Neler yeni

Arama sonuçlarınız

1. LONGINUS

Soru CS:GO için bu sisteme ekran kartı tavsiyesi

Hocam bütçe biraz kısıtlı ve sıfır alma niyetindeyim. O yüzden şimdi sahibindende pchocasının sisteminden çıkma sıfır kapalı kutu GTX 1650 VENTUS almaya gidiyorum. Pazarlıkla 2500e anlaştım. Alınır mı
  2. LONGINUS

Soru CS:GO için bu sisteme ekran kartı tavsiyesi

Merhaba arkadaşlar, Kardeşimin eski bir bilgisayarı var. CS-GO full ayarlarda akıcı ve yüksek fps ile oynayabilmesi için sisteme yükseltme yapılması gerek. Ekran kartı yeterli olur diye düşünüyorum. ama hangi model almalıyım ? mevcut sistemi şöyle; CPU : AMD ryzen 5 2600 RAM : 8 GB...
  3. LONGINUS

Oyun önerir misiniz?

Hocam şu konuyu 31 ekimde açsaydın epic gameste indirim vardı. Ben sepet yapıp 1 kya şunları aldım ; Rdr2 Spiderman God of War Hitman 3 Şimdi 1,5 kya felan geliyor.
  4. LONGINUS

Donanım Arşivi Sistem V6

Instagram hikayeleri ve forum yorumlarını okuduğum kadarıyla GTX ekran kartlı, 3600mhz ram, Thermaltake Versa t25, Intel işlemci, wd green SSD olucak. GTX olduğuna göre 1660s olabilir Ancak bazı forum yorumlarında kafası güzel gibi fake atıyor olabilir. Rakiplerine GTX sistem çıkarıcam süsü...
  5. LONGINUS

Haqqus gen 5 alınır mı?

Hocam levon abi 20 k bütçesi olan adama bekle alma dedi diye hatırlıyorum diğer konuda. Bence 25 olmaz ya. Fp olcak sonuçta hani Maks 21-22 felan olur. Haqqus 21e 3070ti sistem çıkarıyorsa levon abinin nasıl çıkaracağını sen taahallül et
  6. LONGINUS

Yardım Kasa fanları, ışığı yanıyor ancak fan dönmüyor

Hocam bende dün sistem montajı yaptım. Sıfır kapalı kutu MSI mag 100r açtım. Kasa fanlarının dönüş gücünü anakart üzerinde sys fan dan alıyor. Oraya 3 canın kablosunu takamazsınız. Çoğaltıcı gerekir. Fan sayısına bağlı olarak çoğaltıcı alıcaksınız. Hepsini çoğaltıcıya takıp en sonunda anakart...
  7. LONGINUS

Hocam bu görseldeki fanın kablolarının ucunu gösterir misiniz
  8. LONGINUS

Hocam kasanın fanlarının tüm kablolarını takip edip uçlarının fotoğrafını atarsanız daha iyi yardımcı olmaya çalışırım. Buna benzer kasada bende aynı sorunu yaşadım. Bi baktım kasa arkasındaki SSD HDD çekmecesine doğru giden bir kaç kablo daha varmış. 😂
  9. LONGINUS

Forumu Canlandırmak Adına Herkesin Setuplarını Bekliyorum

2015 yılında ilk sistemim ; AMD FX 6300 // HD6870 // 8GB RAM 2017 geldi ekran kartı bozuldu, sonra sistemi komple sattım. Zaten askerlikte gelmişti, 12 ay vatani görevimi yapıp döndüm evime. Sonrasında 2018 ağustosta bu sistemi dizdim ; AMD FX-8300 felan, GTX 1050, SS kinzu V2, SS siberia...
  10. LONGINUS

Haqqus gen 5 alınır mı?

Levon abinin sistemi bu linkteki sistemden her türlü daha fp olur diye düşünüyorum
  11. LONGINUS

Cahil, Kendini Beğenmiş Birisi Bilgisayar Alırsa!

Buradaki yazılanları arkadaşa ekran görüntüsü olarak atsanız da ne kadar büyük bir yanlış yaptığını ve ultra mükemmel kazıklandığını anlasa keşke. 😂
  12. LONGINUS

Soru i5-12400F-RTX 3070 Hazır Sistem Alınır mı ?

Technopatın çıkardığı sistemler güzel ama fp değil. 22.500 nedir Allah aşkına. Daha 2 gün önce 20kya aynısını alıyordu millet
  13. LONGINUS

Öneri Parça önerisi alabilir miyim?

Monitör için bunu öneririm ; 24 inç, 180Hz (OC), SS IPS panel, kampanyalı fiyat 3.799 TL. Normal Akakçe fiyatı 4800 tl https://www.itopya.com/gigabyte-238-g24f-2-165hz-180hz-oc-1ms-2xhdmi-dp-3xusb-ss-ips-fhd-freesync-premium-gaming-monito_u20017
  14. LONGINUS

Evet. Zaten Twitter'da testin hatalı olduğunu paylaşıp başka bir video ile normal değerleri gösterdi.
  15. LONGINUS

Oh be içim rahatladı valla hocam çok sağolun 😂
  16. LONGINUS

Hocam sistemin videosu var sitede, Spiderman, god of War , valorant felan oynanırken 100c lerde geziyor ısı değeri. Forumlarda stok fanın rezilliğinden dolayı deniyor. Ama yine de alınır mı sorusuna cevabınızı merak ediyorum
  17. LONGINUS

Teşekkürler hocam. Anakart ileriye dönük bir model dediğiniz gibi yapabilirim ileride
  18. LONGINUS

Valla hocam PC hocasının giriş ve orta segmentini bekliyordum ama bu ürün de fp geldi. Verdim siparişimi. Umarım pişman olmam. Mw2 oyunu da hediye olunca kaçırmak istemedim. Kasa 19 a gelmiş oldu.
  19. LONGINUS

1500₺ kulaklık önerisi

Hocam elimde 9 aylık Corsair Void elite wireless var siyah renk. Kutusu faturası vs herşeyi var. Temiz. 14 ay daha garantisi var. 1500 TL ye veririm. Düşünür müsün
  20. LONGINUS

Videosunda oyun testi yaparken işlemci 100 dereceyi gördü, yorumlarda da sıklıkla belirtenler var. Acaba stok soğutucu montajını mı hatalı yaptı yoksa normal midir ?

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Gece/Gündüz modunu seç

Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.