Neler yeni

Arama sonuçlarınız

1. ™ROOT

Rehber WordPress Nedir ?

Ücretsiz, kullanım kolaylığı sunan, kodlama bilgisi gerektirmeyen WordPress, kısaca içerik yönetim sistemi olarak tanımlanabilir. 2003’ten bu yana aldığı güncellemeler ve eklenen yenilikler ile gelişerek birçok kullanıcıya ulaşan WordPress ile en pratik şekilde web site oluşturmak mümkün hale...
  2. ™ROOT

Rehber DDOS Saldırısı Nedir?

Dağıtılmış Ağ Saldırıları, genellikle Dağıtılmış Hizmet Reddi (DDoS) saldırıları adıyla bilinir. Bu tür saldırılar, bir şirketin web sitesini sağlayan altyapı gibi, herhangi bir ağ kaynağı için geçerli olan belirli kapasite sınırlarından faydalanır. DDoS saldırısı, saldırıya uğrayan web...
  3. ™ROOT

Rehber IPsec Nedir?

IPsec, internet üzerinden güvenli bir şekilde veri iletimi sağlamak için kullanılan bir ağ güvenlik protokolüdür. IPsec, ağınızdaki bilgisayarlar arasında ve ağınız ile internet arasında güvenli bir bağlantı kurmanıza yardımcı olur. IPsec, iki farklı yöntemle çalışır: Tunnel modu ve Transport...
  4. ™ROOT

Soru Monitör Tavsiyesi

27 inç 1080 p monitörde çok pixelleşme oluyor mu ?
  5. ™ROOT

Rehber Kablosuz Ağ Sızma Teknikleri

WIRESHARK Ağ konuları ile ilgilenmeye başladığımızda birçok somut kavramlar ile karşılaşacağız özellikle protokollerin yapısını ve çalışma mantığını incelerken anlamlandıramadığımız yöntemler çıkabilir. İşte tam bu noktada wireshark aracı soyut kavramları somutlaştırmamıza yardımcı olacaktır. bu...
  6. ™ROOT

Rehber Windows 11 Görev Çubuğu Küçültme

Windows 11 yüklü bir bilgisayarda görev çubuğunda gözüken simgelerin boyutunu değiştirmek için yani büyütmek veya küçültmek için yapmanız gerekenleri kısaca anlatıyorum. Başlat’ı açıp arama alanına kayıt yazarak klavyeden Enter’a basın. Windows 11’De Görev Çubuğu Simge Boyutu Nasıl...
  7. ™ROOT

Soru Monitör Tavsiyesi

🤔
  8. ™ROOT

Ryzen 5 5600x vs i5 12400f

12400f almanı tavsiye ederim aynı işlemciyi kullanıyorum. İleride 13. nesil bir işlemci ile upgrade edebilirsiniz. En büyük artısı bu. 12400f 5600x e göre %15-20 daha performanslı diyebiliriz. bu işlemci için tavsiyem h660 serisi bir anakart kullanmanız daha doğru olur. Anakart için max bütçeniz...
  9. ™ROOT

Soru Monitör Tavsiyesi

Malasef bütçemi aşıyor. 5900TL olsaydı alabilirdim. Başka öneriniz varsa çok sevinirim. Eğer bu bütçe aralığında monitör yok ise değişim mi istemeliyim ?
  10. ™ROOT

Soru Monitör Tavsiyesi

Merhaba dostlar geçtiğimiz ay itopya üzerinden @bybarisss hocam ile bir monitör almıştım. Ürün linli : Link Removed Fakat monitörde sorun oluştu ve iade ettim. teknik servisi aradığımda ürün değişimi onaylanmıştı ama ben ücret iadesi istedim."henüz parayı almadım" Şimdi yeni bir monitöre...
  11. ™ROOT

Son Dakika !!!!Google, deprem bölgesindeki güvenli bölgelerin listesini paylaştı!!!

DİYARBAKIR Seyrantepe Kapalı Spor Salonu Şehit Halit Gülser Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Yenişehir Gençlik Merkezi GSB Bağlar Gençlik Merkezi Tüyap Diyarbakır Fuar ve Kongre Merkezi Şehit Polis Halit Gürsel Spor Kompleksi Diyarbakır Stadyumu Talaytepe Spor Kompleksi Diyarbakır Ulu Camii...
  12. ™ROOT

7.7 büyüklüğündeki depremde can kaybı 1014

Cumhuriyet tarihinin en büyük afeti diyebiliriz.
  13. ™ROOT

İlk veriler sayılar gittikçe artıyor. Şuan 1500 ölü var. Ne yazak ki bilanço büyük sayılar artacaktır.
  14. ™ROOT

AFAD Başkanı Yunus Sezer, "Şu ana kadar 105 artçı deprem söz konusu. 2824 yıkılan bina ihbarı alındı. Hem havadan hem karadan deprem bölgesine sevkiyat var. Hayatını kaybeden vatandaş sayısı 1014" dedi.
  15. ™ROOT

Malatya'da 7 Katlı Binanın Yıkılma Anı

16. ™ROOT

Son Dakika AFAD'dan tsunami duyurusu: Tehlike bulunmuyor

AFAD'dan tsunami duyurusu: Tehlike bulunmuyor. AFAD, "Bugün Kahramanmaraş Pazarcık ve Elbistan merkezli meydana gelen 7,7 ve 7,6 büyüklüklerindeki depremlerden sonra şu an itibarıyla Doğu Akdeniz'de kıyılarımızı etkileyecek herhangi bir tsunami tehlikesi bulunmamaktadır" açıklamasını yaptı.
  17. ™ROOT

Son Dakika Depremde 912 vatandaşımız hayatını kaybetti.

Depremde 912 vatandaşımız hayatını kaybetti. Kaynak :
  18. ™ROOT

Son Dakika Türkiye'deki tüm spor ligleri tatil edildi.

Türkiye'deki tüm spor ligleri tatil edildi. Kaynak :

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Gece/Gündüz modunu seç

Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.