Neler yeni

Arama sonuçlarınız

1. Baldiback

yarın tarih coğrafya ve edebiyatta izleyebildiğim kadar tekrar izlicem deneme analizi yapcam...

yarın tarih coğrafya ve edebiyatta izleyebildiğim kadar tekrar izlicem deneme analizi yapcam özetleri okicam cumartesi günü de edebiyat tekrarı yazar eser tekrarı ve özetlerimi okicam
  2. Baldiback

işsiz olacağım

işsiz olacağım
  3. Baldiback

sen ders çalışmayı ne zaman bıraktın la bi de hiç mezuna kaldın mı

sen ders çalışmayı ne zaman bıraktın la bi de hiç mezuna kaldın mı
  4. Baldiback

ders çalışmayı cumartesi günü bırakacağım (pazar sınav öncesi de olabilir :D)

ders çalışmayı cumartesi günü bırakacağım (pazar sınav öncesi de olabilir :D)
  5. Baldiback

Beğenmedim

Beğenmedim
  6. Baldiback

Bayram sonrası yapılan deneme sayısı: 10 Gitmek için uyanılan deneme sayısı: 10 Gidilen deneme...

Bayram sonrası yapılan deneme sayısı: 10 Gitmek için uyanılan deneme sayısı: 10 Gidilen deneme sayısı: 4
  7. Baldiback

yok sessizlik hakkımı kullanıyorum

yok sessizlik hakkımı kullanıyorum
  8. Baldiback

yok ben dls oynayabiliyom ona çağırsan gelirdim clash royale'de elime verirler

yok ben dls oynayabiliyom ona çağırsan gelirdim clash royale'de elime verirler
  9. Baldiback

ben clash royale oynayamayan [ATTACH]

ben clash royale oynayamayan
  10. Baldiback

güzel artık şıpsevdi olmicam

güzel artık şıpsevdi olmicam
  11. Baldiback

Selectraymış antidepresanım

Selectraymış antidepresanım
  12. Baldiback

beğenmedim

beğenmedim
  13. Baldiback

neyi beğenmedin lan terbiyesiz

neyi beğenmedin lan terbiyesiz
  14. Baldiback

benimkiler sorguya tuttu canim ondan geç geldim depresyon yaşamışım öyle dedi doktor ağustosta...

benimkiler sorguya tuttu canim ondan geç geldim depresyon yaşamışım öyle dedi doktor ağustosta gitcem tekrar ilaca pazartesi başlicam
  15. Baldiback

verdi valla

verdi valla
  16. Baldiback

pskiyatriste gttim selam

pskiyatriste gttim selam
  17. Baldiback

Şaşırdım

Şaşırdım
  18. Baldiback

@Porgola nick sal moruq

@Porgola nick sal moruq
  19. Baldiback

leblebi ve arabaşı takası cokere söylede arada sırada gelsin buraya

leblebi ve arabaşı takası cokere söylede arada sırada gelsin buraya
  20. Baldiback

neyse boşver joker midir jokey midir chatgpt'ye orta asyadan göç eden atalarımın etkileşime...

neyse boşver joker midir jokey midir chatgpt'ye orta asyadan göç eden atalarımın etkileşime geçtiği ırkları sordum

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Gece/Gündüz modunu seç

Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.