Neler yeni

Arama sonuçlarınız

1. Yavuzkagan42

Oyun İndir VİP kullanmayın

sanmıyorum,daha önce hiçbirşeyi yoktu pc'nin.belki bazı oyunlarda var bazılarında yoktur.half life,opposing force ve blueshift paketini indirdiğimde de benzer şekilde bir yavaşlık olmuştu. @Umut Nas inceliyordu hatta.Sonuç ne oldu Hocam?
  2. Yavuzkagan42

Oyun İndir VİP kullanmayın

Merhaba,Oyun İndir VİP'den Black Mesa indirmiştim ancak kullanım değerleri normalken bilgisayar aşırı derecede yavaşladı.bir klasörü açmak için 2 dk bekletiyor.SSD Firecuda 520.En son format atarak kurtuldum.Karspersky da kuruluydu taratmıştım black mesayı da ama nasıl olduğunu anlamadığım bir...
  3. Yavuzkagan42

atx 3.0 psu tavsiye?

Burası bir forum ve kimse cevap vermek zorunda değil.kaldı ki sadece 10 saat beklemişsiniz.gece 3'de kim foruma bakacak?
  4. Yavuzkagan42

Bu anakart alınır mı?

Gayet iyi sıkıntı çıkarmaz sadece RGB isterseniz diye dedim
  5. Yavuzkagan42

Bu anakart alınır mı?

İsterseniz farklı bir 6000mnz de seçebilirsiniz ama Expo destekli olduğunu emin olun. En iyi seçim
  6. Yavuzkagan42

Bu anakart alınır mı?

Link Removed
  7. Yavuzkagan42

Bu anakart alınır mı?

Bence göz ardı edilmeye değer.asus ve Gigabyte güç beslemesi çok kötü.asus rog bile 60A.
  8. Yavuzkagan42

Bu anakart alınır mı?

pek fazla anakart yok zaten msi pro z670p bile 6000mhz.
  9. Yavuzkagan42

Bu anakart alınır mı?

6000 mhz amd için darboğaz yapıyormuş biraz araştırdım. ancak şunu da farkettim ki neredeyse tüm msi anakartlar zaten 6000 mhz.sizin attığınız da msi sitesinde öyle. Diğer TUF,Gigabyte ve Asrocklara baktım onlar da 60A civarında. Yani önce attığım en mantıklısı. Link Removed
  10. Yavuzkagan42

Bu anakart alınır mı?

sizinki de alınabilir ama güç beslemesi 75A ve daha pahalı.
  11. Yavuzkagan42

Bu anakart alınır mı?

Link Removed Bu çok daha iyi.Wifi 6E var. Ayrıca 12+2+1 80A güç beslemesi var.soğutmaları da mükemmel.ileride işlemci değiştirebilirsiniz.
  12. Yavuzkagan42

Değişim Kapalı Kutu Sapphire Rx 7900 xt Pulse Alınırmı ?

Link Removed Ben olsam bunu alırdım.
  13. Yavuzkagan42

70k hazır sistem asus

daha üst birşey istersen Sinerji Stonic Ryzen 7 7700X 32GB 1TB NVMe M.2 SSD RTX4070Ti [Oyun Bilgisayarı] bunları değiştirin
  14. Yavuzkagan42

70k hazır sistem asus

https://www.sinerji.gen.tr/sinerji-lious-ryzen-5-7600-16gb-1tb-nvme-m2-ssd-rtx4070ti-oyun-bilgisayari-p-47665 50.285tl Şunları değiştirin.
  15. Yavuzkagan42

70k hazır sistem asus

adam hazır sistem demiş @Nort pc toplamayı bilmiyor musun?toplama olursa daha iyi birşey toplayabiliriz.
  16. Yavuzkagan42

Steam hesabım nasıl?

Şifreyi verin de detaylı inceliyelim;)
  17. Yavuzkagan42

Sıvı soğutma anakart uyuşmazlığı ?

bu anakart am5 olarak geçiyor.am4 ile uyumlu tüm anakartlar ile uyumlu.yani sorun olmaz.
  18. Yavuzkagan42

Öneri bu sistem sizce nasıl

mükemmel olmuş elinize sağlık.bunu gözünüz kapalı alın.
  19. Yavuzkagan42

Yardım MSI B650 Tomahawk Wi-Fi sorunu

Msı sınıfta kalıyorsa kim geçiyor?MSI center mükemmel.gigavytenin yazılımı taş devrinden kalma ve neredeyse hiçbir şey yok.
  20. Yavuzkagan42

Yardım RTX 4090 Atx 3.0 Sorunu

İyi seçim ama yanmanın nedeni aşırı bükülme ve tam takamama.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Gece/Gündüz modunu seç

Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.