Neler yeni

Arama sonuçlarınız

1. ™ROOT

The Witcher 3, DLSS ve FSR 2 Desteği Kazanıyor

CD Projekt RED, 2015 yılında çıkış yapan ve halen popülerliğini koruyan “The Witcher 3: Wild Hunt” için beklenmedik bir içerik güncellemesi duyurdu. Güncellemeyle birlikte Fotoğraf Modu ve güncellenmiş kamera açılarının geleceği söyleniyor. Daha önemli gelişmeye geçecek olursak, artık oyunda AMD...
  2. ™ROOT

Ekran Kartı Satışları Son 10 Yılın En Düşük Seviyesinde

Tüketici elektroniğine olan talebin gerilemesi, Ethereum platformunda yaşanan yenilikler, üreticilerin siparişlerini azaltması ve oyuncuların yeni nesil beklentileri nedeniyle ekran kartı satışları üçüncü çeyrekte son 10 yılın en düşük seviyesine geriledi. Bilgisayar üreticileri, satışların...
  3. ™ROOT

Soru 200 TL Mouse Tavsiyesi

200 tl bandında önerebileceğiniz mouse var mı ? Sadece cs go oynuyorum elim biraz büyük sayılır.bir tane örnek bıraktım bundan daha iyisi var mı bu fiyata ? Link Removed
  4. ™ROOT

Android TV ve Google TV, APK Yerine Uygulama Paketi Düzenine Geçiyor

Mobil ve TV uygulamaları için uzun süredir APK türü kullanılıyor. APK yerini yavaş yavaş depolama alanından tasarruf sağlayan ve performansı optimize eden AAB‘ye bırakacak. Google TV ürün yönetimi ekibinden Josh Wentz, Mayıs 2023’ten itibaren Google TV ve Android TV’lerin uygulama paketi...
  5. ™ROOT

Başka Gezegenlerde Yaşam Olduğuna İnanıyor musunuz ?

Soru oldukça basit benim kendi düşüncem suyun olduğu Gezegenlerde mikroorganizma seviyesinde canlılar olduğunu düşünüyorum Sizin düşünceleriniz neler ?
  6. ™ROOT

Soru Hangi Anakartı Tercih Etmeliyim ?

Merhaba dostlar yakın zamanda bir hazır sistem satın alacağım. Almak istemeyi düşündüğüm sistem: Rraenee-6700XT / INTEL i5-12400F / ASUS Radeon RX 6700 XT DUAL 12GB OC GDDR6 / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar - Gaming.Gen.TR Ama anakart konusunda kasarsız kaldım 90 tl farkla Asus TUF...
  7. ™ROOT

Evrim Teorisi Hakkında Düşünceleriniz Nelerdir ?

Merhaba dostlar bugün böyle bir konu belirledim. Çoğumuz az çok evrim konusunda hakkında bilgi sahibidir diye düşünüyorum. Kısaca tanımını yapmak gerekirse. Evrim, popülasyondaki gen ve özellik dağılımının nesiller içerisinde seçilim baskısıyla değişmesidir. Ben evrim teorisine inanan birisiyim...
  8. ™ROOT

Rehber Microsoft Visual Studio Code

Visual Studio Code Microsoft tarafından Windows, Linux ve MacOS için geliştirilen bir kaynak kodu düzenleyicisidir. Hata ayıklama, gömülü Git kontrolü, sözdizimi vurgulama, akıllı kod tamamlama, snippet'ler ve kod yeniden yapılandırma desteği içerir. Ayrıca özelleştirilebilir, böylece...
  9. ™ROOT

Rehber Microsoft Visual Studio Nedir

Microsoft Visual Studio, Microsoft tarafından geliştirilen bir tümleşik geliştirme ortamıdır (IDE). Microsoft Windows, Windows Mobile, Windows CE, .NET Framework, .NET Compact Framework ve Microsoft Silverlight tarafından desteklenen tüm platformlar için yönetilen kod ile birlikte yerel kod ve...
  10. ™ROOT

ARJANTİN 1-2 SUUDİ ARABİSTAN

Bence Suudi Arabistan maçı hak ettiğini düşünüyorum gayet iyi mücadele ettiler. Arjantinin bu futbol ile yarı final görürse şükretsinler. İcardi gibi bir adamı sırf gruplaşma yüzünden takıma almıyorlar umarı arjantin gruplardan bile çıkamaz
  11. ™ROOT

Rehber Uygulama YouTube Pro v14.0 | Vanced Alternatif!

YouTube Pro v14.0 | Vanced Alternatif! YouTube pro, YouTube'un modifiye edilmiş versiyonu ve youtube'un stok versiyonudur, buna ücretsiz Bloklar Tüm videolar reklamları ekler ve videoları arka planda veya Resim içinde Resim olarak oynatmanıza izin verir. 720p dahil olmak üzere videoları...
  12. ™ROOT

Bilgisayar Alamayanlar Klübü

Merhaba dostlar yaklaşık 2 aydır bekliyorum sürekli araştırıyorum 17.500 tl gibi bir bütçem var bir türlü alamadım bu gidişle yakında ülke genelinde bilgisayar alamayanlar adı altında bir dernek açacam gibi görünüyor 😅
  13. ™ROOT

VMware Fusion 13 Yayınlandı

VMware tarafından Fusion sanallaştırma yazılımının en son büyük güncellemesi olan Fusion 13 sürümü Link Removed. VMware Fusion 13 Yenilikleri Neler? Fusion 13 Pro ve Fusion 13 Player hem Intel Mac’ler hem de M serisi işlemcilerle donatılmış Apple Silicon Mac’ler ile uyumlu. VMware...
  14. ™ROOT

Yardım 17.500 TL Sistem Önerisi

Merhaba dostlar başlıktada belirttiğim gibi yeni bir sistem satın almam gerekiyor. 17.500 TL gibi bir bütçem var. Tavsiyesilerinizi bana iletirseniz çok memnun olurum. Aklımda olan sistem bu şimdilik...
  15. ™ROOT

Yazılım Mühendisliği Nedir?

Yazılım Mühendisi Ne Demek? Yazılım mühendisliği (Software Engineering), yazılımlarla ilgilinen bir bilim dalıdır. Bu bilimin temsilcileri olarak yazılım mühendisleri, kullanıcıların ihtiyaçları doğrultusunda oluşturulacak yazılımın gereksinimlerini, tasarımını ve yapısını inceler ya da...
  16. ™ROOT

Ebola Virus Nedir ? (%90 Ölme Garantili)

Merhaba dostlar bugün okumaktan çok hoşlandığım bir konudan bahsedeceğim sizlere. Geçtiğimiz günlerde İngiltere'de bir ebola virüs vakası açıklandı ve bende sizlere ebola virüs hakkında bilgi vermek istedim. Ebola virüs insanlık tarihinin gördüğü en ölümcül virüslerden biridir. Bu virüse...
  17. ™ROOT

Microsoft, Klasik Görev Çubuğu Özelliklerini Windows 11’e Geri Getiriyor

Windows 11 ile birlikte Görev Çubuğu’nu baştan aşağı yenileyen Microsoft, eski özellikleri birer birer yeniden işletim sistemine dahil ediyor. Bu bölüm yeniden tasarlandığı için birçok işlev eksikti. Bu nedenle kullanıcılar sık sık eleştiriler yapıyordu. Yazılım geliştiricisi yayınladığı...
  18. ™ROOT

Hangi Markanın Ram Bellekleri Tercih Ediyorsunuz ?

Kısaca açıklama yaparsanız bilmeyen arkadaşlar için rehber niteliğinde olacaktır.
  19. ™ROOT

New iCloud.com Web Sitesi Tasarımı Kullanıma Açıldı

Apple, birkaç hafta süren beta testinin ardından iCloud.com için yeni bir tasarımı kullanıma sundu. Sayfada artık Apple hesabınız ve Fotoğraflar, Posta, iCloud Drive, Takvim ve Notlar gibi Apple uygulamaları için kutucukları olan renkli bir duvar kağıdı bulunuyor. Ek olarak Find My, Pages...
  20. ™ROOT

Rehber İP TV

Merhaba sevgili dostlar. Gelişen teknolojiyle cihaz kullanıcılarının tüketim eğilimi farklı yönlere doğru kayıyor. Her ne kadar televizyon teknolojisi bu konuda direnç gösterse de kullanım oranının düşüşüne engel olamıyor. Çünkü yeni geliştirilen teknolojiler internet sayesinde daha geniş çaplı...

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Gece/Gündüz modunu seç

Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.