Neler yeni

Arama sonuçlarınız

1. cinaryasar

İndirim Decathlon Hardline ve Big Joy Protein Tozu 480TL!!

Decathlon'a gittim compressor t-shirt almak için ve Hardline 1KG Matrix 3 çilekli, Big Joy Whey Classic 1KG çilekli protein tozlarının 600TL'den 480TL'ye düştüğünü gördüm. Bu fiyatı daha bulamazsınız, ben bir tane Matrix 3 kaptım ve tadı gayet güzel. Farklar; Big Joy: Enzim İlavesi var. Kreatin...
  2. cinaryasar

Levon abinin forumun içine ettiği anlar :)

Bence forum daha iyiydi bir garip yaptı abi.
  3. cinaryasar

İndirim Fellas Servisi 13.5TL'ye Protein Tozu!

Amazon'da 5 adet alırsanız 750 gram ve 25 servis oluyor, ayrıca servisi 13.5TL'ye geliyor ve bu fiyat tavuk göğsü ile aynı fiyatta fakat tavuk göğsü alırsanız 10 gram daha fazla protein, daha fazla amino asit var fakat kalori anlamında daha fazla. Definasyonda iseniz protein tozu çok işe...
  4. cinaryasar

R5 3600 Hala Alınır Mı?

İyi bir anakart zaten R5 3600'den daha pahalı. Ben sadece doğru düzgün fikir tavsiyesi istedim fanboyluk değil.
  5. cinaryasar

R5 3600 Hala Alınır Mı?

Ben AMD ileriye dönük demedim, biliyorum AM5'e geçtiğini. Dedim ki "İleride R5 5600 takılabilecek anakartı olan işlemci varken..." lafı çarpıtmazsan sevinirim, ayrıca o zaman lga1700 de ölü bir soket. Ben "Çekirdeği fazla olan işlemcinin oyun performansı fazla olur" önermesi yapmadım nereden...
  6. cinaryasar

R5 3600 Hala Alınır Mı?

Neden boş? İlk önce sebeplerini anlat neden onun alınması gerektiğini. Neden 6 çekirdekli ve ileride R5 5600 takılabilecek anakartı olan işlemci varken, her sene soket değiştirip 4 çekirdekli işlemci almak istesin?
  7. cinaryasar

R5 3600 Hala Alınır Mı?

Neden R5 3600 varken onu alayim ki? Ne farkı var ve daha düşük çekirdekli. Bu devirde 4 çekirdekli işlemci mi kalmış?
  8. cinaryasar

R5 3600 Hala Alınır Mı?

Hocam 4 çekirdek değil mi bu işlemci?
  9. cinaryasar

R5 3600 Hala Alınır Mı?

Diyelim ki sıfırdan ucuz bir sistem toplamaya çalışacağız.
  10. cinaryasar

R5 3600 Hala Alınır Mı?

Sadece merak ettiğim için soruyorum. Az önce Akakçe'de gezerken Ryzen 5 3600'ın 1880TL olduğunu gördüm. Fiyatı bayağı düşmüş, sizce hala kullanılır mı? RTX 3060'da darboğaz yapar mı ve yaparsa iyi bir soğutucu ile OC yapsak darboğaz ortadan kalkar mı...
  11. cinaryasar

TCG Anadolu

Haberle ne alakası var? Amerika başkanı kendisi söylüyor bunu.
  12. cinaryasar

TCG Anadolu

Zaten bu yüzden Amerika vb. ülkeler bizi ekonomik anlamda vuruyor. Joe Biden, Trump gibi kişiler Erdoğan'ı indirip istediklerini yapacak kişileri istediği için ekonomiyle tehdit ediyor ama silah da lazım tabi ki. O sırada kıtalar arası nükleer füzenin attığı bakış🗿.
  13. cinaryasar

TCG Anadolu

Milletimize hayırlı olsun mükemmel bir şey bu gemi.
  14. cinaryasar

İndirim HIQ %25 İndirimi Başladı!

66 gün gidiyor.
  15. cinaryasar

İndirim HIQ %25 İndirimi Başladı!

1453Harun abimin gelişine özel %25 indirim başladı, "harun10" kodu ile toplam %25 indirim veriyor. Yarın saat 3'de son bulacak. Bu ürün 1125TL'ye geliyor ve yağ, karbonhidrat oranları çok iyi. https://takehiq.com/collections/protein-tozu/products/hiq-hi-pro-plus-2-kg
  16. cinaryasar

PC Kolik'e ulaşamıyorum

Hala ulaşamıyorum. Şikayetvar'a şikayet edeceğim.
  17. cinaryasar

Şu Anda Ne Dinliyorsunuz?

18. cinaryasar

Kılıfımın Arkasına Koymak İçin Fenerbahçeli Resim Tavsiyesi

Olay takım değil, kışkırtması.
  19. cinaryasar

Kılıfımın Arkasına Koymak İçin Fenerbahçeli Resim Tavsiyesi

Sokak ağızı kullanmaya devam et. En başta kim boş konuşmuş görüyoruz, direk yoksayıyorum sizi.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Gece/Gündüz modunu seç

Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.