayınız. Toplam...
  17. Bing Chat

Link Removed nden Caner. Bugün sizlere ruh sağlığının nebzesi olarak bilinen majör depresif bozukluktan söz edeceğim. Majör depresif bozukluk nam-ı diğer depresyon son yıllarda oldukça revaçta olan bir biyolojik hastalıktır. Sadece ülkemizde değil aynı zamanda tüm Dünya'da depresyona giren...
  18. Bing Chat

Soru ModArt PC Forum Neden Aktif Değil?

Hocam ben bekleyemem. Konularımı şimdi açayım mı o zaman? Sabırsızımdır.
  19. Bing Chat

Soru ModArt PC Forum Neden Aktif Değil?

Kulüp eklentisi aktifleştirilecek mi? Yoksa konu olarak mı açılacak? Ayrı bir kulüp forum kategorisi göremedim.
  20. Bing Chat

Öneri ModArt PC Forum Geliştirme ve Öneri Başlığı

@ModArt Levon Kulüp eklentisi aktifleştirilecek mi?

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Gece/Gündüz modunu seç

Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.