Neler yeni

Arama sonuçlarınız

1. bybarisss

Pc alınca yapılması gerekenler

İlk önce bios güncelle Sonra xmp aç Ekran kartı driver Chipset driver Windows güncellemeleri Varsa Freesync/Gsync açarsın. Sonrasında güç modunu yüksek performansa alabilirsin. Başlangıçta açılan uygulamaları düzenlersin.
  2. bybarisss

Modart M9 İlanlarda!

İhtiyactan satıyorum der. Hiçbişey yapamayız.
  3. bybarisss

[DİKKAT] 5TL'lik Ucuz Windows Lisans Dolandırıcılığı

Büyük ihtimal volume(mak) key satıyor. Oem veya retail şart.
  4. bybarisss

M9 SİSTEM Monitör Tavsiyesi Bütçe 4k

3060ti 2k için giriş seviye kalıyor. Bence 165hz görebilmek için 1080p ideal.
  5. bybarisss

20.000 TL Sistem Önerisi

Valorantı düşük ayarlarda 360fps verecek sistem için 24k gerekmez. Şu yeterli https://www.gaming.gen.tr/urun/239467/ultima-dual3070-amd-ryzen-5-5600-asus-dual-geforce-rtx-3070-v2-oc-8gb-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar-2/
  6. bybarisss

2.El PC Toplama

Ben olsam güvenmezdim. Tabi tercih meselesi.
  7. bybarisss

2.El PC Toplama

Garantiyi nasıl veriyorsun peki 😀
  8. bybarisss

Microsoft'un "Windows 10 son işletim sistemi olacak" sözü hala doğruluğunu koruyor!

Windows 11 ile Windows Vista benzer platform geçişine sahipler. W10 gayet başarılı.
  9. bybarisss

Fiyat performans sıvı soğutma önerir misiniz?

Güzel bi kule tipi gayet yetelri olacaktır. Ben sıvı soğutma istiyorum diyorsanız arctic LF 240 güzel.
  10. bybarisss

12-15k arası kasa önerisi (ekran kartı nvdia minimum 3060)

Youtube kanallarını takip edersen güzel sistemler çıkıyor.
  11. bybarisss

📢 VOK sistem çıktı 10899TL 📢

Nvidia isteyeneler için bu fiyata daha iyisi yok. Alınır.
  12. bybarisss

Duyuru [ÖNEMLİ] Forumda YouTube Yayıncılarının Hazır Sistemlerini SATMAK YASAK!

Rezilliğe bak. Bir de bunu yapan moderatör. Halbuki kendileri sistem çıkardığında al-satçılara karşı önlem alıyorlar. İşe bak 😠
  13. bybarisss

Soru Bu sistem alınır mı ?

Çok az bir fark var. Kesinlikle 600 TL'ye değmez. 5600 yeterlidir.
  14. bybarisss

MD9 Monitör tavsiyesi

Ne tarz oyunlar oynarsın. Özellik kriterin varmı.
  15. bybarisss

Soru Bu sistem alınır mı ?

5600 yeterli. O fark ile 5600x yapmak gereksiz. Şuna da bi bak https://www.gaming.gen.tr/urun/239467/ultima-dual3070-amd-ryzen-5-5600-asus-dual-geforce-rtx-3070-v2-oc-8gb-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar-2/
  16. bybarisss

Soru Bu PC alınır mı?

Rx6400 önermem. Rx580 8gb uyguna bulunursa alınır. Çoğu miningli zaten. İşlemci ve anakartı 2. Alarak daha uyguna getirebilirsin.
  17. bybarisss

Herkesin Setuplarını Görelim (Kaynaşma)

Doğru valla. Çok da güzel işe yarıyor.
  18. bybarisss

28.000 TL Monitör Dahil sistem toplama önerisi (Ekran kartı Nvıdıa)

Şuna bakabilirsin. Ssd yükseltilebilir. https://www.gaming.gen.tr/urun/239467/ultima-dual3070-amd-ryzen-5-5600-asus-dual-geforce-rtx-3070-v2-oc-8gb-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar-2/
  19. bybarisss

Öneri Konu sahibinin kim olduğu gösterilmeli

Güzel olur. Şuraya yazabilirsiniz. https://forum.modartpc.com/konu/modart-pc-forum-gelistirme-ve-oneri-basligi.515/

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Gece/Gündüz modunu seç

Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.