Neler yeni

Arama sonuçlarınız

1. RevDeisDou

dtbo.img Doğrudan Flashlanabilir mi?

Rosstech RS 70 Pro. Ucuz bir ürün. Bundan önce KZ ZEX + 784 Core kablo kullanıyordum ama yaktım maalesef. Bu arada ses cidden fark ediyor stok ile custom arasında. Ses şiddeti artıyor ve ses çok bozulmuyor ama uygulamadan arttırsam custom ile yine bozuluyor. Madem yüksek seste netlik verebiliyor...
  2. RevDeisDou

B Bu şekilde flashlayabilirim zaten bunu biliyorum bilmek istediğim bu imajı tek başına flashlamak problem yaratmaz değil mi zaten direkt ROM dosyasının içinden aldım? Önce kerneli sonra dtbo' yu flashlamayı denemek istiyorum çünkü
  3. RevDeisDou

@Umut Nas Kullandıgım ROM' un dosyasının içinden dtbo img' i çıkardım ve flashlamak istiyorum bu imaj tek başına flashlanabilir mi? Bilenler aydınlatır ise sevinirim. Cihaz stok kerneldeyken kulaklıkların ses seviyesi 10 ise Custom kernelde bu seviye 6 ya falan iniyor. (İkisinde de ses %100...
  4. RevDeisDou

Soru İşlemcilerimizi ne kadar kullanıyoruz?

%100 ise işlemciniz tıkandı yeni işlemci almanın vakti demektir düzelteyim. Ha işlemciyle render alırken mesela %100 olmak zorunda o farklı orada da güç önemli. Cinebench r23 puanları gibi çünkü zaten tüm işlemciler %100 yüke giriyor o işlerde.
  5. RevDeisDou

Ram frekansını yükseltince sistem açılmıyor

FCLK 1800 yaptın mı
  6. RevDeisDou

Ram frekansını yükseltince sistem açılmıyor

XMP aç FCLK' yi 1800 ayarla dene
  7. RevDeisDou

i5 13600K OC ve 13.Nesil

Onu sanki 13900KS için diyolardı. Pek umrumda değil açıkcası 13. nesil balon zaten. Boostlu 12. nesil. %1 IPC artısı ile nasıl işlemci yaptık dediler acaba. Aynı şekilde AMD de %5 falandı. Real. AMD boost hızlarını ciddi şekilde arttırdı TDP arttı. Intel boost hızları zaten yüksekti daha da...
  8. RevDeisDou

Soru r5 5600 vs r5 5600x 755 tl farka değer mi

Sevmediğim sistem ama nvidia seviyosan yapcak bir şey yok
  9. RevDeisDou

Yardım Sıvı soğutma argb ışıkları yanmıyor

https://www.youtube.com/watch?v=pWq-CxR2JKc
  10. RevDeisDou

Anakart Tavsiyesi

https://www.sinerji.gen.tr/asus-rog-strix-b550-f-gaming-4600mhz-oc-rgb-m2-am4-atx-anakart-p-36253?utm_campaign=akakce&v=1.27.7 Link Removed
  11. RevDeisDou

Kablolamanın fotosunu atar mısın? Ayrıca takabildiğine emin misin? Microsoft Store üzerinden MSI Center indir oradan Mystic light ile kontrol etmeyi dene eminsen
  12. RevDeisDou

Anakartın JRAINBOW girişlerinden birine takman lazım. Muhtemelen ARGB ışıklar çoklanıp tek baş oluyordur zaten
  13. RevDeisDou

Soru r5 5600 vs r5 5600x 755 tl farka değer mi

Hayır fark yok o paraya klavye fare kulaklık üçlüsünden birini alabilir veya ayırdıgınız bütçeye ek yapabilirsiniz? Alacağınız sistemin linkini paylaşır mısınız?
  14. RevDeisDou

Yardım Amd expo sorunu

Expo açıp step step düşün. 4800' e düşmeyin direkt. 5600-5800 falan deneyin
  15. RevDeisDou

Hangi 3070 li sistemi almalıyım

5800X3D tek başına nesil upgrade' i gibi bir şey zaten. 13700K ayarı neredeyse. 12900K DDR4 den iyi DDR5 den kötü
  16. RevDeisDou

RX 7900 XT ve RX 7900 XTX Satışta

MERC hala 25999

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Gece/Gündüz modunu seç

Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.