Neler yeni

Arama sonuçlarınız

1. JOKER

Cevabı Bulunamayan Sorular

Bu teorilerin çoğu gerçek olabilir Size bir hayvandan basedeyim Bu hayvanın adı aksolotl'dur ne gibi özellikleri Var derseniz bu hayvan tam bir kopyacı Kendi beynini kalbini Kopmuş uzuvlarını yenileyebiliyor Sıfırdan yeni kuyruk bile yaratıyor bir örnek daha bildiğimiz örümcekler Örümcekler...
  2. JOKER

Hadi Biraz Kafa Dağıtıp Muhabbet Edelim :)

Siyasete atılmasına gerek yok ki parası olunca zaten her şeyi yöneteciğine göre öncelik para Ağrının ilacı aspirin diyorlar bence yalan Söylüyorlar para acıyı dindirir
  3. JOKER

Yardım Asus ROG Swift mi ? Dell Alienware Mönitör mü ?

Yani kalite diyorsan tabiki Asus teknolojiler var panel kaliteside belli her türlü Asus Tabi fiyatlar aynımı değilmi bilmiyorum sizi yönlendirmek gibi olmasın tercih edersem asusu alırdım
  4. JOKER

Soru Asus ROG Swift PG27AQDM fiyatı

Yokya bişeyden değil keyfi yönden serbest piyasa diyip bahane edilerek piyasayı manipüle edip satıyorlar yasal boşluk var maalesef Nisan ayı bitene kadar Yüzde 25 yeni zam gelecek ucuz telefonlar cihazlar vesaire zamlanacaktır yine umarım Yanılırım
  5. JOKER

ASUS ROG Swift OLED PG27AQDM OLED EKRAN 27 inch

2022 yılı son çeyreği çıkan panellerde bu sorun yok denecek kadar azaldı hatta bazı Üreticiler 3,5 yıl panel garantisi bile veriyor Alacaksanız oled tv olsun veya mönitör 2022 üretim yılı olmasına dikkat edin Ayrıca LG C1 veya C2 modelleri şu an piyasada en çok tercih edilen modellerdir Bu iki...
  6. JOKER

Soru Asus ROG Swift PG27AQDM fiyatı

Fiyatlarda vergilendirme KDV,gümrük vergisi ,satıcı payı şeklinde yapılıyor satıcı burda iş güzarlık yapıp ürüne yarı yarıya faiş fiyat uygulayıp satıyor malasef serbest ticaret kanunu yüzünden tüketiciler mağdur ediliyor bu konuda hiç bir yasal düzenleme çıkarılmıyor bak minicik 34 gramlık...
  7. JOKER

Özel likit soğutucu hakkında

işlemciden işlemciye kullanım şekline göre değişir levon bir videosunda anlatmıştı her ikisine de custom sıvı soğutma Yapabilirsin yada sadece işlemciye yapabilirsin Bilgisayarı hangi şartlarda kullanmak istersen ona göre şekillendirmek daha mantıklı Hem işlemci hemde ekran kartına custom sıvı...
  8. JOKER

Osmanlı Devleti ile Atatürk Cumhuriyeti Arasında ki Fark

Atatürkün İslam'ı kötüleyenlere yanıtı Hz. Muhammed'i bana, cezbeye tutulmuş, sönük bir derviş gibi tanıttırma gayretine kapılan bu gibi cahil adamlar, O'nun yüksek şahsiyetini ve başarılarını asla kavrayamamışlardır Cezbeye tutulmuş bir derviş, Uhud Muharebesi'nde en büyük bir komutanın...
  9. JOKER

Osmanlı Devleti ile Atatürk Cumhuriyeti Arasında ki Fark

Bu gün senin ejdadın Roma imparatorluğu Adı altında olmuş olsaydı Roma yıkılıp Türkiye Cumhuriyeti devleti kurulmuş olacaktı bu sonuçla sen bu yazdıklarını aynen tekrar yazarmıydın yinede eleştirirmiydin
  10. JOKER

Soru 2 Monitör arasındaki fark nedir?

Bu durumu Şöyle düşüne bilirsin asya pazarı ve Avrupa pazarı aynı ürün Avrupa pazarında sadece Q modeli diye satışa çıkarken asya pazarında Qz diye satışa çıkıyor aralarındaki Fiyatta ülkenin kur durumuna göre değişiyor
  11. JOKER

Soru 2 Monitör arasındaki fark nedir?

İki monitördede Aynı panel aynı teknolojiler kullanılmıştır Bir fark yok sadece markalama ve modelleme farkı var pazarlama satış için bir taktik diyelim buna
  12. JOKER

Özel likit soğutucu hakkında

Vergiler artırıldı elektronik ve elektrikli ürünlerle yeni zam geliyor Nisan ayından fiyatlarda aşırı derecede artış olacakmış
  13. JOKER

2023 Seçimlerinde Hangi Partiye Oy Vereceksiniz? (ANKET)

Kılıştaroğlu hayatı boyunca o koltuğa asla oturamayacak seçim bitince gel bunu tekrar oku
  14. JOKER

2023 Seçimlerinde Hangi Partiye Oy Vereceksiniz? (ANKET)

Bu anketteki şahısları ve partileri yok edene vercem oyumu
  15. JOKER

Yeniden Refah cumhur ittifakına katıldı

Bana göre Y.refah 6lı masanın iki ayağından daha çok oy alır Zaten 2 ayağı kırık 6'lı masa sıfır virgül bilmem kaç oyla Seçimi kazanması zordur Akp seçimi kazanma Konusunda çok şanslı Zaten örgütcü ile iş birliği yüzünden Millet ittifakı hem içerde hemde seçmen tarafında kan kaybetmeye devam...
  16. JOKER

Yeniden Refah cumhur ittifakına katıldı

Bu konuda yanılıyorsun Yüzde 2'3 lük bir oy oranı hiçde önemsiz değil
  17. JOKER

Atatürk'ü neden sevmezler!

Türkiye Cumhuriyetine Şeriat Düzenini Kimse Getiremez.Geçemeyecektirde Osmanlı diye bir imparatorluk yok artık Biz varız Büyük bir İmparatorluk kurmak İçin Osmanlı’dan ders Alırız asla unutmayız geçmişte yaşanan her neyse artık tarih olmuştur. Bakın siyasetçilere iki üçe bölünmüşler Birisi...
  18. JOKER

Yardım xbox game passım xbox uygulaması üzerinde gözükmüyor

Xbox uygulamasından çıkış yapıp tekrar giriş yapın arada bir bug oluşabiliyor Sorun Microsoft Store ile Xbox Hesabınız Farklı olmasından, ve oyunların görünmemeside Windows sistemde 2. dil ingilizce eklenmesinden kaynaklanıyor Güncelleme ile bu sorunu kaldırdık deselerde halen devam ediyor
  19. JOKER

Yardım Karspersky bir anda D5 Render'ı tehdit olarak algıladı ve tüm uygulamalar çöktü.

Biz teşşekür ederiz yardımcı olabildiysek ne mutlu bize.
  20. JOKER

Yardım Karspersky bir anda D5 Render'ı tehdit olarak algıladı ve tüm uygulamalar çöktü.

Kendinleride açıklamış Sanırım Virüsten koruma Programları öngörülemeyen sorunlara neden olabilir Demişler exe uygulamasını çalıştırdığında sistem dosyalarına erişim izni aldığından Virüsten koruma Programları bu izinleri sisteme mudahale olarak algılayıp engelliyor. Kaspersky veya D5...

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Gece/Gündüz modunu seç

Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.