Neler yeni

Arama sonuçlarınız

1. RevDeisDou

Çözüldü R7 5800x3D 280mm sıvı soğutmayla 90 derece

Normalde düşmesi lazım aslında 1 falan mı yaptın? Arctic, cougar' a göre çok daha iyi olsa da 280 ile 360 arasında bu kadar fark olmaması lazım 20 derece fark var :d
  2. RevDeisDou

Çözüldü R7 5800x3D 280mm sıvı soğutmayla 90 derece

Sıcak bence ya bizde LF360 var kombo strike 3 ayarında 70 bile görmedik 2-3 cinebench testi üst üste yapmamıza rağmen
  3. RevDeisDou

Öneri ModArt PC Forum Geliştirme ve Öneri Başlığı

Düzenleme süresine katiyen katılmıyorum. Rehber yaptığımda sıkça düzeltme ihtiyacım olabiliyor, kelime hataları gibi şeyler.
  4. RevDeisDou

Deniyoruz ya Linux' a geçmeden önce sıkıntısız Windows işlevlerini kullanabiliyordum. Tabii...

Deniyoruz ya Linux' a geçmeden önce sıkıntısız Windows işlevlerini kullanabiliyordum. Tabii kalanları
  5. RevDeisDou

Soru 4-5 ay mining görmüş ekran kartı alınır mı?

Boyle ugrasmaya gerek yok kartın kutusunu açsın kafii.
  6. RevDeisDou

İnceleme Gigabyte WaterForce X 360 kapsamlı inceleme

1 kere yap kurtul ya bi ara en son sistem bitti dediğinde
  7. RevDeisDou

Renkler yine güzel ama kasa gereği yine kablolar Allah' a emanet ya O11/WARCRY gibi kasaları bu yüzden sevmiyorum pek
  8. RevDeisDou

Sistem yakıyo valla da çift sıvı soğutma olunca biraz kablolar kafa bulandırıyor renk seçimleri de kötü bence. Bu arada resimi öyle koymussun ki anlayamadım bence önce sistem kısmını altına resmi koymalıydın
  9. RevDeisDou

Güzel ama 1-2 amatörlük var. Senin sistemdeki testi ben mi göremedim yoksa unuttun mu? Ayrıca kasanın resmini ekleyebilirdin. Onun dışında gayet güzel.
  10. RevDeisDou

Ram 3733mhz olmuyor

1866 değil de ilk 1600 yap
  11. RevDeisDou

Ram 3733mhz olmuyor

Bilgim yok
  12. RevDeisDou

Ram 3733mhz olmuyor

RAM hızının tam yarısı olması en iyi senaryo zaten. Ben suan 1866/3733 de kullanıyorum. Arkadaşa bunu yaptırma sebebim sorun kaynağı bu mu onu öğrenmek
  13. RevDeisDou

Ram 3733mhz olmuyor

İnfinity Fabric clock. RAM hızında Ryzenler için bu da bir etken ve ram' in yarı hızında yani 3733 için 1866 falan gibi. Ama bazen işlemci 3733 desteklese de fabric' i 1600 de kalabilir şansa. Ryzenlerin çoğunda zaten 3600 MHz ve üstünde fabric clock sabit kalır RAM MHz OC edilir eğer frekans...
  14. RevDeisDou

Soru MSI B450 Gaming Plus BİOS Gelmeme Sorunu

Monitör ayarlarında hdmı sürümünü degistirmene izin var mi
  15. RevDeisDou

Deniyoruz [ATTACH]

Deniyoruz
  16. RevDeisDou

Soru MSI B450 Gaming Plus BİOS Gelmeme Sorunu

Displayport ile mi bağlısın?
  17. RevDeisDou

Ekran gidip gelmesi sonrası uygulamalarda klasörlerde siyahlık

Donanım hızlandırmayı kapat. Görüntü Ayarları--->Grafikler--->Varsayılan grafik ayarlarını değiştir--->Donanım Hızlandırmalı GPU Zamanlaması kapalı olarak ayarla. Aynısını kullandığın tarayıcının ayalarına donanım hızlandırma yazarak yap yani tarayıcının hızlandırmasını da kapat. Discord...
  18. RevDeisDou

Ram 3733mhz olmuyor

DOCP açtıktan sonra FCLK değerini 1600 yapıp öyle kaydeder misin
  19. RevDeisDou

Seçimde kime oy vereceksiniz

D ve 1 dışında herkes olabilir gözümde bu anketteki.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Gece/Gündüz modunu seç

Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.