Neler yeni

Arama sonuçlarınız

1. Baldiback

Trash God'un demosunu dinledim deha bildiğin dc'de biriyle kavga ediyomuş gibi küfür ediyo

Trash God'un demosunu dinledim deha bildiğin dc'de biriyle kavga ediyomuş gibi küfür ediyo
  2. Baldiback

Mart-Mayıs arasında en çok dinlediğim şarkı 911 Carrera'ymış

Mart-Mayıs arasında en çok dinlediğim şarkı 911 Carrera'ymış
  3. Baldiback

perma ye de buraya taşın

perma ye de buraya taşın
  4. Baldiback

bende almadım daha nasipse bu ay

bende almadım daha nasipse bu ay
  5. Baldiback

yine mi ban yedi bu eşek

yine mi ban yedi bu eşek
  6. Baldiback

ehliyetler alındı mı

ehliyetler alındı mı
  7. Baldiback

trrrrum, trrrrum, trrrrum! trak tiki tak! makinalaşmak istiyorum! beynimden, etimden...

trrrrum, trrrrum, trrrrum! trak tiki tak! makinalaşmak istiyorum! beynimden, etimden, iskeletimden geliyor bu! her dinamoyu altıma almak için çıldırıyorum! tükrüklü dilim bakır telleri yalıyor, damarlarımda kovalıyor oto-direzinler lokomotifleri! trrrrum, trrrrum, trak tiki tak...
  8. Baldiback

aaaaaaaaaaaaaaa

aaaaaaaaaaaaaaa
  9. Baldiback

eyw

eyw
  10. Baldiback

kayseri karıstı hepsi joker buraya gelmiyo diye (ss alip jokerin profiline yolla)

kayseri karıstı hepsi joker buraya gelmiyo diye (ss alip jokerin profiline yolla)
  11. Baldiback

senin guldugun sey benim dramim 😔

senin guldugun sey benim dramim 😔
  12. Baldiback

yok gelmicem unuttunuz beni 😔

yok gelmicem unuttunuz beni 😔
  13. Baldiback

aktifligini az arttir lan unutulmus hibi hissediyom

aktifligini az arttir lan unutulmus hibi hissediyom
  14. Baldiback

motiveye diss atmislar ✍️

motiveye diss atmislar ✍️
  15. Baldiback

Wallpaper Engine Yerine Ücretsiz Wallpaper Programı.

Her zaman burdaydım ;)
  16. Baldiback

realhas nerde

realhas nerde
  17. Baldiback

ben atabiliyom

ben atabiliyom
  18. Baldiback

Soru Ekran Kartımın Fazla Isınması Normal Mi?

Evga GeForce RTX 2060 KO modelini kullanıyorum. Vatan bilgisayardaki çalışan MSİ ekran kartları ısınma problemli diyerek bu ekran kartını vermişti fakat Forza 4 oynarken 81-83 derece aralığında geziyordu. Şu an boşta 48 derece fakat 51 derece olduğunu da görmüştüm ekran kartı bildim bileli yükte...
  19. Baldiback

Öneri Termal Macun Önerisi

AMD Ryzen 5 3500X kullanıyorum. 3 yıldır termal macunu değişmedi ve en sonunda kurudu. Şu an araştırma içerisindeyim fakat 300 lirayı geçmesini istemiyorum. Ben böyle bir macun buldum iyi midir...
  20. Baldiback

kazancam sanirim

kazancam sanirim

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Gece/Gündüz modunu seç

Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.