Neler yeni

Arama sonuçlarınız

1. JOKER

Bu zamlar ne zaman biter

Bu ülkede doğduğumdan bu güne ekonominin düzeldiğini hiç zaman görmedim yanlış politika düzensiz yasalar yüzünden karabatak gibi dibi boyluyoruz. hadi politikayı, yasaları geç bu durumda bile insanlar birbirini kazıklamaktan hiç bir zaman vaz geçmedi bir vatandaşın ekonominin düzeleceğine...
  2. JOKER

TurkNet 249 TL oldu!

doğru diyorsun lakin burada tt fiyatları şubatta zam yaparak güncellemese turknette zan altına girmiş olur toplamda türknetin uyguladığı zam yüzde 120 olmuş olucak prodüsüre uymaz bu sebeble tt ila türknet aynı fiyatlarda hizmet sunma politikası turkneti sorgulamaya iterki büyük oranda...
  3. JOKER

TurkNet 249 TL oldu!

Hatırlarsanız 3, 4 ay önce Yüzde 70 zamdan sonra TT böyle güncellenmişti fiyatları 2023 şubat günceleştirmesi değil bu 3.4 ay öncesine ayit fiyatlar bunlar TT şubatta fiyatı böyle devam ettirirse diyer firmalar haksız yere zam yapmış olucaktır durum onu gösteriyor
  4. JOKER

Marketlere zam geldi hepsine

Bu insanlar hak ediyor demek bence yanlış şümkü politikada sağ gösterip sol vuruyorlar. Geçmişte yaşanan gelecekte olacak tüm sorunlar sadece halka yansıtılıyor gelişmiş ülkelerde böyle değil sorunlar halka yansıtılmaz . bir iktidar gelir kötüdür birde muhalefet var ondan daha kötüdür...
  5. JOKER

TurkNet 249 TL oldu!

çoktan yaptılar zaten en ucuzu 249 tl adı sanı duyulmayan bir kaç firma kaldı onlarda şubatta zamlanacaktır
  6. JOKER

Marketlere zam geldi hepsine

içimiz dışımız zam oldu şu an halimiz böyle 😬🔫
  7. JOKER

Yardım Huawei p40 lite ekran kilidi kurtarma

huawei sitesinden açıklanmış bu adımları uygula Huawei'nizin ses açma ve güç düğmesine basın ve ekranda güvenli mod seçeneği gösterilene kadar basılı tutun. Huawei'nin kilidini açmak için Güvenli Modda yeniden başlatın Güvenli mod yani safe mod en alttaki seçenek resimde işaretlediğim buton...
  8. JOKER

demekki andorid kaldırılmış yada huaweiye kısıtmalada söz konusu olabilir iToolab UnlockGo programını deneyin detaylar Buradan var uygulayıp kilidi kaldırabilirsiniz
  9. JOKER

şimdi kontrol ettim çalışıyor googlede huawei'mi yasakladılar yoksa eminmisiniz artık olmadığına andorid kullanmadım olabilirde ama iphonede bu çalışıyor
  10. JOKER

google cihazımı takip et sistemi var google üzerinden hesabınıza giriş yapın kayıtlı telefonunuzda cihazımı bul aktifse buradan sıfırlayın zaten google sizi yönlendirecektir googleye burdan giriş yapabilirsiniz veya iToolab UnlockGo diye bir program var onunlada kilidi acabilirsiniz detaylı...
  11. JOKER

cihazınızı bul seçeneği eklediyseniz googleye giriş yapıp cihazınızı bulup ekran kilidini sıfırlayabilirsiniz
  12. JOKER

Returnal'ın PC sürümü Yayınlanma Tarihi Açıklandı !!

Returnalin Ne Zaman Yayınlanacağı Sonunda resmiyete kavuştu. PlayStation, PS5 özel oyunu olarak geliştirdiği Returnal'ın PC sürümünü yakında Satışa sunacağını açıkladı. PlayStation'un Blog'da paylaşılan bir gönderide, oyunun uzun süredir beklenen PC sürümü için bazı detaylara yer...
  13. JOKER

İşlemci çekirdek sayısını arttırmak

Gelişmiş önyükleme işlemleri, işlemci çekirdek sayısını arttırmak için doğrudan bir etkiye sahip değildir. Ancak, önyükleme işlemlerinin hızlı bir şekilde gerçekleştirilmesi ve işlemcilerin daha erken dönemde kullanılması, sistemin daha hızlı açılmasına ve işlemlerin daha hızlı...
  14. JOKER

Mevzular Açık Mikrofon Türkiye İşçi Partisi Genel Başkan Yardımcısı Barış Atay

örgütcüyü destekleyenden adam olurmu sence tek tip olsun, insan hakkından yana olsun , dürüst olsun yancı olmasın, başım üstüne yeri var. ama örgütcüye özgürlük diye haykıranlara analar, babalar, büyükler oy verirmi sence ?? alır 3ün in birini seçimde tip partisi
  15. JOKER

AMD (FSR) ve NVIDIA (DLSS) Arasındaki Fark Nelerdir ?

AMD FSR ve NVIDIA DLSS Arasındaki Fark Nelerdir ? AMD's FidelityFX Super Resolution (FSR) ve NVIDIA'nın Derin Öğrenme Super Örnekleme (DLSS) teknolojileri, video oyunlarının görsel kalitesini arttırmak için kullanılan teknolojilerdir. FSR, görüntü yeniden oluşturma ve adaptif...
  16. JOKER

Yardım Ekrana görüntü gelmiyor

Kırmızı ışık yanıyorsa kablodan güç gelmiyor ekran kartı o kanaldan güç alamıyor demektir güç kaynağı kablosu ve ara bağlantı kablolarının uc kısımlarını kontrol et.
  17. JOKER

NVIDIA DLSS (Deep Learning Super Sampling) Nedir?

NVIDIA DLSS (Derin Öğrenme Süper Örnekleme) Nedir? Türkçedeki Karşılığı Derin Öğrenme Süper Örnekleme'dir DLSS GPU'lardaki tensör çekirdekleri ve Optik Akış Hızlandırıcısı fazladan yüksek kaliteli kareler oluşturmak için yapay zekayı kullanır. DLSS, Yapay zeka destekli grafiklerde...
  18. JOKER

Q-code 80

Bazı çözümleri deneyebilirsiniz Sistemin donanımının kontrol edilmesi ve tüm bileşenlerin düzgün bir şekilde oturması ve bağlanmasının sağlanması. Güç kablosunu , pili çıkararak ve anakart üzerindeki CMOS'u temizleme, AI Suite yüklü ise Kaldırmak veya Daha Eski Bir sürüm yükleme. Bios...
  19. JOKER

Microsoft C++ Visual Runtime Hatası Çözümü

Microsoft C++ Visual Runtime hatası, bir uygulama veya oyun çalıştırılırken Microsoft Visual C++ kütüphanesinde bir hata oluştuğunu gösterir. Bu hatanın nedeni genellikle yanlış yüklü veya hatalı bir Microsoft Visual C++ sürücüsüdür. Bu hatayı çözmek için aşağıdaki adımları deneyebilirsiniz...
  20. JOKER

Yardım Windows 10 Arama Çubuğu Çalışmıyor, Yazı Yazılamıyor.

Klavyeden windows logolu tuş + r harfine basın ve çıkan yere services.msc yazıp enterla ardından hizmetler penceresinden windows search seçeneğini bul çalışıyorsa durdurup tekrar çalıştır. ardından görev yöneticisi'nden windows gezgini'ni yeniden başlat.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Gece/Gündüz modunu seç

Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.