Neler yeni

Arama sonuçlarınız

1. Umut Nas

Yardım Powet Tuşuna basınca sistem açılmıyor ışıklar yanıp anında sönüyor.

@Bayram, PSU yetersiz olsa da sistem açılırdı, ama yük altına girdiği zaman kaldırmadığı kapanirdi.
  2. Umut Nas

@Bayram, Anakart için yeni bir öneri konusu açabilirsiniz. Şimdilik sadece bu sorun üzerinden gidelim, iade edecekseniz elinizi çabuk tutun.
  3. Umut Nas

@undefined, Riskli bir is ama BIOS surum dusurme yapmayi deneyebilirsiniz.
  4. Umut Nas

Soru Dünya kupasını kim kazanır ?

Fas sürpriz yapar ve Fransa'yı elerse isler değişir. Ama gönlüm Fas'ta :D
  5. Umut Nas

Rehber Xiaomi Telefonlarda Bootloader Kilidi Açmak

Onyukleyici kilididir. Sen telefonda yetkisiz islem yapma diye koyulur, belli basli Cin telefon ureticileri bunun acilmasini engeller. Xiaomi ise bilgisayarin varsa acarsin diyor. Bootloader'i actiktan sonra Custom ROM, Root vs. kurarsin/atarsin.
  6. Umut Nas

Öneri Xcloud'dan Oynamaya Değer Oyun Önerileri

Mobil cihaz destekli derken, telefonun dokunmatigi ile oynanan degil mi? Mesela Fortnite oyununu o sekilde oynayabiliyordum.
  7. Umut Nas

İyiyim, siz nasılsınız?

İyiyim, siz nasılsınız?
  8. Umut Nas

Soru Telefonuma dosyayı nasıl flashlarım?

Çok tuhaf, farklı recovery dener misiniz?
  9. Umut Nas

Merhaba.

Merhaba.
  10. Umut Nas

Otomatik atmadı ise kendiniz girin hocam, fastboot reboot recovery yazın.
  11. Umut Nas

Bilemedim şimdi 🫠

Bilemedim şimdi 🫠
  12. Umut Nas

Keyfi ban atılmaz, ban hakedilir Enescim. Ban yemek için uğraşmak yerine aktiflik sağla daha iyi 😉

Keyfi ban atılmaz, ban hakedilir Enescim. Ban yemek için uğraşmak yerine aktiflik sağla daha iyi 😉
  13. Umut Nas

Yemis olsaydiniz simdiden yerdiniz :D

Yemis olsaydiniz simdiden yerdiniz :D
  14. Umut Nas

Tamamdir, aksilik cikmazsa yarin rootlu boot.img dosyasini verecegim. Sonrasinda root atarsiniz.
  15. Umut Nas

Cok guzel o zaman. Cihaz modeli nedir? Uygun dosyalari bulalim. Onlari duzenleyip size atarim. Ek olarak cihaz hakkinda kismini da atar misiniz? Surumunuze uyumlu patch dosyasi atacagim.
  16. Umut Nas

Once telefondan OEM kilidini acin hocam, bunun icin maksimum 1 hafta beklemek zorundasiniz. Bunu unutmayin.
  17. Umut Nas

Anladim, once root atariz o zaman. Bilgisayar var mi?
  18. Umut Nas

@undefined, Tamamdir islem basit, telefonda root var mi? Magisk ile rootlu mu yani?
  19. Umut Nas

Dosyanin amaci nedir? Kisitli bilgiler ile yardimci olamam. Bu dosyayi Magisk ile flashlamak mi istiyorsunuz?
  20. Umut Nas

Aleykum selam.

Aleykum selam.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Gece/Gündüz modunu seç

Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.