Neler yeni

Arama sonuçlarınız

1. Furkan Karagülle

Yardım M9 Sistem FPS ve Sicaklik Sorunu

Arka planda çalışan uygulamalar var mı?
  2. Furkan Karagülle

Soru Lian Li Galahad 360 ile Ryzen 7 5800x kullanan var mı ?

Montajını düzgün yaptığınızdan emin misiniz? Hangi termal macunu kullanıyorsunuz?
  3. Furkan Karagülle

Yardım M9 Sistem FPS ve Sicaklik Sorunu

Sıcaklık değerleriniz iyi seviyede denilebilir. Tüm sürücüleri güncellediğinizden emin misiniz? %0.1 FPS'in 30'un altına düşmemesi gerekiyor bu sistemde. Hangi işletim sistemini kullanıyorsunuz?
  4. Furkan Karagülle

Yaşanan Depremde Enkaz Altında Kalanlar Veya Yardıma Muhtaç Olanlar

Yardıma ihtiyacı olanlar burada paylaşsın. Elimizden geldiğince yetkili kişilere duyuruda bulunabiliriz. Müteveffaların ailesine ve yakınlarına başsağlığı dileriz. Eğer hattınız çekiyorsa her ihtimale karşı "AFAD ACİL ÇAĞRI / ARAMA" uygulamasını indirin. Telefon numarasıyla doğrulama yaptıktan...
  5. Furkan Karagülle

Türkiye Genelinde Deprem!

Amasya'da oturuyorum. Bir benim olduğum yerlerde deprem olmamış sanırım.
  6. Furkan Karagülle

Mux Switch yokken masaüstünde ekran kartı durumu ne olur?

Evet mümkündür. Ancak şöyle bir durum var ki MUX Switch olmayan laptopu almazdım şahsen. Bütçeniz nedir? Belki daha iyi bir cihaz önerebilirim.
  7. Furkan Karagülle

MODART M9 Sistemi aldım kasa camı kırık geldi

Bugün İtopya ile görüşün isterseniz.
  8. Furkan Karagülle

Mux Switch yokken masaüstünde ekran kartı durumu ne olur?

Ne kadar güç çektiğine ve şarjda kullanıp kullanmamanıza bağlı.
  9. Furkan Karagülle

Kalbimizin Yapısı.

Sıradaki beyin mi? :)
  10. Furkan Karagülle

Yardım Bilgisayar açılıyor ama ekran gelmiyor

Ekrana hiç mi görüntü gelmiyor?
  11. Furkan Karagülle

Öneri ModArt M9 sistem için SSD

SSD'nin kendi sitesinde yazar genellikle. Ya da EPEY gibi sitelerden de kontrol edebilirsiniz.
  12. Furkan Karagülle

İlk Buluşmanızda Nereye Götürürsünüz ?

Genel hayattan, geçim zorluğundan, kariyer planlarından vesaire bahsetmek isterdim. Aynı şekilde kendisinin de.. Geçmişten bahsetmeyi sevmem, tek bildiğim bugünüm ve yarınımdır. :)
  13. Furkan Karagülle

Birkaç tane önerim olacak. Link Removed Link Removed Link Removed Link Removed Link Removed
  14. Furkan Karagülle

DRAM olmayan SSD'lerde veriler direkt NAND belleklere depolanır. Bu durum hem yavaşlığa hem de daha hızlı sağlık kaybına sebebiyet verir. Buradaki sağlık kaybı bellek hücrelerindeki fazla aşınma ve yıpranmadan dolayı olur.
  15. Furkan Karagülle

Eğer 2 TB almayı düşünüyorsanız düzgün SSD yok diyebilirim 2500 TL civarında. Aparat satın alarak depolama amaçlı kullanabilirsiniz. Pek önerdiğim bir durum değildir ancak.
  16. Furkan Karagülle

Elbette takılabilir. Yanlış hatırlamıyorsam 4 adet SATA portu mevcut.
  17. Furkan Karagülle

İlk Buluşmanızda Nereye Götürürsünüz ?

Sahil kenarında uzun uzun konuşmak, düşünmek, dertleşmek isterdim.
  18. Furkan Karagülle

Evet, var. DRAM olmayan SSD almanızı kesinlikle önermiyorum. Eğer depolama amaçlı kullanacaksanız pek önemi yok ancak M9'a bir adet M.2 SSD takılabiliyor. Yani işletim sistemi de aynı SSD üzerinde muhafaza edilecek. Maksimum bütçeniz nedir?

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Gece/Gündüz modunu seç

Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.