Neler yeni

Arama sonuçlarınız

1. Baldiback

slm cnm nbr jkr ndn glmyr

slm cnm nbr jkr ndn glmyr
  2. Baldiback

eylülde açıklansın ya aceleye gerek yok

eylülde açıklansın ya aceleye gerek yok
  3. Baldiback

hayırlısı olsun da ne zaman açıklanırsa açıklansın

hayırlısı olsun da ne zaman açıklanırsa açıklansın
  4. Baldiback

bu sınav ne zaman açıklancak acaba bi 17 bi 22 bi de 29'u diyeni gördüm

bu sınav ne zaman açıklancak acaba bi 17 bi 22 bi de 29'u diyeni gördüm
  5. Baldiback

bana şu an bi tık daha yazar eser lazım onu da telefondan hallediyom dil bilgisinde yazım...

bana şu an bi tık daha yazar eser lazım onu da telefondan hallediyom dil bilgisinde yazım kurallarıyla noktalama var da diğerleri yok
  6. Baldiback

okeydir canim eyvallah

okeydir canim eyvallah
  7. Baldiback

dil bilgisi yapamıyom da nası fullicem la

dil bilgisi yapamıyom da nası fullicem la
  8. Baldiback

deme la öyle valla babam 2026 yks'ye sokmayacağını dedi dikkat eksikliğim için de defalarca...

deme la öyle valla babam 2026 yks'ye sokmayacağını dedi dikkat eksikliğim için de defalarca pskiyatrist dedim 17'sine alabildim randevu şimdi de onu iptal etmemi istiyolar
  9. Baldiback

dünkü denemede 16d 15y yaptım 😀 paragrafı okurken dikkatim çok kolay kopuyo

dünkü denemede 16d 15y yaptım 😀 paragrafı okurken dikkatim çok kolay kopuyo
  10. Baldiback

tyt'de erken çıkışa tahmini 35 dakika varken ayt'de de 1.30 saat varken sınavı bitiriyorum...

tyt'de erken çıkışa tahmini 35 dakika varken ayt'de de 1.30 saat varken sınavı bitiriyorum (aytde mat-2 ve fen bakıyorum onlar dahil 55 dakika-1 saat kala bitiyo)
  11. Baldiback

mat bakmaktan ziyade paragraf + sosyal bilgiler kontrolü daha mantıklı geldi bana sen öyle diyince

mat bakmaktan ziyade paragraf + sosyal bilgiler kontrolü daha mantıklı geldi bana sen öyle diyince
  12. Baldiback

sınavda tuvalete gitmem gerekir diye su içmiyorum

sınavda tuvalete gitmem gerekir diye su içmiyorum
  13. Baldiback

gerçek sınavda geo kısmına kafa yormaya çalışcam zaten full bitirince matematiğe iyice uğraşcam...

gerçek sınavda geo kısmına kafa yormaya çalışcam zaten full bitirince matematiğe iyice uğraşcam erken çıkışta çıkcam
  14. Baldiback

geo hiç yapamıyom 😀 (genelde köklü sayı görürsem direkt geçiyorum köklü sayıları çözmeyi pek...

geo hiç yapamıyom 😀 (genelde köklü sayı görürsem direkt geçiyorum köklü sayıları çözmeyi pek sevmiyorum)
  15. Baldiback

bayılma la sözelci adamız biz

bayılma la sözelci adamız biz
  16. Baldiback

2 net garanti tyt matta 😀

2 net garanti tyt matta 😀
  17. Baldiback

pik 11 net gördüm en fazla 17 soru çözdüm

pik 11 net gördüm en fazla 17 soru çözdüm
  18. Baldiback

sayısalcılara çok büyük saygım var o7

sayısalcılara çok büyük saygım var o7
  19. Baldiback

eyw

eyw
  20. Baldiback

oğlum ya kazanamazsam diye içim içimi yemeye başladı 2. mezun şansım da yok 😀

oğlum ya kazanamazsam diye içim içimi yemeye başladı 2. mezun şansım da yok 😀

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Gece/Gündüz modunu seç

Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.