Neler yeni

Arama sonuçlarınız

1. LONGINUS

Öneri Toplayacağım PC nasıl?

Aaa hocam baktım şimdi 1700 olmuş ya. Daha bu sabah bakmıştım fiyatı artmışmı diye 1098 TL idi.
  2. LONGINUS

Öneri Toplayacağım PC nasıl?

Güzel toplamışsınız hocam. Fiyatlar gayet uygun. Ancak PSU biraz pahalı geldi bana. Tuf Gaming şart değilse 1098 TL'ye Corsair CV650 80+ Bronze alabilirsiniz. Ben geçenki sistem toplamada öyle yapmıştım. Onun dışında bu parçalardan daha iyilerini aynı fiyata 11.11 indirimlerinde alabilirdiniz.
  3. LONGINUS

Soru 2. El Ekran Kartımın Test Sonuçları Sizce Nasıl ?

Teşekkürler hocam. 😊
  4. LONGINUS

Soru Hangisini Alırdın Seçim Yap :) Önemli

3050'li sistemi tercih ederim. NVIDIA DLSS teknolojisi ile AMD kartlarından her türlü daha avantajlı oluyor.
  5. LONGINUS

Yardım Gigabyte g24 f2 monitör

Ölü pixel testi için arama motoruna ölü pixel testi yazıp ilk sayfaya girmeniz yeterli. Tarayıcı üzerinden F11 tuşuna basarak tam ekrana alıp renkler arasında geçiş yaparak ve dikkatli inceleyerek monitörünüzde ölü pixel olup olmadığını anlayabilirsiniz. Aynı şekilde ghosting testinide...
  6. LONGINUS

10K Bandında Sistem Önerisi

YouTube kanallarının sınırlı stok ile paylaştıkları F/P sistemleri sahibindende sıfır kapalı kutu olarak satanlar var. Fiyat uygunluğu açısından onları öneririm. Bütçenize uygun gidebilecek sistemleri görebilmek için ilgili kategoriye gidip filtrele bölümünden sıfır seçimi yapıp, kelime ile...
  7. LONGINUS

Ryzen 5 5600 için Ekran Kartı önerisi

Bende yakın zamanda sıfır full sistem toplayıp, ekran kartını ikinci el MSI RTX 3060 Ti Gaming Z Trio almıştım 6 bin TL'ye. Kutulu, Ocak 2022 faturalı. İkinci El piyasası ortalama 6-8 K bandında oynuyor. Sisteminizin kullanım amacına göre ekran kartı belirlemelisiniz. AMD ekran kartları NVIDIA...
  8. LONGINUS

Sizce Sistemimdeki Eksikler Nedir ?

Sisteminiz gayet güzel duruyor. Eksik ne diye sorarsanız işlemci soğutucusu derim. Sıvı soğutma daha iyi olur tabiki. Eğer düşünürseniz elimde iki adet sıfır kapalı kutu, Kasım faturalı sıvı soğutucular var. Piyasa fiyatının altında satıyorum. Özel mesaj atabilirsiniz.
  9. LONGINUS

Rehber MSI MPG CoreLiquid K360 V2 Soğutma Performansı

Kasanın arkasıda küçük bir oda var dik bir şekilde orada duruyor.
  10. LONGINUS

Evet ya, benimde gözüme çok batıyor. Hepsiburada üzerinden kasanın siparişini verdiğimde 1 fan eksik geleceğini biliyordum. Ayrıyeten orası içinde fan siparişi verdim. Fan görselleri durmuş vaziyette değilde dönerken resmedildiği için farklı model olduğunu kestiremedim. Zaten kasanın fanları...
  11. LONGINUS

Soru 2. El Ekran Kartımın Test Sonuçları Sizce Nasıl ?

Merhaba sayın ModArt PC Forum üyeleri, Sistem toplarken ikinci el olarak satın aldığım MSI RTX 3060 Ti Gaming Z Trio ekran kartının testleri sizce nasıl ? Kutulu, Ocak 2022 faturalı, 6 bin TL'ye almıştım. Ayrıca 30 dakikalık stres testi boyunca ekran kartı 66 dereceyi hiç geçmedi. Genel...
  12. LONGINUS

Merhaba sayın ModArt PC Forum üyeleri, Ben Emrullah YAZICI. Sizlere bu konumuzda MSI MPG CoreLiquid K360 V2 sıvı soğutmanın performansına değinmek ve incelememi sunmak istiyorum. Az önce yaptığım Prime95 CPU testinde 30 dakikalık bekleyiş boyunca i5-12400F işlemci sıcaklığı 47 dereceyi hiç...
  13. LONGINUS

Öneri ModArtPC Forum Rehber Fikirleri

Hocam selamunaleyküm. Benim bir kaç sorum olacak psu konusunda deneyimlisiniz anladığım kadarıyla. Şimdi ben 11.11 indirimlerinde şu ürünü 1.099 TL'ye gördüm ve sipariş verdim ; Link Removed Ancak sonrasında Bronze olmadığını farkettim. İnternette detaylıca araştırdım, verimliliği %86 ama...
  14. LONGINUS

Soru Kampanyalı RTX 3060'lı sistem ne zaman gelecek?

Hocam donanım arşivi iki sistem çıkarmıyacak mıydık dedi geçen ki hikaye paylaşımında. İlkini çıkarmıştı zaten. Diğeri de bu ay içerisinde çıkacak. Ama sistem belli değil. Levon abimizde sistem çıkaracak 15inden sonra ama orta-üst segment arası demişti muhtemelen 3060ti olur. 13600k işlemci rog...
  15. LONGINUS

Fotoğraflar Güncellendi! Canavar Sistemim :)

Hocam masayı ilerleyen zamanda değiştiricem zaten o aklımda Fiyat aralığım sistemin büyük çoğunlukla sıfır olması ve kaliteli güzel görünümde olmasından yanaydı. 4 aydır paylaşılan kampanyalı tüm sistemlerde en yüksek 3060lı sistem çıktı ki bu paylaşılan sistemlerde ekran kartı modelleri...
  16. LONGINUS

Hocam bana da böyle kasalar güzel gelmiyor ya. Borular renkler falan filan, su tesisatçılarının kullandığı borular gibi.
  17. LONGINUS

Bakalım ben ne zaman sıkılacam 😂
  18. LONGINUS

Tamamdır hocam müsait zamanımda yapıcam. Hazır böyle iken önce bir test yapayım diyorum, test sonrası değiştirdiğimde tekrar bir test yaparım. Sonuçları paylaşırım

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Gece/Gündüz modunu seç

Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.