Neler yeni

Arama sonuçlarınız

1. Nserkanates

Soru Hangisini Alırdın Seçim Yap :) Önemli

AMD kartları saf performans olarak çok iyi fakat sevmediğim bir iki şeyi var; 1. Çalışma ısı seviyesi yüksek (70-75 derece arası genelde) buda kasanda yeterli soğutma performansınsın yoksa kasa içindeki havayı ısıtıyor. 2. Radeon yazılımı haftalık güncelleştirme geliyor ve bir önceki sürümde...
  2. Nserkanates

Modart sistemleri ne zaman yayınlanacak?

Daha 4080 inceleme videosu yayınlanacak sonra itopya ile masaya oturulacak kavga edecekler, levon abi yok ben söz verdim buda olacak dicek, itopya oda olursa fiyatı bu banda çekemeyiz dicek, levon abi yaparsınız dicek, onlarda o zaman stok sayısı az olur 250 lerde olmayabilir yada belli stok web...
  3. Nserkanates

XPG Beyaz 16GB (2x8) Ram 1173 TL 🔥

Tamam çip üretiminde en iyisi samsung değil mi ben mi yanlış biliyorum. Ben zaten marka olarak değil çip üretim kalitesi ve kullandığı mimari olarak yazmıştım. Belkide ben yanlış biliyorum.
  4. Nserkanates

Soru Hangisini Alırdın Seçim Yap :) Önemli

Nvidia resmi olarak sunmadığı sürece kırılmış bir şekilde kullanmak donanıma zarar verir kanaatindeyim.
  5. Nserkanates

Adata kı kötü yoksa sıralamamı yanlış
  6. Nserkanates

Aga adata nın ramleri herzaman iyidir piyasadaki diğer markalara nazaran benim şahsi kanaatin 1. Sıra samsung 2. Sıra adata(xpg) 3. Sıra ise Corsair.
  7. Nserkanates

Soru levon abi sistemlerin tarihi fiyati belli oldumu

2k monitörün varsa tamam hakkı o çünkü. İleridede 8 yada 10 çekirdekli 13. Nesil işlemci yapıştır seni bayağı idare eder
  8. Nserkanates

Modart sistem bekle sende eğer alamazsan ve bütçen 20 25 arası ise benim aldığım sistemi kaçırma derim.
  9. Nserkanates

Soru Topladigim sisteme bakin tam kararli degilim ama

Bende 3600 var 2 k da darboğaz yapmıyor ama 1080p de azda olsa yapıyor 2070 çok güçlü bir kart değil 3070 olsa direk darboğaz zaten
  10. Nserkanates

2k Şu iki monitör arasında bir tavsiye verin lütfen

İşte hdr400 sertifika HP de var asusta yok asusta da g-sync var hp de yok Asus 350 nit parlaklık hp 400 birde 10 bit panel var hp de asus da 8 bit
  11. Nserkanates

2k Şu iki monitör arasında bir tavsiye verin lütfen

Bende öyle düşünüyorum aklıma tek takılan hdr400 sertifika çok fark yaratırmı
  12. Nserkanates

Yardım Sıfır Sistem Topladım Açılmıyor

Birde şeye bakın 24 pin yada 8 pinin içindeki kablo yerinden çıkmış oluyor çok nadir de olsa takılırken falan arkasından atıyor belki öyle birşey olduysa oda sistemi çalıştırmaz
  13. Nserkanates

Soru Topladigim sisteme bakin tam kararli degilim ama

Ben olsam r5 3600 alır kasayı biraz daha iyi bir model seçerdim yada stok fan yerine 240mm sıvı soğutma alırdım.
  14. Nserkanates

Böyle bir durumda sistem start verir fakat işlemci fanını görmediği için kapatır kendini. Sizde böyle bir durum yok açılmıyor hiç bir şekilde. Ya 24 pin yada 8 pin bağlantısında problem var
  15. Nserkanates

(ANKET) Hangi Markanın Anakartlarını Tercih Ediyorsunuz ?

Bende oldum olası Gıgabyte anakartları sevmişimdir aorus serilerini özellikle ama gel gör ki şuanda piyasada yok denilecek kadar az. Msi daha bu kadar büyümemişken dünya genelinde 2 marka vardı anakart üreticisi olan biri asus diğeri gigabyte dı. Bende msi marka anakartın MSI center yazlımından...
  16. Nserkanates

(ANKET) Hangi Markanın Anakartlarını Tercih Ediyorsunuz ?

Bende de MSİ b550 Tomahawk var şuanda
  17. Nserkanates

O ses çok yüksek voltaj yada dalgalanma olmadığı sürece parçalara zarar vermez anakartların ve psuların akım koruma devreleri var. Bence yapman gereken farklı bir psu varsa onla test et yada bilen birisi varsa etrafında dijital ölçüm cihazıyla kontrol ettir. En kötü ihtimalle ki inşallah olmaz...
  18. Nserkanates

Abi oda bir sonraki aşama şimdilik bununla idare edeyim zaten anakart 13. nesili de destekliyor 13. nesil alırım
  19. Nserkanates

Birde 12400f 3070Tİ a darboğaz yapar mı onu da sormak isterim.
  20. Nserkanates

Teşekkürler.. Umarım levon abinin sisteme çok üzülmem.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Gece/Gündüz modunu seç

Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.