Neler yeni

Arama sonuçlarınız

1. JOKER

Kullanıcıların En Çok Tercih Ettiği Ekran Kartı üreticisi Kimdir ?

Kullanıcıların En Çok Tercih Ettiği Ekran Kartı üreticisi Kimdir ? Nvidia, yüksek performanslı grafik kartları, geniş destek, güncel sürücüleri ve uygun fiyatlı modelleriyle öne çıkmaktadır. Nvidia'nın ayrıca gelişmiş özellikleri olan ve oyuncular için özel olarak tasarlanmış bir dizi ürünü...
  2. JOKER

Hangi Ekran kartı Markasını Tercih Ediyorsunuz ?

Nvidia her Ne kadar Pahalı olsada Geliştirdiği Teknoloji ile Her Zaman oyuncuların ve içerik üreticilerinin favorisi olmuştur Mesala Oyunlar genelde Nvidia tabanlı üretiliyor. Amd ise Fiyat konusunda biraz iyimser ama aradaki 3, 5 liralık farka değmeyecekse amd almanın bir anlamı yok gerek...
  3. JOKER

Öneri 7950x3d ve Crosshair X670E için önerilere ihtiyacım var.

Amd'nin swet-spot değeri 6000mhz olduğundan her marka rami alıpta anakarta takamasınız taksanız bile oc modunda sorun çıkarmasıda muhtemeldir marka olarak g.skil 6000mhz ve corsair'in 6000mhz ramleride uyumludur anakartta oc yapmadan 6000 mhz uyumlu çalışır bu ramler oc yaparak...
  4. JOKER

MİLLET'İN ADAYI KEMAL KILIÇDAROĞLU

Bu durumu şöyle özetleyebilirim farz edelimki etrafı denizlerle çevrili bir adaya düştük ama adanın içi zombi kaynıyor zombiler tarafından diri diri parçalanmayımı tercih edersin ?? yoksa denize atlayıp sığınacak bir yer bulamayınca boğulup ölmeyimi ??
  5. JOKER

örgütcülerle hainlerle işbirliği yapanlar asla iktidara gelemezler gelemeyeceklerde onlar hayal dünyasında yaşamaya devam etsinler çok değil 2, 3 ay sonra görecekler ne olduğunu
  6. JOKER

Kimse bir santim toprak alamaz ülkemizden hele özerklikmiş öcalanı serbest bırakmakmış chp değil yedi sülalesi gelsin halkın karşı çıkması bir yana ordu yönetime el koyar anında. ben isterdimki 6lı masa halkın yanında olsun halkı kollasınlar ama onların tek derdi koltuk sevdası hainlerle...
  7. JOKER

Soru Gpn teknoloji güvenilir mi?

HP servisine Garanti belgesi, fatura ile başvuru yaparsanız sorun olmaz. bu belgelerden birisi olmaz ise HP desteklemeyecek sizden satıcıya başvuru yapmanızı isteyecekdir garanti belgesi fatura ile sıkıntı olmaz serviste zaten satıcılarda bu iki belge ile gönderiyor servise
  8. JOKER

Soru Gpn teknoloji güvenilir mi?

servis konusunda sıkıntılılar görevliler ise başına buyruk haraket ediyolar çok üstelersen malına zarar bile veriyorlar. bu gibi mağazaları tavsiye etmiyorum ilgi yok alaka yok çözüm yok sürekli bahane üretip seni öteliyorlar en iyisi gelişmiş mağazalara gidip kendiniz almanız zaten...
  9. JOKER

Monitör Arızası

Monitöre giden DP, HDML, ve Dönüştürücü Kullanıyorsanız kabloları kontrol ediniz veya farklı bir kablo ile deneyiniz sorun devam ederse monitör modeli anakart ve psu hakkında bilgi sağlarsanız daha fazla yardımcı olmaya çalışırız
  10. JOKER

Msi Afterburner Ekran kartını 7000Mhz Görüyor

windows performans modunu yükseğe almışsanız veya çift ekran kullanıyorsanız yada oyun oynuyorsanız bu değerleri görmeniz gayet normal durumdur şayet boşta bu değerler görünüyorsa üsteki olası nedenler yoksa kartınızın driverini temiz şekilde kaldırıp yeniden yükleyip sonuca tekrar bakınız...
  11. JOKER

Quadro Ekran Kartı Nasıl?

sıfır zaten 1 kez test için kullanmışlardı anakart garantili kutulu faturalı işlemci garantili ama faturası yok diye biliyorum ramlerde bilgim yok aslında ben alacaktım birine sonra leptop aldım hediye olarak vazgeçmiştim
  12. JOKER

Quadro Ekran Kartı Nasıl?

H410m h v3/ i3-10100F/ 2x8 3000mhz 16GB RAM çalıştığım şirkette vardı satan birisi istanbul içindeysen almak istersen sorayım senin için fiyat yanılmıyorsam 3600 civarıydı
  13. JOKER

Yardım GPU ve CPU Kullanımı

üst seviye bilgisayarda bile bu oranları gördüğüm olmuştur oyundan kaynaklı yüksek değerler görmeniz gayet normal kötü durum değil aksine iyi bir durum sadece oyun optimizasyon konusunda biraz sıkıntılı cpu'nun oyun esnasında %100 olmasından korkmayın sorun çıkarmaz
  14. JOKER

Yardım Sistemimim de boşta kaldığı zamanlar mavi ekran hatası alıyorum

sistemde açık antivürüs programları varsa kapat, sonra tüm driverleri kaldır daha sonra anakart üretici sitesinden chipset, lan gibi driverleri yükle son olarak performans seçeneklerinden sanal bellek değiştir tıklayın c sürücüsünün harcadığı ram kapasitesine bakın uyumsuz ise ram...
  15. JOKER

Yardım RX480 sıcaklık sizce normal mi?

render ve oyunlarda FPS değerlerine bakmak gerekiyor mesala DX12 'destekli oyunlarda rx 480 daha performanslı çalışıyorken tam tersi durumda bu seferde gtx 980 daha performanslı çalışıyor. online oyunlarda ise belirgin farklar var gtx 980 daha iyi puanlar alıyor enerji tasarufu tarafında...
  16. JOKER

Bütceniz varsa yeni nesil ekran kartlarına bakmanız sizin açınızdan daha iyi olur. Fakat size rx 480 yerine gtx980 almanızı tavsiye edenler haklı çümkü rx 480 ila gtx 980 arasında %35'e yakın performans farkı var gtx 980 yana seçim yapmak en doğru seçenektir.
  17. JOKER

Furmark'ta Msaa açık ölçeklendirme 200 değerin üstünde ise 75 derece sıçaklık bu ekran kartı için normal değerde aşırı kasmanıza gerek yok kısacası 80 veya üstü olursa sıkıntılıdır
  18. JOKER

Video Haluk Levent Canlı Yayında Açıklama Yaptı - 27 Şubat 2023

Ya zaten adam olayı özetlemiş hiç bir şey parasız yapılmıyor ben senelerdir bunu yazmaktan bıktım kardeşim bizim kanunlarda açık var düzenlenmesi gerekiyor ama malesef sanki yeni gelmiş hükümet bunu yapmış gibi bir algı oluşturuluyor. tüm siyasetciler bunun sorumlusudur o parti bu parti...
  19. JOKER

Video Haluk Levent Canlı Yayında Açıklama Yaptı - 27 Şubat 2023

Tüm Gerçekleri açıklamış sonuna kadar izleyin
  20. JOKER

Deprem telaşında Kızılay AHBAP’a çadır sattı

Estafurullah kesinlikle kötü bir düşünce ile cevaplamadım arkadaşın yanıtını arkadaşımızın cevabı yerinde olduğu için bu tür bir cümle kullandım üzüldüyse kusura bakmasın

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Gece/Gündüz modunu seç

Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.