Neler yeni

Arama sonuçlarınız

1. okan

Modart M9 Sisteme NZXT RGB Led bağlama

Resimlerdekiler var bu sekilde zaten anakarta takiliyor , ek parça olarak bu elimde tuttuğum kabloyu mosfet sanırım ona çeviren aparat var. Onunla nzxt kontrolcusune takılıyor.
  2. okan

sağol knka, kontrolcü değilde bu ekran kartının altındaki kasa delikleri varya onlardan birini söküp bunun metali var onu takıyorsun. Görevi sadece led kablosunu kasanın dışından takabilmek. Onun dışında kontrolcü vs yok.
  3. okan

Arkadaşlar bu kartta JRGB pini var, 4 uçlu resimde mevcut aşağıda solda. NZXT led ise aynı şekilde 4 pinli fakat takma yönü belli değil. ters takarsak ana karta zarar verir mi? 1 defa denedim fakat beyaz ışık yandı sonra durdu. MSI Center ile de denedim renk değiştirmeyi etki etmedi. @Kürşat...
  4. okan

M9 sistem kasa fanları kontrol edilebiliyor mu?

bios ta kasa fanları pwm olarak seçili mi? eski sistemde o şekilde aktif etmiştim ben asusta termaltake çok saçma iş yapmış. zor değil normalde ben olsam anakart system fan pininden pwm i alırdım, rgb kontrolcüsüne takardım. fanları da yine aynı şekilde tek kablo çıkışlı olacak şekilde...
  5. okan

Bu kablo Nereye Takılır

soldaki kabloya bak , onu az ittir sonra sağdaki kablonun mandalına bastır hafif ittir olur
  6. okan

M9 sistem kasa fanları kontrol edilebiliyor mu?

kasa fanlarının çıkışı tek kablo, o da rgb kontrolcüsüne bağlı. sesi az çıkıyor bana kontrol ediliyor gibi geldi ama emin değilim @ModArt Levon daha iyi bilir
  7. okan

Bu kablo Nereye Takılır

mandalı var ona bakarsan anlarsın o tutmuşmu çıkıntıyı
  8. okan

Bu kablo Nereye Takılır

mandalına basarsan rahat girer
  9. okan

Bu kablo Nereye Takılır

1 tane kullandım soldan 2. olandı sanırım
  10. okan

Bu kablo Nereye Takılır

sadece o kabloyu tak, pc yi aç hacı başka bişeye gerek yok ekran kartını takarken dikkatli ol tamamdır
  11. okan

M9 Sisteme RGB egzoz fanı bağlantısı ve Fanların anakarttan pwm alması

vermedim, ben kendim sıfırdan win10 kurdum yinede 20 TL ye lisans kodu aldım pttawm den
  12. okan

ModArt M9 Sistem Driverları

bios hariç sanırım?
  13. okan

otomatik kurdu heralde
  14. okan

ben win10 kurdum. win11 yükseltmesi oluyor di mi o şekilde artık yükseltirim önce bi kurulum yapayım
  15. okan

Reis o 4 pin rgb led girisine nzxt nin underglow led ini takabilir miyim peki?
  16. okan

Sistemi açtım, win 10 kurmuşlar fanlarda gayet sessiz çalışıyor.
  17. okan

itopyayı aradım bilgim yok diyor teknik destek :) @ModArt Levon senin bilgin var mı reis
  18. okan

Resmi internetten buldum çünkü benimkinin üstünde kablo kalabalıklığı var ama sanırım kart birebir bu. Elimde Sharkoon rgb fan var, benim eski kasadan söktüğüm. onda ise 2 tane çıkış var. Birisi rgb kontrolcüsüne gidiyordu diğeri ise güç için sanırım. ben bunları rgb kontrolcüsüne nasıl...
  19. okan

M9 montajını yapamayan oldu mu veya zorluk çeken

@ModArt Levon abi bu delikli parçalar ekran kartı desteği mi ve nereye takılıyor? Birde bu speaker var onu nereye takıyoruz? Birde bu vidalar fazlalık değil mi ?

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Gece/Gündüz modunu seç

Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.