Neler yeni

Arama sonuçlarınız

1. bybarisss

Hangi sistem?

Özellik bakımından aynı ama marka kalitesi farkı var. Bence SD2 al.
  2. bybarisss

Fotoğraflar Güncellendi! Canavar Sistemim :)

Helal olsun. Bulmuşsun çözümü. Aslında sürtmemesi lazımdı ama yapraklar biraz dışarıda kalmış sanırım.
  3. bybarisss

Bu sistemde ne gibi iyleştirme yapılmalı?

İşlemci yeterlidir. RX6700 seçip alabilirsiniz.
  4. bybarisss

Yardım 13600k işlemci için hangi parçaları almak daha mantıklı?

Uyumlu bir sistem. Psu fazla bile. 13600k için 3070/Tİ hatta 3080 bile alabilirsiniz. 2k oynayacağınızı varsayıyorum.
  5. bybarisss

Soru Bu Sisteme 3080 mi 4060 70 mi tavsiye edersiniz?

İleriye dönük olması açısından mantıklı tabi ama maliyetine değecek bir performans farkı olmayacaktır. Şöyle bir z690 işinizi görecektir. Link Removed
  6. bybarisss

16k ya kadar sistem aranıyor

Shiftdelete veya pch ares sisteme upgrade yapılarak alabilirsiniz. Veya mantis e bakabilirsiniz. Şimdilik çok f/p sistem yok. Muhtemelen çıkacaktır.
  7. bybarisss

Eğer sistemi DDR4'e downgrade edersen (ki mantıklıdır), asus Z690'lardaki DDR4 veya DDR5 destekleyen modeller şu şekilde ;
  8. bybarisss

1. Hocam kasayı komple kurdurmak üzere birisi ile anlaşın derim. Heyecandan birşeylerin sırası karışabilir. Garantiye almakta fayda var. Şehir neresi bilmiyorum. Yardımcı olacak arkadaşlar çıkacaktır. 2. Bios update lazım olucak ve zaten ultra kolay birşey. Her türlü yaparsınız. 3. Sistem...
  9. bybarisss

45.000TL ile Sistem Topluyorum. Eksiklerim var ! Öneriler Bekliyorum.

Aşağıdaki konuda gerekli bilgilendirmeyi yaptık. https://forum.modartpc.com/konu/i5-13600k-ddr5-anakart-6000tl-butce.995/ Arkadaş b660 istedi. Çok normal. Overclock veya workstation ile işi olmayan adama z serisi lazım olmaz. B660 ve Z690 aynı fpsleri verirken aradaki fiyat farkını sen...
  10. bybarisss

Bu sistem nasil ?

2. Elden temiz kfg lı parçalar düşürerek toplayabilirsiniz. Mesela Facebook Modart alım satım'a bakabilirsiniz.
  11. bybarisss

Rtx dir o, gtx olsa duramazsın 😄 Muadil olarak rtx 3090'ı o fiyata bulmak zor. 2. Elde iyice kovalaman lazım. Hangi kart denk gelirse onu al derim.
  12. bybarisss

Bu sistem nasil ?

3060 için 2 fan yeterlidir. Hazır sistemlerde premium segment olmasa da kaliteli parçalar kullanıyorlar. Sonuçta alacağın fps önemli.
  13. bybarisss

DFS sorun yaratmaz. Ben de birkaç kez alışveris yaptım. Yapanları da gördüm
  14. bybarisss

Evet F serisi. Zaten b660 E piyasada olmadığı için en iyisi f oluyor. E serisi en tepe oluyor. Mesela X570-E, 2.5G Ethernet denetleyicisi ve Intel Wi-Fi 6 AX200 adaptörü ile Crosshair Hero ile aynı yükseltilmiş ağ donanımına sahipken, X570-F 1G Ethernette çalışır. Ayrıca, çok sayıda çevre...
  15. bybarisss

Hangi sistemi alayım ya da başka tavsiyeniz ?

Aralarında kesinlikle pch ares öneririm.
  16. bybarisss

Anakart için Rog B660 önermiştim zaten. Kasa olarak Mag 100R veya 112R öneririm. Ss olarak Mag Coreliquid 360R veya NZXT x73.
  17. bybarisss

sizce F/p oranı nasıl 12.000 tl

Kötü hocam. Rx 580 olmamış.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Gece/Gündüz modunu seç

Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.