Neler yeni

Arama sonuçlarınız

1. JOKER

Son Dakika Galatasaray vs Trabzonspor - Derbi Zamanı

Derbi Saati Yaklaşıyor Galatasaray Trabzonspor Dev Maça Saatler Kaldı Spor Toto Süper Lig 23. Haftada Derbi Heyecanı Yaşanıyor. Spor Toto Süper Lig Liderlik Koltuğunda Oturan Galatasaray Evinde Trabzonspor'u Ağırlıyor. Ligde Iddialı Bir Tempo Yakalayan Galatasaray, Trabzonspor'la...
  2. JOKER

İlk Buluşmanızda Nereye Götürürsünüz ?

ben ilk buluştuklarımı istanbulda olanlar bilirler polenezköye götürmüşümdür en son buluştuğum kişiden wp ile yanıt geldi benim halayim bu değildi diye neymiş diye yanıt yazdığımda aldığım cevap şömüne başında şarap içmek oldu :ROFLMAO:
  3. JOKER

Kemal Kılıçdaroğlu Konuşma Yaparken Bir Genç "Aday Olma" Dedi.

amerikadaki siyasi anlayışı şart değil insana hizmet edecek bir sistem olmalı çoklu partilerde bu ulke çok çekti her önüne gelen parti kuruyor hayatında siyaseti bilmeyen adamlar aday oluyor buna son verilmeli istedeğimiz güzel bir hayat çok şey istemiyoruz 86 milyonuz müslüman olduğumuz için...
  4. JOKER

Kemal Kılıçdaroğlu Konuşma Yaparken Bir Genç "Aday Olma" Dedi.

Siyaset Işi Türkiyede Aldatmaya Dolandırmaya Dayalı Bir Sistemdir Yeni Gelende Eski Olanda Aynı Şeyleri Yapıyor Tek Amaçları Güç Iktidar Ve Para Millet Derdi Değil Hiç Kimse Ne Akp Nede Chpnin Iyi Olduğunu Söyleyemez Akp Bir Ağlattıysa Chp Her Daim Ağlatmıştır Tek Yol Tüm Siyasi Partileri...
  5. JOKER

MSI Center stabil çalışmıyor

Baş belası bu yazılım hiç sorunsuz olmadığı bir gün olmadı çözüm içinse Sisteminizde AVG antivirüs tarzı program kullanıyorsanız engelleyebilir kontrol edin düzelir belki
  6. JOKER

Soru Yediğiniz En İlgiç Yemek Ne ?

yediğim en ilginç şey karıncalı gofret karıncalar gofrete dadanmış ben fark etmedim gofretten bir ısırık aldım çiğnemeye başlayınca damaklarımı bişe ısırmaya başladı tabi kopardığım parçayı yemek zorunda kaldım diyer yarısına bakınca elimde kıpır kıpır karınca geziyor tadı çok iğrençmiş...
  7. JOKER

Yardım Asus z590-e anakart m.2 görmüyor

destek var ancak her iki M.2 yuvasını PCIe 4.0'da çalıştırmayı seçerseniz ekran kartının biosta manuel olarak x8 olarak ayarlanması gerekiyor şöyleki 11. Nesil işlemciler bir çip üzerinde çalışır sokete en yakın ikisi PCIe 4.0 hızlarında çalışırken ikisi yonga setini kapatır ve dolayısıyla...
  8. JOKER

anakartta 2 tane PCIe 4.0 destek yuvası var dolasıyla gerisi pcle 3.0 da çalışır 1 x m.2 2240 -22110 (PCLe4.0 x4)
  9. JOKER

cpu pcie configuration mode durumunu pcex16_1 + pcex16_2 + M2_2 şeklinde yap kaydet çık masasütüne git bak yine görünmesi lazım görünmüyorsa 3 ve 4 slotlara tak dene yine sonuç alamassanız biosu sıfırla cpu pcie configuration mode durumunu pcex16_1 + pcex16_2 + M2_2 şeklinde yap oda...
  10. JOKER

1 biosta görünüyormu 2 disk yönetiminden bir bak ssd aktifmi aktif değilse aktif hale getir 3 slotu kontrol et yerine tam oturmamış olabilir veya başka bir slottan takıp dene
  11. JOKER

z590-e anakartlara 10. Nesil İşlemci takıldığında M2 için PCIe 4.0 x4 hattı işlemciye'ya bağlı M2 Slotu bios'ta devre dışı kalır biostan aktif etmeniz gerekiyor yanlız 2 SSD'yi PCIe 4.0 kullanamasınız sdd yuvalarından M.2_2 veya M.2_3 kullanın 11 nesil işlemcilerde bu sorun yok
  12. JOKER

Atlantis Net Fiyatları Zamlandı!

evde karar aldım wifi kullanan herkesten ücretini alıcam artık :ROFLMAO: kişi başı aylık 100 tl alıcam ödemeyene internet yok
  13. JOKER

Soru Metro internet kullanıcıları!

Metro internet bireysel yok kurumsal firmalara hizmet veriyor sanıyorsam yanlış bilmiyorsam
  14. JOKER

Atlantis Net Fiyatları Zamlandı!

istanbulda Gigapon sadece büyükçekmece ve esenyurt bölgesinde 6, 7 yerde var çokta gelişmiş değiller bu hızları genel olarak her yerde varmış gibi yazması zaten ayrıca saçmalık zam olayı her kurumu etkileyecektir bu ayda başladı zamlar zaten 89 tl hizmet aldığım bir şirketten geçen...
  15. JOKER

Üç harfli (Çin) düşünceleriniz

Görmüyenden Değil Görünenden Korkmak Lazım Mesala Kur'an Ayetlerinde meleklerden basedilir ama görünmüyorlar zarar veriyorlarmı hayır Kuran ayetlerini gelişmemiş toplumlar farklı lanse ettikleri ,düşündekleri için söylemlerle yayılmış bu güne kadara gelmiştir, bu ayetleri kendi kurgusu...
  16. JOKER

[DİKKAT] 5TL'lik Ucuz Windows Lisans Dolandırıcılığı

1 lisansı herkese satıyorlar vurgun yapıyorlar aldanmayın böyle şeylere. 5 liraya lisans olmaz düşmeyin bu tuzaklara. hakkınızı almak istiyorsanız gidin suç duyurusunda bulunun 5 lira için değmez diyorsunuz ama kim bilir kaç kişiye sattılar. siz sessiz kaldıkça bunlar türüyor devam...
  17. JOKER

Şu sıvı soğutma neden piyasa da yok?

Takipte kal etrafa bir sorayım siyah varsa buradan yazarım sana
  18. JOKER

Şu sıvı soğutma neden piyasa da yok?

Nasıl yok buyur burda var beyaz olanı var stoklara dikkat Tıkla Linke Git

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Gece/Gündüz modunu seç

Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.