Neler yeni

Arama sonuçlarınız

1. Nimble

Autocad ile ilgili sorum var

dostlar Allah'ın izniyle seneye iç mimarlık ve çevre tasarımı bölümüne gitmeyi düşünüyorum bildiğim kadarıyla Autıcad programı kullanılıyormuş şu sistem gereksinimleri yeterli olur mu çalıştırmak için? UHD600 N4020 4+4 8GB DDR4 2400Mhz RAM Win 10 128/240GB SATA SSD teşekkürler
  2. Nimble

Postal Serisine Zam Geldi

Hayır alakası bile yok yaptığı kara mizahtan dolayı dedim
  3. Nimble

Postal Serisine Zam Geldi

Sanırım zamlanmasına üzülmediğim tek oyun bu
  4. Nimble

Soru Çok Sevdiginiz İşletim Sistemi Nedir?

tabiki de Win 7 64 bit
  5. Nimble

Kardeşimin istediği vs Benim aldığım

tofaş alaydın da modifiye öğreteydin püü senin gibi abiye(!)
  6. Nimble

gördüğüm notebook hakkında sorum var

laptop veya mini pc olması şart iç mimarlık ve çevre tasarımı okumayı düşünüyorum çünkü 650W Psu içeren kasaya gerek var mıydı hem?
  7. Nimble

gördüğüm notebook hakkında sorum var

annem bana pc için MAX 7K bütçemiz olduğunu söyledi Acer extense alıp geçecem de bugün gittiğim bir bilgisayarcıya bu bütçede pc olup olmadığını sordum ve şu özellikleri olan bir laptop olduğunu söyledi: i7 8GB RAM SSD 2GB VRAM GPU bana çok eski 4. nesil i7 128GB SSD içeren bir sistemi...
  8. Nimble

1. dönemdeki sınavlardan kalırsak ne olur?

ilk kez dersleri kötü sayısalcı gördüm Yok sadece belge alamazsın
  9. Nimble

Arkadaşlar son sistem 4090'lı intel i9 13900 serili bir pc kurmak istiyorum Lütfen bana fikir verirmisiniz

2000 üstü modelleri diyorsan bir zahmet yok zaten 90 modellerden bahsediyordum ben
  10. Nimble

RTX 4070 TI Tanıtıldı !!!

109-110 derece gördü diyorlar AMD de Nvidia'ya dönüyor sadece çok az performans farkı için bu kadar fazla ücret ve güç tüketimi mantıksız bence
  11. Nimble

Leblebi Games Devlog 1-The Road of The West

Evet beyler bayanlar karşınızda yine ben Bu sefer vahşi batıya döndürdük yönümüzü Konya'dan... Hikaye ve oyunun geri kalanı henüz belli değil ama geliştireceğim inşAllah Oyunun adı yazan font ve ana menü tuşları henüz eklenmedi,arkaya akbaba ve rüzgar sesi eklendi... Önerileriniz varsa...
  12. Nimble

Emekliye Yapılan Komik Zam

tamam işte AKPliler Cehapeye HDP'den kaynaklı oy vermezler diyorum senle alakası yok
  13. Nimble

Emekliye Yapılan Komik Zam

HDPnin doğuda yediği haltlardan sonra alırsanız valla helal olsun
  14. Nimble

Escape From Konya-Devlog 1

dostum sana açıkçası söylemeliyim ki benim dedem Marmara mezunu ilahiyatçıydı ağaç yaşken eğilir zamanında elifba eğitimi falan verdi Allah rahmet eylesin Bu arada ilginizi çektiyse oyunu buradan alabilirsiniz(1 Dolar yaptım da belki bedava yaparım ilerde) Link Removed
  15. Nimble

Toplamış Olduğum Beyaz Sistem Nasıl

imkanım olsa Asus Prime B460I ile beyaz sistem toplardım beğendim açıkçası
  16. Nimble

düzeltmeden duramadım yaratmak Allah'a mahsustur,ben sadece oluşturdum,bir dahakine dikkat ederseniz sevinirim Evet doğru daha dark bir tema olsa göze daha hoş dururdu fakat elimdeki imkanlar el vermiyor diyebilirim,ilginiz için teşekkürler
  17. Nimble

Soru Anakart üretimi ile ilgili bir sorum var

he çiftçiden tarladan alıp pazarda satmak gibi 2. elden ucuza bulup garantili şekilde satsam olur mu?
  18. Nimble

Soru Anakart üretimi ile ilgili bir sorum var

Usta bu resellerlik nasıl oluyor tam olarak biraz açıklar mısın lütfen
  19. Nimble

Coppercube

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Gece/Gündüz modunu seç

Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.