Neler yeni

Arama sonuçlarınız

1. є∂ηα

Hazır sisteminiz işletim sistemı kurulumu geliyor ?

Ben hazır sıstemımı sıparıs ettım aradım ısletım sıstemı kurulu olmadn gelsın dedım kendım wın 11 format atacagm ıcın.Onlarda kontrol etmemız ıcınn deneme surumu kurulu bır ısletım sıstemı yukleyıp gondergız dıyor.yanı ben formatı atınca dıger ısletım sıstemını c dıskınde bır yerlerde kalıyor...
  2. є∂ηα

RTX3070-3070TI Sistem Olmaması ve Patlayan Friday

bnde youtuberlerın cıkaracağı hazır sıstemlerı bekleseydım bnmde elım kolum baglı kalacaktı sıstemı bu ayda alamasaydım bır cok ısım aksayacaktı.Sabah bır cok hazır sıstem satısı yapan fırmaların sıstemlerine baktım (sabah dedıgım 1 hafta önce )hedefım 3060 dı aynı fıayat ozellestırmelerıme...
  3. є∂ηα

2 SSD birleşimi ve etkisi

Hazır sistemı satın aldım ssd lerde fazla secenek olmadıgı ıcın hedefm 6000 ve 5000 okuma yazma hızlı olan bır ssd almaktı.Benım aldıgım ıse 1 tb 3500-3000 .Ben dıyorum kı 500 gb bı ssd alsam 6000 -5000 okuma yazma hızlı bu ıkısını anakarta taktıgım zaman ıkısının performansı bırlesır mı? Bırı...
  4. є∂ηα

Aurora 3070 Tİ sistemi aldım

sistemi alirken bu anakarti aldm ,uygunbmudur cift ssd ye
  5. є∂ηα

İyi oldu bu sistemi alirken ssd pek hosuma gitmemisti bi tane de yuksek okuma yazma alirsm dha iyi olur su an 1tb 3500 3000 okuma yazma 6-7k lk secenekler olsaydi ikinciyi almama gerek yoktu 1669659321 Her anakarta mi takiliyor
  6. є∂ηα

Anakarta birden fazla ssd takilabiliniyor mu ?
  7. є∂ηα

Öneri JAHREIN-TITAN RTX 3070

Rtx 3060 bile ozellestirme olmadn 24k den satisa sunuyorlar bizim ulkede sadece elektronik cihazlar degil hersey kolay kolay düsmüyor.6 aydir ariyordum adam akilli dusuk sistemler bile 20k dan asagi cok nsdir bulunuyor buldunmu yapisacan hmn dun 3070 sistemi paylastm sabah , aksamina stok...
  8. є∂ηα

Ekran karti stok bitince dusurmusler 3070 20k tl idi simdi koyduklari 3060 24k dn basliyor🙂
  9. є∂ηα

Sistemi ilk pazar sabahi hazir sistemlere bakarken denk geldim bu ekran kartina bu fiyat iyi dedim beklwyeyim biraz levon kini fln sonra levon ki gelse bile asus kasali bir sistem seceneklerde bnm aradim kasada olmazsa bosa gidecek yine kasa dis gorujusude onemli bnm icin sonra saat 11 gibi...
  10. є∂ηα

Ssd yi once 500gb lik olani sectim okuma yazma orani yuksek diye sonra 1 tb lik olanin okuma yazma orani yari yariya dusuk keske dha iyi ssdler ya da anakrtlar koyulabilseydi seceneklerde dha guzrl olacakti
  11. є∂ηα

sıstem stogu bıtmıstır bu ekran kartını bu fıyata kacıranlar bu kalıtedekını bu zmnda zor bulur
  12. є∂ηα

Başka Gezegenlerde Yaşam Olduğuna İnanıyor musunuz ?

bu kadar büyük bir evrende yasayan tek canlıların dünya'da olacagını düsünmüyorum.Yaşam olduğuna inanıyorum
  13. є∂ηα

Yardım Jahreın sistem özelleştirme destek

Bnm hedefimde 3060 vardi nerede sistem bulsam 20-25 k ya geliyor osellestursigimde 3060i ayni fiyata 3070buldm aldm dha dusuk fiyata bulunabilir 3070 ama kendi ozellestirme yaparak bu fiyata bna mantikli gln bu
  14. є∂ηα

6 aydir sistem ariyorum fiyatlar oldukca pahalandi bn birde dis gorunusede onem verdigim icin boyle aldm sen pek yatkin degilsen dha dusuk fiayatada alabilirsn ama aylardir aradm bulamadm kafama bu yatti dha iyi bilgisi olan arkadaslar olumlu ya da olumsuz cevap yazarlar ama bunu aldm hayirlisi...
  15. є∂ηα

Sabah 11 de 1669567483 Zaten sistemi bn gordum forumda paylastim ekran karti 3 fsnli tx 3070 i gorunce 20k ya baska sitelerde bunu 3060a dnk geliyirdu dandik rkran kartlariyla lwvonun paylasagi sistem guzel olsa bile su asus kasalardn bir sistem olacskms o yuzdn bu sistemi buldm diger...
  16. є∂ηα

Evet anakartlar hicbiri kafama yatmadi ama mecbur birini sectm ram da oldugi gibi
  17. є∂ηα

Link RemovedMZ-V8V1T0BWLink Removed2.360, Link RemovedBX8071512400FLink Removed3.957,80 Link RemovedPRIME B660M-K D4Link Removed2.547,88 Link RemovedCMK8GX4M1E3200C16Link Removed1.368,48 Link RemovedTUF-RTX3070-O8G-V2Link Removed10.501,48 Link RemovedMCB-D500D-KGNB65-S01Link Removed4.136,13...
  18. є∂ηα

Sistemi ozellestirme yaparaktan,sadece anakart kafama yatmadi 4 ram slotu olsa iyiydi yapacak bsey yok

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Gece/Gündüz modunu seç

Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.