Neler yeni

Arama sonuçlarınız

1. LONGINUS

Fırsat sistem gelir mi bunu almalı mıyım?

Hocam beklemeni öneririm. 11-12 Kasım'da levon abi sistem çıkaracak Cumartesi günü PC hocası sistem çıkaracak. https://forum.modartpc.com/konu/pchocasi-yeni-f-p-sistem.817/
  2. LONGINUS

Öneri PCHOCASI Yeni F/P Sistem

Hocam paylaşım amacıyla açtım konuyu. Ben açmasam başkaları açıcak. Burdaki amaç sistem bekleyenlere haber vermek. Herkes takip etmiyor böyle şeyleri.
  3. LONGINUS

Son çıkardığı iki sistemin biri giriş biri ortaydı zaten. Bence bu sefer en az 3060 lı çıkarabilir. Ya da stok eritme amacıyla 2080 tarzı olabilir
  4. LONGINUS

Bitcoin'de Sert Düşüş !!!!

65 binden sonra ilk desteği kırdığında bu rakamlara kadar düşeceğini öngörmüştüm. Klasik 2017 vakası olacak. Pandemi bitti, millet paralarını çekti, ekonomik kriz var, Fed faiz yükseltmeye devam ediyor, borçlanma oranları arttı. Sert düşüşler yeni yatırımcıları korku endişe içerisine alıp...
  5. LONGINUS

Sizce hangi segment olur ? Bir de al/satçıların paraları bitti herhalde. Daha ellerindekileri satamadan yeni sistemler çıkmaya devam ediyor. Levon abi de sistem çıkaracak. Vatan bilgisayar bir atak daha yapabilir...
  6. LONGINUS

İndirim MLD M700 1 TB PCIe 4.0 7000/5500 SSD 1799 TL

Oha indirim bitti tam zamanında almışım.
  7. LONGINUS

Rehber 17K'ya 12400F | 3060Ti Üst Düzey Sistem Toplama Rehberi

İsterseniz oraya isterseniz arkasında küçük bir odası var oraya. Ben arkasına koyup o boşluğa aynı fandan bir tane daha alacağım
  8. LONGINUS

İndirim MLD M700 1 TB PCIe 4.0 7000/5500 SSD 1799 TL

17k sistem toplamadaki konumda aldıgım 1 TB Kioxia SSD nin okuma yazma 1000-2000 arasındaydı. Bunun ki 5000-7000lerde geziyor. İptal edip bunu alacağım. Paylaşımın için çok teşekkürler 👍
  9. LONGINUS

Kasam geldi arkadaşlar. Diğer bileşenler geldikçe konuyu güncelleyeceğim..
  10. LONGINUS

msi mag vampiric 100r alınırmı hava akışı nasıl

Bende yeni topladığım sistem için düşünüyordum ancak üst ızgara 240mm fan alıyor ve 3 fanlı ekran kartı sığmıyor yorumları vardı. Kendi fan sayısı 2 olunca iyice uzaklaştırdı kendini bende 6 fanlı performax WARMECH kasa aldım
  11. LONGINUS

Discord Hesabıma Nitro Aboneliği Alındı

Hocam satmadan önce komple programları felan kaldırmıştım ama nasıl oldu anlamadım. neyse arkadaşla görüştük hallettik
  12. LONGINUS

Tamam hocam çözüldü mesele. Eski bilgisayarımı sattığım kişi format atmadan Dc indirmiş. Hesabım direk açık halde kalmış 😂
  13. LONGINUS

Discord nedir çok bilmem. Bir ara üyelik oluşturup valorant oyununda gruplar için girip çıkmışlığım vardır. Bugün mail geldi. Hesabıma nitro aboneliği satın alındı. Kart son 4 hanesi benim kartlarla uyuşmuyor. Bir de satın alımdan bir saat önce bir gruba alınmışım. Grupta online kimse yok...
  14. LONGINUS

@ModArt Levon abi İstanbul'da yaşıyorsun diye biliyorum. Müsaitsen siparişlerim geldiğinde montajını sana yaptırmak isterim abi sende uygun görürsen eğer. Video felan yaparsın abi seni de tanımış olurum 😊
  15. LONGINUS

Arkadaşlar sistemim daha olmadığı için bilgisayarcıya ekran kartını teste getirdim. Furmark testi, stres testi falan yaptırdım. Kart tertemiz, soğutması çok iyi, furmark testine başladıktan 2 dk sonra fanları dönmeye başladı falan. 1250fps te ancak 75leri felan gördü. İyi ki almışım ya çok mutlu...
  16. LONGINUS

Hocam 1.099 TL'ye bu kadar oluyor. Evet Bronze değil ama markası kaliteli.
  17. LONGINUS

Arkadaşlar konuyu rehber şeklinde güncelledim, mobilden uğraştığım kadar güzelleştirmeye çalıştım. Umarım beğenirsiniz. :)
  18. LONGINUS

Hocam senin önerinle psuyu değiştirdim, aynı fiyata bunu aldım nasıl; Link Removed Ben aldıktan sonra fiyatı 1649 olmuş 😂
  19. LONGINUS

6 K'ya aldım beyler, 2022 Ocak faturalı, garantisini sorguladım pentadan. Fanlarını, vida girişlerini felan kontrol ettim temiz görünüyor. Vaktim olmadığı için test felan yapamadım ama eve gidince yapıcam. Satıcı arkadaş çok samimi, güvenilir biri geldi, konuştuk test konusunda bir sorun olsun...
  20. LONGINUS

Hocam her parçaya tek tek baktım. Hepsi ortalama %30 daha ucuz şu an. Bir de sepete 4-5 tane ekleyince stok uyarısı veriyor. Yani 3- 4 defa satılırsa fiyat eskiye dönecek. Çünkü tek satıcıda bu indirimler var. Bilmiyorum bu fiyatların daha altına çıkacağını sanmam.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Gece/Gündüz modunu seç

Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.