Neler yeni

Arama sonuçlarınız

1. Baldiback

https://x.com/Tamerr2m/status/1838240428371460599

https://x.com/Tamerr2m/status/1838240428371460599
  2. Baldiback

Need money for buy Need Money for porsche...

Need money for buy Need Money for porsche https://collerastore.com/products/basic-oversize-t-shirt-urununun-kopyasi-2
  3. Baldiback

ben ali kocun fenerini degil aziz yildirimin fenerini destekliyorum

ben ali kocun fenerini degil aziz yildirimin fenerini destekliyorum
  4. Baldiback

2. Kez mezun tayfa

2. Kez mezun tayfa
  5. Baldiback

@Levon Turaç Hocam F/P bi klavye inceleme videosu çekecek olursanız bence bu klavyeyi çekmeniz...

@Levon Turaç Hocam F/P bi klavye inceleme videosu çekecek olursanız bence bu klavyeyi çekmeniz gerekiyor hiçbir kanalda videosunu bulamadım. 12 Eylülde elime ulaştı, ben şu anda memnunum. Bana göre sıkıntıları şunlar; -Driver'i biraz yavaş. -Spacebar'dan yay sesi geliyor. -Tuşlardaki yazılar...
  6. Baldiback

en kötü 16k yapmam lazım bu arada izmir içi tıp için

en kötü 16k yapmam lazım bu arada izmir içi tıp için
  7. Baldiback

76,06 obp'de tıp dışı hedeflerimde var 165k bana üni kazandırıyo 158k istediğim bölüme sokuyo...

76,06 obp'de tıp dışı hedeflerimde var 165k bana üni kazandırıyo 158k istediğim bölüme sokuyo 108k istediğim üniye sokuyo
  8. Baldiback

benim hayaller çok uçuk sayısal sıralamam 910.000; 5.000'e çıkarıp ege tıp kazanabilir miyim diyorum

benim hayaller çok uçuk sayısal sıralamam 910.000; 5.000'e çıkarıp ege tıp kazanabilir miyim diyorum
  9. Baldiback

Okul nasıldı

Okul nasıldı
  10. Baldiback

sapik

sapik
  11. Baldiback

derbiye yetişiyo mu oosterwolde özledi onu🥲

derbiye yetişiyo mu oosterwolde özledi onu🥲
  12. Baldiback

coker bu realhas çağırır gelir sonra 2 ay geri gider

coker bu realhas çağırır gelir sonra 2 ay geri gider
  13. Baldiback

@Porgola sen de gel

@Porgola sen de gel
  14. Baldiback

as jose hocam hoş geldiniz

as jose hocam hoş geldiniz
  15. Baldiback

sa

sa
  16. Baldiback

mezun tayfa

mezun tayfa
  17. Baldiback

Soru Yaptığım Beati Yorumlayabilir Misiniz?

Nakarat kısmını her zaman yaptığım uzunlukta tutmuştum hocam şarkıda nakarat bana bundan da uzun geliyor, bassların bazı yerlerde düşük vurduğunun farkındayım onları da bi gün güçlendirmeyi öğreneceğim ve düzelteceğim yorumunuz için teşekkür ederim.
  18. Baldiback

Soru Yaptığım Beati Yorumlayabilir Misiniz?

Beat bu 2023 Şubattan beridir bu işle ilgileniyorum başlıkta yazdığı gibi Motive'nin Trash şarkısının beat'ine benzetmeye çalıştım. Nerelerde hatam var, ne yapmam gerekiyor, bu işte nasıl kolay yükselebilirim konularında yardımcı olabilirseniz sevinirim.
  19. Baldiback

Düzeldi hocam teşekkürler

Düzeldi hocam teşekkürler
  20. Baldiback

5 milyon 1907 bin 1907

5 milyon 1907 bin 1907

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Gece/Gündüz modunu seç

Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.