Neler yeni

Arama sonuçlarınız

1. є∂ηα

Öneri JAHREIN-TITAN RTX 3070

Ssd 1tb anakart asus primw b 660 kasa cooleer masterbox td500 ozellestirerek aldm Amazondan da corsair 16/2 rgb ram aldm
  2. є∂ηα

HERSEY INTEL NVIDIA takıntısı oldugu ıcın bızde fıyat 25k lara gıdıyor ama boyle bır ekran kartına deger dıger amd urunlerınde hıc beklemedıgımız sorunlar cıkabılıyor
  3. є∂ηα

anakrtı nasıl ettın hangısı dha ıyı en pahalı olanın bı ozellıgını goremedm dıgerlerınden
  4. є∂ηα

Link Removed bu sısteme bunu alsam
  5. є∂ηα

bnde alacam bır fıkır alsıverısı yapayım dedım anakartlardan en sondakını secmemıze bır gerek yok sanırım cok fazla ozellıgı var mı bırde su ram konusu ıkı tane 16 gb lık 4 tane 8 lık ramn performansını verebılır mı o konulardan da aydınlanırsm alacm
  6. є∂ηα

Ikı tane 16 lık alsam 4 tane 8gb ram ın performansını verebılır mı acaba ?
  7. є∂ηα

okuma oranı dusuk dıye secmedm 500luk cok mantıklı olan 1tb olan mı 1669532724 bır de kafama takılan anakartlardakı ram slotu 4 tane olsa ıyı olurdu 2tane koymuslar o kafamı akrıstırdı
  8. є∂ηα

HAZIR SISTEM ARARKEN BİR ÜRÜN GÖZÜME CARPTI BIR KAC DEGISIKLIK ILE ALINABILINECEK SISTEMLERDEN BIR TANESI DIYE DUSUNUYORUM 3070 SISTEM BEKLERKEN ZATEN 20-25 K ARASI ANCA OLUR DHA ASAGISI OLMAZ URUNUN NORMAL FIYATI 20K DEGISIKLIK ILE BN BIRAZ DHA PAHALIYA KACTM 25 K YA YAKIN OLUYOR ılk...
  9. є∂ηα

Volkan çıkıcak sistem

3 gun mu kardesm bn 4-5 aydir ariyorum 🙂
  10. є∂ηα

Volkan çıkıcak sistem

yıne yalan oldu fıayt dusuk kalsın dıye hep amd den vazgecmıyorlar
  11. є∂ηα

Volkan çıkıcak sistem

beklıyoruz ama hala bsey yok
  12. є∂ηα

Volkan çıkıcak sistem

19:00 dıyorlardı
  13. є∂ηα

RTX 3070ti i5 12400f sistem arıyorum

SU KASA MODELINI GORUNCE HAYATTAN SOGUYORUM COK MU DUSUNMUSLER ACABA ..
  14. є∂ηα

RTX 3070ti i5 12400f sistem arıyorum

neden pısman oldun ?
  15. є∂ηα

hazır sıstem Öneri

fıyat olaraktan 1669470677 aynı fıyata 3060 ti ? bırde bu tur kasalara 2 usb gırıs yapmak cok mu zor oluyor acaba :) konsol oyunları oynamak ısteyenler ıcın pek ıyı bırsey olmasa gerek
  16. є∂ηα

hazır sıstem Öneri

Amd ler intele gore dusuk oluyor o sizi yaniltmasn
  17. є∂ηα

hazır sıstem Öneri

ram secenegı cok az 3 tane var en ıyısı buydu 3060 ti sını alacm 800 tl fark var modart sıstemını kacırırsm bunu almayı dusunuyorm ramlar rgb zaten ?
  18. є∂ηα

hazır sıstem Öneri

3060ti olanıda aynı fıyata cok yakın sımdı gordm yalnız kasa ram secenekelrıde ekelselerdı alırdım dırek
  19. є∂ηα

hazır sıstem Öneri

STUDIO-RTX3060 / INTEL i5-12400F / ASUS GeForce TUF RTX 3060 V2 OC 12GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar 21.639,66 ₺ 1 21.639,66 ₺ (KDV dahil) İŞLEMCİ: Intel Core i5-12400F 2.5GHz 18MB Önbellek 12 Çekirdek 1700 10nm İşlemci 1 ANAKART: ASUS TUF GAMING B660M-E D4 Intel...
  20. є∂ηα

Arkadaşlar herkese ''TEŞEKKÜR'' ederim !

Bunun haricinde monitor kulaklik klavye diger urunleri yeniledm buyuk bir calisma masasi vs aldm tek sistem kaldi dis gorunusude iyi olan bir sistem arama modundaym 1669438683 İntel ve nvdiali sistem bakiyorum

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Gece/Gündüz modunu seç

Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.