Neler yeni

Arama sonuçlarınız

1. LONGINUS

Yardım Sıfır Sistem Topladım Açılmıyor

Arkadaşlar merhaba, Saatlerce uğraştım, güç kaynağı 1 saat kadar önce geldi, onuda kasaya yerleştirdim, güç kablolarını taktım. Ama kasa çalışmıyor, sistem açılmıyor... Beyler daha öncede 4-5 defa montaj yapmış birisiyim. Anlam veremiyorum hiç açılmıyor kasa, power sw kablosu bozuktur diye...
  2. LONGINUS

Soru Satın Aldığım Ürün Ek İndirime Girdi Ne Yapmalıyım?

Hocam bende aradım açıklayıcı bir dille izah ettim. Öyle bir sürecimiz yok vs dedi.
  3. LONGINUS

Soru Sistem Montajı Sorularım...

Bütçe yetmedi hocam ya
  4. LONGINUS

Peki hocam bunları çoğaltacak bir yöntem var mı
  5. LONGINUS

Tek çare kasanın üst usbleri kullanmayı iptal edip onu takıcam
  6. LONGINUS

Bir de oraya takılan power LED, HDD LED felan küçük kablolar varya. Onlardan sadece biri kontrolcüye takılı diğerleri boştaydı. Acaba diğerleride mi kontrolcüye gidiyor diye düşünüp bakayım dedim ama yok
  7. LONGINUS

Ama orada başka kablo var :D
  8. LONGINUS

Bu fotodaki kablolar kasanın üst tarafından geliyor. Bu JUSB2 kasanın üstündeki USB 3.0 portu için sanırım. Ucu daha farklı ve yuvasına uygun yuvasıda mavi. Ve bu da sıvı soğutmadan geliyor ama boşta kaldı. Kablo üzerinde USB 2.0 yazıyor.
  9. LONGINUS

Hocam alttaki sağdan iki fan öyle takılı geldi. En soldakini ayrıca aldım. Onun fan yaprakları biraz farklı. O görüntüden dolayı mı dediniz
  10. LONGINUS

Forumu Canlandırmak Adına Herkesin Setuplarını Bekliyorum

Yok hocam normal topladım sistemi güç kaynağı olduğu gibi yok kasada o dağıtımda gelmesini bekliyorum
  11. LONGINUS

Kasadan gelen mavi uçlu geniş bir kablo vardı o ayrı bir kablo.
  12. LONGINUS

Forumu Canlandırmak Adına Herkesin Setuplarını Bekliyorum

Şu an yapım aşamasında ama manyakk olacak
  13. LONGINUS

Arkadaşlar güç kaynağı hariç tüm bileşenlerim geldi. Ben de bugün montaj yaptım. Ancak sıvı soğutmanın kablolarından biri USB 2.0'a bağlamamı istiyor. Ancak kasanında USB 2.0 kablosu var. Anakarta bir tane JUSB1 var. Nasıl yapmalıyım ? Bir de ekran kartını ve aparatını doğru monte etmiş miyim?
  14. LONGINUS

Aynen hocam vazgeçtim zaten. Ürünler yine ucuza geldi bana. Şimdi montaj yapıyorum 😊
  15. LONGINUS

İndirim MLD M700 1 TB PCIe 4.0 7000/5500 SSD 1799 TL

Mld yine 2850 oldu 😂
  16. LONGINUS

O yasa 1 ocakta yürürlüğe giriyor diye biliyorum
  17. LONGINUS

İndirim MLD M700 1 TB PCIe 4.0 7000/5500 SSD 1799 TL

Arkadaşlar almayı düşünen varsa 1799a düşmüş ; Link Removed

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Gece/Gündüz modunu seç

Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.