Neler yeni

Arama sonuçlarınız

1. Kürşat

Yardım Bilgisayar Toplamak

4070ti olacakti ekran kartı yoksa ya 4070 oluyor ya da 6900xt olacak
  2. Kürşat

Bütçe 2k daha çıkar mı cidden iyi bişey yapmaya çalışıyorum
  3. Kürşat

7600x 4070ti 32gb ram 360mm sıvı soğutma ile topladım ama 50k ile sadece kasa mı ekipman monitör vs herşey dahil mı
  4. Kürşat

Hazır sistem mi toplama mı düşünüyorsunuz
  5. Kürşat

i9 13900K 4070 Ti sisteme kasa, PSU, sıvı soğutma önerisi

Fantazi sistemi gibi geldi bana bu doğru mu 😃
  6. Kürşat

Sadece haftasonlari montaj yapıyorum adresime gelinmesi durumunda ücret talep etmiyorum(ama bana kendileri veriyor zorla 😁) şayet ben gelirsem mütevazı bir ücret talep ediyorum Yaptığım işlemler Düzenli detayli temiz bir montaj BIOS güncelleme ve ayarları Windows kurulumu Çeşitli performans...
  7. Kürşat

13900K işlemci 4070Ti ekran kartı darboğaz olur mu?

Taş gibi İşlemci bişey olmaz kaça aldın 😁
  8. Kürşat

2000 2500 TL R5 7600 İşlemci için Soğutucu

https://www.gamegaraj.com/urun/thermalright-aqua-elite-240-black-argb-sivi-sogutucu/
  9. Kürşat

Istanbul'da PC Parcalarini Toplayacak Mekan

Estağfurullah ben her konuda oyleyim ya bişey yaparsam ya temiz içime sinecek bişey yaparım ya da yapmam evde tadilat vs de yapıyorum misal beğenmiyorum yeniden yapıyorum simetri hastalığı var birde herşey yerli yerinde düzgün olacak bilgisayarım varken masamda tek bir toz olsun başka bişey...
  10. Kürşat

Direk çalışır sıkıntı yok ama ben her zaman güncelliyorum Ama şöyle bir şey yapabilirim parçaları bana getirirsin ben montajını yaparım evde öbür gün gelip alırsın akşam tekrardan elimden bu kadarı gelir maalesef ki çalıştığım için vaktin olsaydı cumartesi pazar hiç sıkıntı değilde de işte...
  11. Kürşat

Anakart ve işlemci nedir
  12. Kürşat

Vallahi haftaici çalışıyorum yoğun şekilde bu işleri haftasonu yapıyorum Akşama kadar çalışıyorum sabah 7 30 akşam 7 full
  13. Kürşat

Sadece haftasonlari montaj yapıyorum adresime gelinmesi durumunda ücret talep etmiyorum şayet ben gelirsem mütevazı bir ücret talep ediyorum Yaptığım işlemler Düzenli temiz bir montaj BIOS güncelleme ve ayarları Windows kurulumu Çeşitli performans ayarları ve yapılması gereken diğer optimize...
  14. Kürşat

Evet doğru montaj hizmeti veriyorum
  15. Kürşat

Cpu ve Gpu ısı çok artıyor

Ben demiyorum kasa öyle söylüyor ben yukarı 240mm al tak diyorum 240 gayet yeterli
  16. Kürşat

Önde var ama sıvı soğutma takılacak 360 alırsan oraya öndeki fanlar sökülüp üste de 2 fan takılır anca ben olsam dediğim gibi üste 240 lik alırdım mis gibi olurdu
  17. Kürşat

Fazla bile ama kasa üste 360 desteği yok öne koymak gerekiyor bence üste 240 lik Uygun fiyatlı kaliteli soğutucu yeterli olacaktır
  18. Kürşat

Öneri 7500-8000 Civarinda Apu Sistem Önerisi

İkinci el ekran kartlı alabilirsin bence gayet de bu bütçe ile hatta kurarsın
  19. Kürşat

Apple'dan Yeni Zam Hamlesi

Almayı düşünenemedigimiz için isterse 100 bin olsun sadece hayal
  20. Kürşat

Sıvı soğutma veya sağlam kule tipi gerekiyor

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Gece/Gündüz modunu seç

Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.