Neler yeni

Arama sonuçlarınız

1. Sea

Yardım Kuruduk Levon

Öyle olmaları dileğiyle yani medyaya yansıtmak istemiyor olabilirler çok alakasız olucak ama 750 gram nutellayı 100 tl ye gördüğümde mentalimi kaybediyorum.
  2. Sea

Steam Kur Artışı

Çevirmeni kolaylaştıran : Link Removed Fiyat geçmişi ülkeler arası karşılaştırmayı içinde bulunduruyor...
  3. Sea

Yardım Kuruduk Levon

Seçimler yakın ötv indirimi vesayre bir şeyler yapıcaklardır ve öyle bir olayda itopya falan boş durmaz içerik üreticileri ile hala stokta olan 3000 serisi kartları uygun fiyatlara eritirler gibi geliyor. 2016 da vatana gidip şunu bunu istiyorum diyip 1080ti full sistem monitör dahil 10k ya...
  4. Sea

Öneri Monitör Başarı Sırası (Tier List)

Şuan birkaç swift ve strix stokta var aslında ama senin hangisini aradığını bilmediğimden...
  5. Sea

B&H photo video güvenilir mi?

Yahu aliexpress den cherry mx tester aldım 90 tl ürüne verdim 90 tl gümrüğe verildi anlamadım gitti.
  6. Sea

G-Sync monitör almam şart mı?

Tabi bütçe belirtmezsen bana kalırsa 4k 240hz alalım :D de mi ya da ne gerek var 1 benq 1 asus yanyana dizer kullanırsın altı üstü 1k Dolar bile etmiyor ama biz taksitlendirmeden en basitini şak diye çekemez olduk.
  7. Sea

G-Sync monitör almam şart mı?

haha tam bir rulet masası ya 3 ölü pikselden az çıkarsa emotional dammage 3 ölü pikselden fazla çıkarsa jackpot ürünü ve ölü piksel çıkmazsa 0 geliyor
  8. Sea

Steam den alacağınızı alın. Steam güncel döviz kurunu yansıtacak!

Hikayeli oyunları tek kişi almak saçma geliyor aptal enflasyon ve ekonomi sağolsun 1 öğle yemeği parasına alamıyoruz 2 hafta dışarda harcadığım paraya denk geliyor eskiden en pahalısı gta5 di o da 100 tl idi 2 öğle yemeği parasına alıyorduk... madem tek kişi oynuyacak ve tek başına ozaman 5...
  9. Sea

yeni aldığım sistemde kasadan tiz bir ses geliyor

Hiçbir fikrim yok ozaman :D geçmiş olsun
  10. Sea

Eksi , düşürmek istiyoruz
  11. Sea

Donanıma niye zarar vericek :D memoryi zorlayınca 1080ti strix kardımda yük altında tiz ses çıkarıyordu ondan dolayı denemeni istemiştim elindeki gddr6x bellek çok kötü bin li ve belki factory oc bile fazla gelmiş olabilir diye düşünmüştüm.
  12. Sea

Hile olayı biraz da abartılıyor tamam var ve diğer oyunlardan daha fazla ama bu oyunun oynanmaz derecede hileli olduğu anlamına gelmiyor, her wipe geldiğinde bi 40 -50 level kadar oynuyorum sonra bırakıyorum sıkılıp ve sunucu tercihlerim sağolsun hileye denk gelmiyorum.
  13. Sea

Sunucu tercihinde AUTO EUR seçersen evet oluyor ama 4-5 sunucu ya indirdiğinde denk gelmiyorsun ya da 200 oyunda 1 belki şüphe duyduğun oluyor
  14. Sea

Voltajdan tut core clock dan herşeye kadar indir bi yük altına sok tekrardan
  15. Sea

Memory clock u düşürdüğünde ses devam etti mi ?
  16. Sea

Msi afterburner da veya Asus gpu tweak den memory clock u düşür ses gitmezse tekrar yaz ya da direkt RMA ya da İADE et.
  17. Sea

en standartı o fiyattan görünce arkadaşla ortak alıp oynamaya karar verdik :D Escape From Tarkov 1 ise cod mw2 fiyatı 2 dir
  18. Sea

Kasanın camını açıp ses nereden geliyor diye bakmadın mı peki
  19. Sea

4600H , 3050 LAPTOP - FPS SORUNU

Ekran kartı sürücüleri güncel mi? Bilgisayarı pil de kullanmıyorsunuz değil mi? Güç modu olarak Yüksek performans seçildiğine emin olun Armory Crate indirili varsa güç yönetimi sessiz modunda olmadığına emin olun.
  20. Sea

Öneri Yeni Z790 Anakartlar hakkında ne düşünüyorsunuz?

6666mhz üzeri ramleri kullanmadığın sürece z690 yeterli.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Gece/Gündüz modunu seç

Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.